Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
827696
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
2η επίσκεψη στο μαγαζί. Διαθέσιμες 2 , Χριστίνα που είχα δοκιμάσει την πρώτη φορά και Melina, ένα μιλφ καστανόξανθο. Διάλεξα το μιλφ μόνο και μόνο για κάτι το διαφορετικό. Ανέβηκα στο δωμάτιο, αφού ήρθε η μιλφ μου πρότεινε μασάζ, της λέω μετά στο διάλυμα, ξεκίνησε ένα συνδυασμό πίπας με θανατηφόρο handjob. Της λέω "θα το ξυλώσεις λίγο ποιο ήρεμα ούτε 5 λεπτά δεν περάσανε δεν αρμέγεις κατσίκα". Πολύ μπλα μπλα η τύπισσα μεγάλη ξενέρα. Τώρα να σου παίρνει η άλλη πίπα και να σε ρωτάει αν βρέχει έξω και αν έχεις φέρει ομπρέλα και μετά να σου λέει για μια φορά που δεν είχε ομπρέλα και έβρεχε πολύ... Ρε με δουλεύεις; κάνε εκεί την δουλεία σου. Αλλά εγώ φταίω που δεν της είπα κάτι... Με τα πολλά την σταματάω και την πάω στο κρεβάτι. Μου αρχίζει τα "ήρεμα να πας" και "έχω μικρή μήτρα"... 1ον δεν είμαι ο godzilla και 2ον διάλεξες λάθος επάγγελμα τότε. 2 στάσεις αλλάξαμε όλες και όλες. Στο ενδιάμεσο να μου λέει "δεν παίζει 2ος γύρος θα κατέβω να σου φέρω τα 20ευρώ πίσω γιατί πονάω πολύ". με το ζόρι τελείωσα. Μετά το μπάνιο μου λέει αν θέλω αντί για σεξ μόνο πίπα, εγώ είχα ξενερώσει οπότε της λέω όχι. Μου λέει μπορώ να σου κάνω μασάζ τα 40λεπτά που μένουν είμαι μασαζερ κανονικά. Οκ πάμε. Με έβαλε στο μασαζοκρέβατο και μέσα σε 5λεπτά τα ξέχασα όλα. 40λεπτά μασαζ, το καλύτερο που μου έχουν κάνει ποτέ. Με έκανε στο τέλος να πω ότι άξιζαν τα λεφτά που έδωσα, απίστευτο. Οπότε όποιος θέλει να γαμήσει να μην διαλέξει την melina, αλλά αν θέλετε ένα τέλειο μασάζ στο οποίο θα μπορείτε και να πιάνετε βυζιά και κώλο μην ψάχνετε αλλού.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2023
Σας τα λέω δεν με ακούτε....
B
bixterious
15 Ιανουαρίου, 2023
αλλη κοπελλα ειναι η μελινα? η με την μιλενα ειναι ιδιες?
S
sweety72
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2