Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
829157
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βραδάκι καθημερινής, άκουσα καλά λόγια για Λ23 και είπα να δοκιμάσω. 2 διαθέσιμες μια νταρντάνα μιλφ και η Χριστίνα. Επειδή δεν είμαι τον μιλφ διάλεξα την Χριστίνα και ανέβηκα στο δωμάτιο για μπανάκι. Μετά από 5 λεπτά μπαίνει η Χριστίνα, μαυρομάλλα Ρωσίδα, λεπτή με μικρό αλλά όχι και ανύπαρκτο στήθος και ένα πολύ καλοσχηματισμένο και πεταχτό κώλο που τον ευχαριστήθηκα πολύ. Το πρόσωπο δεν με τρέλανε. Με ρωτάει αν θα ξεκινήσουμε με μασάζ, εγώ με την πετσέτα στον καναπέ, την βγάζω και της κάνω νόημα να έρθει. Η πίπα μέτρια αλλά μπορώ να πω πως δεν το έβαζε κάτω, είχε θέληση. Αφού με έκανε τούρμπο την πάω στο κρεβάτι, μου βάζει κράνος και ξεκινάει το σφυροκόπημα. Ξεκίνησα ιεραποστολικό για λίγο αλλά θέα βυζιά δεν είχα και η φάτσα δεν μου άρεσε, οπότε την έβαλα στα 4 για να έχω κάτι να κοιτάω. Μετά από λίγο με σταμάτησε γιατί πόναγε και με καβάλησε... τι το ήθελε... αξύριστη 1 μέρα ήταν, λες και με έτριβες με γυαλόχαρτο 80αρι ήταν. Την έβαλα μπρούμυτα στο κρεβάτι και εγώ από πάνω, λίγα λεπτά μετά τα πέταξα και πάνω στην όμορφη κωλάρα της. Κάναμε ξεχωριστά μπάνιο και ξεκίνησε "μασάζ" υποτίθεται, απλά με χάιδευε για 10 λεπτά με τα δάχτυλα. 2ος Γύρος της λέω έχουμε 20 λεπτά θες να μου πάρεις μια πίπα στον καθρέπτη να βλέπω τον κώλο σου; Προς μεγάλη μου έκπληξη μου είπε καλύτερα σεξ. Οκ. Και ο 2ος γύρος ήταν ένα repeat του πρώτου περίπου. Έκανα μπάνιο και την έκανα με ελαφρά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας