Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829115
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκεψη νωριτερα αυτη την εβδομαδα.
παρουσιαστηκαν εννεα κορασιδες και απο τις δυο-τρεις νεες παρουσιες που ειδα επελεξα την Ιλονα.
την ειχα ξαναδει αλλη μια φορα νωριτερα την ιδια εβδομαδα χωρις να την επιλεξω και προσπαθησα να μαθω τι και πως ειναι το κοριτσι στο δωματιο,αλλα ματαια.
εκανα λοιπον παλι τον κασκαντερ,αφου κανεις εδω δεν μιλαει,παρα μονο λιγοι κι οι υπολοιποι ειναι απλως παρτακηδες. Θυμός
τελος παντων.

Ιλονα λοιπον.

Ουκρανη 35αρα,ομορφη κοπελλα με πετιτ κορμι,λεπτη σιλουεττα,ξανθια,χαμογελαστη,μιλαει λιγα Ελληνικα,τοσα που να μπορει να συνεννοηθει ομως καποιος ευκολα.
εχει ομορφο οπως ειπα κορμι,με ωραιο καταλευκο δερμα,ωραιο κωλαρακο που δεν διατιθεται,μουνακι πολυ ομορφο,κυριολεκτικα για φαγωμα,αλλα κι ενα μικρο ψεγαδι που για μενα μικρη σημασια εχει.
εχει δηλαδη πεσμενο στηθος,ισως λογω απωλειας κιλων που σε καποιες στασεις του κορμιου της φαινεται λιγο καπως στο ματι αλλα οχι κατι τρανταχτα ασχημο οπως ειπα.
κατα τα αλλα ειναι περιποιημενη παντου,πληρως αποτριχωμενη,με ωραια ακρα και γενικα εχει ευχαριστη και ομορφη οψη.
να αναφερω εδω επισης οτι ενα μικρο τατου κοσμει τον αστραγαλο της και αλλο ενα μεγαλυτερο,τον δεξιο μηρο της εξ' ου κι ο τιτλος της κριτικης. Ματάκι
τι τις ταιζουν τελικα ρε σεις εκει στην Ουκρανια κι ειναι οι περισσοτερες ετσι αστερια? ΈρωταςΈρωτας

το προγραμμα που πηρα ηταν για μια ωρα και μετα τα διαδικαστικα ανεβηκαμε μαζι στον 4ο οροφο του κτιριου για τα περαιτερω.
ο χωρος οπως εχουμε ξαναπει ειναι κορυφαιος,με ολες τις ανεσεις μεσα και δεν εμενε τιποτα αλλο απο την προετοιμασια μου για την επιστροφη της κοπελλας για τον αγωνα.

εναρξη του αγωνος.

με το που μπηκε στο δωματιο και αποκαλυψε το κορμι της,πιαστηκα να την χαζευω για λιγο.
μου αρεσουν οι κοντουλες με τα πετιτ και σλιμ κορμια.
ηρθε ανετη κοντα μου και αμεσως περασε στη επιθεση.
φιλαει πολυ ωραια,αργα και ζεστα.
χρησιμοποιει και τη γλωσα της τοσο,οσο αρχικα,για να φτιαχτουμε περισσοτερο κι επειτα δινει πονο με τα φιλια της και δεν τα τσιγκουνευεται καθολου.

το στοματικο της αρκετα καλο,αργο και πολυ υγρο,με διαλειμματα και για λιγο handjob αλλα μονο λιγο.
θελω να πω οτι δεν κλεβει ετσι,αλλα απλα το εχει σαν μερος της εμπειριας.
τα διδυμα δεν μενουν εξω απο ολη την φαση,ισα ισα που τα μουλιασε κανονικα. Ματάκι
μολις ζεσταθει αρκετα το πραγμα,αρχιζει και πιο γρηγορες κινησεις,με ωραια πνιχτα ηχητικα και σταματημα για μερικα δευτερα βαθια μεσα της και κοιταγμα στα ματια με καβλιαρικο βλεμμα.
 την τεχνη του στοματικου τελικα την κατεχει και την κατεχει καλα.
το πρωτο τελος ηρθε στο στομα της και χωρις βιασυνη αφου τα πηρε ολα και αφου ηταν τα πρωτα ηταν και πολλα,πηγε και τα εφτυσε στον νιπτηρα.
εγω για λιγο ημουν ακομα σε νιρβανα.
μολις συνηλθα σηκωθηκα κι εγω για τα γνωστα και για το ενδιαμεσο διαλειμμα με μασαζ.

στο μασαζακι προσπαθει,αλλα η αληθεια ειναι οτι θελει λιγη βελτιωση.
εχει απαλο χερι,τριβει απαλα ολο το κορμι και ανα διαστηματα φροντιζει να ζωντανευει την κατασταση εκει κατω.
και παλι οχι πολυ ομως,αλλα τοσο οσο χρειαζεται για να μας προετοιμαζει για το δευτερο γυρο.
μετα συνεχιζει παλι το απαλο χαλαρωτικο μασαζακι της.
επειτα παλι παιζει με τα επιμαχα σημεια λιγο περισσοτερο αυτη τη φορα και ουτω καθ' εξης.
στο γυρισμα σε υπτια θεση κι αφου με χαιδευει με τα νυχια σε ολο το κορμι μου,εστιαζει στο πεος και αρχιζει με handjob την προετοιμασια του δευτερου γυρου σεξ εκει στο μασαζοκρεββατο.
το στοματικο ειναι απλα η φυσικη συνεχεια και μολις αρχιζει η ανορθωση μεταφερομαστε στο μεγαλο κρεββατι.

συνεχεια απο εκει που ειχαμε μεινει. απολαμβανω στοματικο με περισσοτερη ανεση τωρα για μενα.
η κοπελλα ξεδιπλωνε την τεχνη της κι εγω χαιρομουν να απολαμβανω. Κουλ
σε λιγο κι ενω εχω γινει ντουρος την τοποθετω ανασκελα και αναλαμβανω δραση ανταποδιδοντας το στοματικο με τη σειρα μου.
ειπα παραπανω για το ομορφο ανατομικα μουνακι της.
το να το γλυφεις ειναι σαν να ειμαι μικρο παιδι που του εχουν παρει παγωτο.
ασε με εκει να το γλυφω αργα για ωρες. δεν θα πω οχι. Πλατύ χαμόγελο
το κοριτσι δεχοταν και δακτυλο με τροπο και τριψιμο στην κλειτοριδα του και εγω χαιρομουν να το γλυφω.
βαζω καποτα και μπαινω ιεραποστολικα μεσα της και αρχιζω με αργες κινησεις να δινω πονο.
το κοριτσι με ειχε αγκαλιασει και με πιεζε πανω της ενω φιλιομασταν συνεχως.
αλλαζουμε και την βαζω σε θεση cow.
αρχισε αργα και μετα στηριζοντας τα ποδια της συνεχισε σε πιο γρηγορο ρυθμο.
εγω ειχα χουφτωσει τον κωλο της και δεν τον αφηνα.
τελος της ζηταω να κατσει στα τεσσερα.
μπαινω μεσα της και αρχιζω εντονο σφυροκοπημα. ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης
το κοριτσι ανταποκρινοταν μια χαρα και ετσι μετα απο λιγο βγηκα,σηκωθηκα ορθιος πανω στο κρεββατι και τελειωσα παλι στο στομα της,παιρνοντας μου και την τελευταια σταγονα σπερματος που εβγαλα.
η ωρα ηταν ακριβως στο +5 λεπτα του προγραμματος.
σηκωθηκαμε,πλυθηκαμε κι οι δυο και ανταλλασσοντας φιλοφρονησεις για την αποδοση αμφοτερων,υποσχεθηκαμε να τα ξαναπουμε.

συνοπτικα λοιπον ηταν μια ομορφη συνεδρια.
το κοριτσι αν και ηταν αγνωστο σε μενα το τι και πως ηταν στο δωματιο και ηταν μια επιλογη μονο και μονο λογω εμφανισης,μου βγηκε σε καλο.
ηταν πολυ θερμη στο προγραμμα που προσεφερε,συμμετειχε πολυ καλα στο σεξ,τα φιλια της ηταν απλοχερα και γενικα ηταν εκει μαζι μου καθ' ολη τη διαρκεια του προγραμματος της.
το μασαζ της ηταν καλο,οχι τελειο,αλλα αρκετα χαλαρωτικο και με καλη προετοιμασια για το δευτερο γυρο.
περασα λοιπον πολυ καλα και σιγουρα θα την επιλεξω ξανα,αφου τσεκαρω και τις υπολοιπες νεες παρουσιες του μαγαζιου,που μου φανηκαν ενδιαφερουσες.

αυτα λοιπον συναδελφοι.
χρονια πολλα,να ειστε γεροι,δυνατοι και παντα πεοστεκουμενοι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 15, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό