Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730897
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετά από καιρό αποχής λόγω ατυχήματος είπα να περάσω από το θεραπευτήριο να δοκιμάσω την Κατά που είδα στο forum. Για καλή μου τύχη αν και δεν είχα κλείσει ραντεβού ήταν ελεύθερη και προχωρήσαμε για το δωμάτιο με πρόγραμμα μιας ώρας.
Το κορίτσι λοιπόν είναι μια σοκολατένια Λατίνα από Βενεζουέλα,κατά δήλωση της, με πολύ θηλυκές καμπύλες ,τεχνιτό αλλά ωραίο στήθος και απίστευτο κωλο. Η απαλή αίσθηση του δέρματος και σε συνδιασμό με το δυχτιοτοβ κορδονατο κορμάκι που φορούσε αφήνοντας το κόσμημα του αφαλού να φαινεται, δεν υπήρχε περίπτωση να μην καυλώσει ακόμη και αναίσθητος.
Μελαχρινή με πονηρή φατσούλα και δεν μιλάει ΤΙΠΟΤΑ άλλο εκτός από Ισπανικά.
Κάτι ο καιρός απραξίας μου, κάτι το κορίτσι που ταίριαζε απόλυτα στα γούστα μου και κάτι αυτή η τελείως άγνωστη σε μένα γλώσσα που μιλούσε....
Λύσσα καύλα
...μόνο ιεραποστολικό επάνω στο μασαζοκρεβατο και λίγο στο πλάι εκεί επί τόπου κατάφερα να την πάρω μέχρι να τελειώσω σπαρταριστα.
Γενικά δεν προχωράω σε αρνητικές κριτικές γιατί πιστεύω ότι τα γούστα επάνω στο σεξ είναι θέμα χημείας...πιστεύω λοιπόν ότι μαλλον θα καταθέσω πολλά στο όνομα της Κάταλινα στο μέλλον.
Το κορίτσι λοιπόν είναι μια σοκολατένια Λατίνα από Βενεζουέλα,κατά δήλωση της, με πολύ θηλυκές καμπύλες ,τεχνιτό αλλά ωραίο στήθος και απίστευτο κωλο. Η απαλή αίσθηση του δέρματος και σε συνδιασμό με το δυχτιοτοβ κορδονατο κορμάκι που φορούσε αφήνοντας το κόσμημα του αφαλού να φαινεται, δεν υπήρχε περίπτωση να μην καυλώσει ακόμη και αναίσθητος.
Μελαχρινή με πονηρή φατσούλα και δεν μιλάει ΤΙΠΟΤΑ άλλο εκτός από Ισπανικά.
Κάτι ο καιρός απραξίας μου, κάτι το κορίτσι που ταίριαζε απόλυτα στα γούστα μου και κάτι αυτή η τελείως άγνωστη σε μένα γλώσσα που μιλούσε....
Λύσσα καύλα
...μόνο ιεραποστολικό επάνω στο μασαζοκρεβατο και λίγο στο πλάι εκεί επί τόπου κατάφερα να την πάρω μέχρι να τελειώσω σπαρταριστα.
Γενικά δεν προχωράω σε αρνητικές κριτικές γιατί πιστεύω ότι τα γούστα επάνω στο σεξ είναι θέμα χημείας...πιστεύω λοιπόν ότι μαλλον θα καταθέσω πολλά στο όνομα της Κάταλινα στο μέλλον.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Μασάζ
- Πίπα με προφυλακτικό
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ