Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 827708
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Περασμα τη Παρασκευη απο το ναο.Αφου περιμενω καποιο συναγωνιστη να διαλεξη απο τη παρελαση (δε διαλεξε καμμια και η ρεσεψιονιστ τσαντιστηκε λεγοντας οτι ηρθε για να βρει κοπελα να παντρευτει ) περασα στο σαλονι.Ρωτησα αν υπαρχει Λαρισα ,ιλονα και Βαλεντινα ,οποτε μου ειπε οτι η μια εφυγε και δε θα ξαναρθει ποτε,η αλληη εχει περιοδο και η τριτη εφυγε γιατι τελειωσε η βιζα της.Στη σειρα μπορει να κανω και λαθος με τα ονοματα ,αλλα δεν υπηρχε καμμια.Πηγε να καλεσει τις νοσοκομες για παερλαση αλλα τη σταματησα γιατι δε μου αρεσει αυτο .Ζητησα πιπινι και μου προτεινε Μαρια η Βαλεντινη .Πηρα Μαρια για δυο ωρες.Αλβανιδα 23 ετων με παιδι 7 ετων.Προσωπο μετριο με καποιο θεμα στα μπροστινα δοντια και κατω απο τα ματια κατι σα μαυρους κυκλους.Μασαζ δε κατεχει ,οποτε της εκανα εγω.Δε λεει οχι σε τιποτα ,αλλα δε δινει κωλο.Πιπα πολυ καλη χωρις λαστιχο και ολο το καβλι μεσα .Σωμα λεπτο ,με μικρο βυζι ,αλλα κωλο προς μεγαλο .Μου αρεσουν οι πιο μικροι κωλοι.Της αρεσει η περιποιηση και απο οτι καταλαβα τελειωσε .Πηδαγα σε διαφορες στασεις και αφου τελειωσα(δε τα πηρε στο στομα) μου εκανε μασαζακι .Μετρια πραγματα γενικα .Οταν τελειωσε το διωρο εφυγα σκεφτομενος οτι θα περναγα καλυτερα αν ηταν εκει η Κατια και της εσκιζα το κωλαρακι....
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kaavlas
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, xagnostos2006, ntinosam και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2022
καλησπέρα φίλε "kaavlas" η Κάτια πήγε μεταγραφή στο Συγγρού 40-42 θα την βρεις εκεί!
28 Δεκεμβρίου, 2022
Καλημερα φιλε Gxamos σε ευχαριστω πολυ.Το γνωριζω απο καιρο οτι εχει παει εκει ,διοτι ειχε πεσει το μαγαζι.Ιδιος ιδιοκτητης .Παντως η ποιοτητα επεσε και στη Λαγουμτζη....Κατι μεγαλες ακουσα οτι εχει ,περα των δυο μικρων.Καλη χρονια σε ολους.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2