Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829343
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα από χτεσινόβραδυνή βόλτα σε οίκους στην φυλής με 2καταθέσεις καί μια πρωινή σε στανταρακι στη φυλής.
βγήκα με τον φίλο μου καί παλιό περιπατητι στους οικείους για τσιπουρακι.
Όταν τελειώσαμε είπαμε να βρούμε μία ενδιάμεση λύση από τα call girl που συνήθως πηγαίνει και την φυλής που πάω εγώ.
Έτσι τα μασάζ ήταν μια καλή επιλογή .
Πήγαμε στην Λαγουμιτζή και η κύρια Σοφία με αλλαγμένο χρώμα στο μαλι.(είχα καιρό να την δω)μας πέρασε κάμποσες κοπέλες από μπροστά μας .
Δεν μας άρεσε τίποτα.
Μας λέει ότι σε λίγο βγαίνει η Ειρήνη καί ότι είναι πολύ καλή..
Κάτι σαν Μαρίνα; τής λέω
Κάτι τέτοιο μου απαντά.
Όντως βγαίνει η Ειρήνη...ένα άλογο με ποδαρες γενικά βαρβατη κοπέλα., έριξε και μία έντονη ματιά στον φίλο μου όταν έφευγε.. και ο φίλος κλειδώνει τον στόχο και περνάει μαζί τής για μια ώρα.
Η κυρία Σοφία μου λέει ότι σε λίγο θα βγει μία ακόμα καλή και όμορφη κοπέλα η Χριστίνα.
Δεν είχα καί τίποτα καλύτερο νά κάνω και περίμενα τον φίλο και την Χριστίνα .
Έρχεται το Χριστινάκι με τό χαμόγελο και μια ενέργεια που μου άρεσε.. όμορφο σώμα με καληγραμα πόδια., πρόσωπο όχι τόσο καλό αλλά με κέρδισε το χαμόγελο και η γαμπες της.
Πληρώνω για μισή ώρα για να συμπέσω με τον φίλο που ήδη είναι 20 λεπτά μέσα.
Με παίρνει από τό χέρι καί με κατεβάζει τέρμα υπουργείο.
Στης σκάλες που το χαζεύω από πίσω και χαϊδεύα τό χεράκι της, έχω αρχίσει και μου σηκώνεται....
Ααα λέω θα περάσω καλά.
Με βάζει μέσα στο δωμάτιο και την τραβάω πάνω μου και αρχίζουμε τα γλωσσοφιλα...
Έτοιμος ήμουν να την γαμησω επί τόπου... άσε λέω να κάνω ντουζακι και έλα.
Σε 5 είχε γυρίσει... βγάζει τα ρούχα της .... εσώρουχα μια καύλα... γλωσσοφιλα δίχως αύριο και να την χαϊδεύω παντού.
Πάμε στο κρεβάτι καί αρχίζει μια πίπα με βαθιά μπασιματα αρκετά καλή..θα μπορούσα να χύσω μίας και φοβόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα αν έβαζα καποτα.
Αλλά έβλεπα το μουνακι της και λέω δε θα το δοκιμάσω..
Με καλή στύση πέρασμα καποτας και καβαλάει,τον βάζει τέρμα μέσα καί αρχίζει να τρίβει την κλειτορίδα της πάνω μου σάν νά θέλει να χύσει.
Δεν νομίζω ότι έχυσε αλλά ήταν ώρεα φάση, παρόλα αυτά εγώ έγινα μελατος.
Πίσωκωλιτο για αρκετή ώρα μετά ιεραποστολικό αλλά δεν εχυνα με τίποτα.
Βγάζω καποτα και την βάζω να μου πάρει πίπα.. δεν δυσανασχετησαι καθόλου και παλεύει να με ευχαριστήσει.
Βάζω καί εγώ λίγο χέρι καί την χύνω πάνω στην γλώσσα τής.
Τό κορίτσι έχει ένα χασκογελακι που μπορεί να σε χαλάσει... εμένα μου έβγαλε ότι είναι πολύ καλό παιδί και ότι είναι σαν ένα εύκολο γκόμενα κι..
Περάσαμε το μισάωρο που δεν κάναμε τίποτα άλλο από το να γαμηομαστε..
Έπρεπε να πάρω ώρα.
Ο φίλος με Ειρήνη πέρασε εξίσου καλά.
Πίπα πολύ καλή και στο ιεραποστολικό έκανε άνοιγμα με τεντωμένα πόδια..
Παρόλο που ο φίλος είναι προικισμένος την βρήκε λίγο πηγάδι...
Παρά αυτά έχυσε γρήγορα καί είχε βγει πριν από εμένα.
Καθότι ανωμαλαρα ο φίλος σίγουρα η Ειρήνη πρέπει να είναι καύλα μέσα.
..
βγήκα με τον φίλο μου καί παλιό περιπατητι στους οικείους για τσιπουρακι.
Όταν τελειώσαμε είπαμε να βρούμε μία ενδιάμεση λύση από τα call girl που συνήθως πηγαίνει και την φυλής που πάω εγώ.
Έτσι τα μασάζ ήταν μια καλή επιλογή .
Πήγαμε στην Λαγουμιτζή και η κύρια Σοφία με αλλαγμένο χρώμα στο μαλι.(είχα καιρό να την δω)μας πέρασε κάμποσες κοπέλες από μπροστά μας .
Δεν μας άρεσε τίποτα.
Μας λέει ότι σε λίγο βγαίνει η Ειρήνη καί ότι είναι πολύ καλή..
Κάτι σαν Μαρίνα; τής λέω
Κάτι τέτοιο μου απαντά.
Όντως βγαίνει η Ειρήνη...ένα άλογο με ποδαρες γενικά βαρβατη κοπέλα., έριξε και μία έντονη ματιά στον φίλο μου όταν έφευγε.. και ο φίλος κλειδώνει τον στόχο και περνάει μαζί τής για μια ώρα.
Η κυρία Σοφία μου λέει ότι σε λίγο θα βγει μία ακόμα καλή και όμορφη κοπέλα η Χριστίνα.
Δεν είχα καί τίποτα καλύτερο νά κάνω και περίμενα τον φίλο και την Χριστίνα .
Έρχεται το Χριστινάκι με τό χαμόγελο και μια ενέργεια που μου άρεσε.. όμορφο σώμα με καληγραμα πόδια., πρόσωπο όχι τόσο καλό αλλά με κέρδισε το χαμόγελο και η γαμπες της.
Πληρώνω για μισή ώρα για να συμπέσω με τον φίλο που ήδη είναι 20 λεπτά μέσα.
Με παίρνει από τό χέρι καί με κατεβάζει τέρμα υπουργείο.
Στης σκάλες που το χαζεύω από πίσω και χαϊδεύα τό χεράκι της, έχω αρχίσει και μου σηκώνεται....
Ααα λέω θα περάσω καλά.
Με βάζει μέσα στο δωμάτιο και την τραβάω πάνω μου και αρχίζουμε τα γλωσσοφιλα...
Έτοιμος ήμουν να την γαμησω επί τόπου... άσε λέω να κάνω ντουζακι και έλα.
Σε 5 είχε γυρίσει... βγάζει τα ρούχα της .... εσώρουχα μια καύλα... γλωσσοφιλα δίχως αύριο και να την χαϊδεύω παντού.
Πάμε στο κρεβάτι καί αρχίζει μια πίπα με βαθιά μπασιματα αρκετά καλή..θα μπορούσα να χύσω μίας και φοβόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα αν έβαζα καποτα.
Αλλά έβλεπα το μουνακι της και λέω δε θα το δοκιμάσω..
Με καλή στύση πέρασμα καποτας και καβαλάει,τον βάζει τέρμα μέσα καί αρχίζει να τρίβει την κλειτορίδα της πάνω μου σάν νά θέλει να χύσει.
Δεν νομίζω ότι έχυσε αλλά ήταν ώρεα φάση, παρόλα αυτά εγώ έγινα μελατος.
Πίσωκωλιτο για αρκετή ώρα μετά ιεραποστολικό αλλά δεν εχυνα με τίποτα.
Βγάζω καποτα και την βάζω να μου πάρει πίπα.. δεν δυσανασχετησαι καθόλου και παλεύει να με ευχαριστήσει.
Βάζω καί εγώ λίγο χέρι καί την χύνω πάνω στην γλώσσα τής.
Τό κορίτσι έχει ένα χασκογελακι που μπορεί να σε χαλάσει... εμένα μου έβγαλε ότι είναι πολύ καλό παιδί και ότι είναι σαν ένα εύκολο γκόμενα κι..
Περάσαμε το μισάωρο που δεν κάναμε τίποτα άλλο από το να γαμηομαστε..
Έπρεπε να πάρω ώρα.
Ο φίλος με Ειρήνη πέρασε εξίσου καλά.
Πίπα πολύ καλή και στο ιεραποστολικό έκανε άνοιγμα με τεντωμένα πόδια..
Παρόλο που ο φίλος είναι προικισμένος την βρήκε λίγο πηγάδι...
Παρά αυτά έχυσε γρήγορα καί είχε βγει πριν από εμένα.
Καθότι ανωμαλαρα ο φίλος σίγουρα η Ειρήνη πρέπει να είναι καύλα μέσα.
..
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Καλή ή ειρήνη μέσα μέ πολλά καλά στοιχεία αλλά σαν Μαρίνα από Σ40 42 δέν είναι.
Δύο διαφορετικές γυναίκες καί υπηρεσίες.
Ρώτησα σαν την Μαρίνα γιατί ξέρει ότι έχω αδυναμία στην Μαρίνα αφού σε αυτό το μασάζ την γνώρισα και της έχω πει ότι η απουσία τής είναι πλήγμα για το μαζί.
Απλά επειδή την εκθείαζε την Ειρήνη της πέταξα για Μαρίνα.
Θα δοκιμάσω και εγώ την επόμενη φορά Ειρήνη.
Γιατί όπως είπα ο φίλος είναι πρόστυχος και κάτι πρέπει να λέει η τύπισσα.