Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 130 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
359609
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μασατζίδικο. Ημ/νια ενδεικτική αλλά κάπου εκεί κοντά ήταν. Πρωινή ώρα. Διακριτικός χώρος, διαμέρισμα σε πολυκατοικία, δεν δυσκολεύτηκα να παρκάρω. Χτύπημα θυροτηλέφωνο, ανέβασμα 10 σκαλάκια και ανοίγει μια πολύ ευγενική κυρία.
Με πέρασε κατευθείαν σε δωμάτιο όπου πέρασαν όλες οι κοπέλες μια μια και συστήθηκαν. Οι μόνες που σωματικά ήταν κοντά στα γούστα μου ήταν Ρούλα και Λίζα. Αν και δεν μου άρεσε στο πρόσωπο η Ρούλα τη διάλεξα λόγω καλών κριτικών.
Ενημερώνω την κυρία ότι θα περάσω με Ρούλα για 45 λεπτά.
Ο χώρος πεντακάθαρος αν και πετσέτα και παντόφλες δεν ήταν σφραγισμένες αλλά απλά μέσα στη σακούλα.
Μπαίνω για ντουζ, έρχεται η Ρούλα με ρωτάει αν θέλω να ξεκινήσουμε με μασάζ ή σεξ, της λέω σεξ.
Η Ρούλα σωματικά είναι κομπλέ. Στήθος 2αρακι, κώλος καλός σώμα αδύνατο.
Στα του αγώνα πίπα πολύ καλή, αντέχει την πίεση, δάχτυλα δεν θέλει και όντως κάνει μια γκριμάτσα όταν ζορίζεται, όπως έχουν ξαναγράψει. Ιεραποστολικό και doggy βγάλσιμο προφυλακτικού και τελείωμα στο στόμα της όπου τα φτύνει στη ντουζιέρα.
Ντουζ και με ξαπλώνει για μασάζ όπου ήταν μέτριο και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Περίμενα να πάμε σε δεύτερο γύρο αλλά όπως μου είπε έπρεπε να της το πω και ότι δεν έχουμε χρόνο.
Τέλος πάντων προσπάθησε με μια αερόπιπα να με τελειώσει αλλά είχα χαλαστεί και δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω.
Μπήκε στη ντουζιέρα μαζί μου να με ξεπλύνει, 80 ευρώ έδωσα στο φύγε.
Συνοπτικά, 80 ευρώ για ένα καλό σεξάκι και μέτριο μασάζ δεν ξέρω αν είναι vfm.
ΥΓ Στην καθαριότητα θα έβαζα 10 αλλά δεν μπορώ επειδή είμαι νέο μέλος. Επίσης πολύ καλή εντύπωση το πόσο ευγενική ήταν η κυρία της υποδοχής και γενικά όλες οι κοπέλες.
Με πέρασε κατευθείαν σε δωμάτιο όπου πέρασαν όλες οι κοπέλες μια μια και συστήθηκαν. Οι μόνες που σωματικά ήταν κοντά στα γούστα μου ήταν Ρούλα και Λίζα. Αν και δεν μου άρεσε στο πρόσωπο η Ρούλα τη διάλεξα λόγω καλών κριτικών.
Ενημερώνω την κυρία ότι θα περάσω με Ρούλα για 45 λεπτά.
Ο χώρος πεντακάθαρος αν και πετσέτα και παντόφλες δεν ήταν σφραγισμένες αλλά απλά μέσα στη σακούλα.
Μπαίνω για ντουζ, έρχεται η Ρούλα με ρωτάει αν θέλω να ξεκινήσουμε με μασάζ ή σεξ, της λέω σεξ.
Η Ρούλα σωματικά είναι κομπλέ. Στήθος 2αρακι, κώλος καλός σώμα αδύνατο.
Στα του αγώνα πίπα πολύ καλή, αντέχει την πίεση, δάχτυλα δεν θέλει και όντως κάνει μια γκριμάτσα όταν ζορίζεται, όπως έχουν ξαναγράψει. Ιεραποστολικό και doggy βγάλσιμο προφυλακτικού και τελείωμα στο στόμα της όπου τα φτύνει στη ντουζιέρα.
Ντουζ και με ξαπλώνει για μασάζ όπου ήταν μέτριο και όχι κάτι το ιδιαίτερο. Περίμενα να πάμε σε δεύτερο γύρο αλλά όπως μου είπε έπρεπε να της το πω και ότι δεν έχουμε χρόνο.
Τέλος πάντων προσπάθησε με μια αερόπιπα να με τελειώσει αλλά είχα χαλαστεί και δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω.
Μπήκε στη ντουζιέρα μαζί μου να με ξεπλύνει, 80 ευρώ έδωσα στο φύγε.
Συνοπτικά, 80 ευρώ για ένα καλό σεξάκι και μέτριο μασάζ δεν ξέρω αν είναι vfm.
ΥΓ Στην καθαριότητα θα έβαζα 10 αλλά δεν μπορώ επειδή είμαι νέο μέλος. Επίσης πολύ καλή εντύπωση το πόσο ευγενική ήταν η κυρία της υποδοχής και γενικά όλες οι κοπέλες.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Ρούλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως