Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 168 10
Μασατζίδικα
220904
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Χτες επιτουτου πήγα να δοκιμάσω την Σοφία. Ανέβηκα με το ασανσέρ στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου με περίμενε η ευγενική τσατσά στην πόρτα. Μου είπε να σαλοναρουν οι κοπέλες αλλά εγώ πήγα Στοχευμένος για την Σοφία. Μετά την κριτική που διάβασα του zerotolerance Η σοφία είναι μια μελαχροινη Μιλφ από 35-40 ετών την έκοψα. Με φτιαγμένο στήθος και φουσκωμένα χείλη.Γυρω στο 1.65 με μόνη παραφωνία την λίγο μεγαλύτερη από το επιθυμητό κοιλιά.
Πλήρωσα 80€ για το πρόγραμμα της μια ώρας και έκανα το ντουζάκι μου στέγνωσα και περίμενε να έρθει. Το μασάζ της είναι καλό όχι επαγγελματικό αλλά σε χαλαρώνει. Μετά της τον έδωσα στο στόμα όπου με τελείωσε εύκολα σταργγιζοντας όλο το σπέρμα μου στο στόμα της. Λίγο ντουζάκι μασάζ πάλι ίσα ίσα και σειρά για δεύτερο γύρο όπου την πιστόνιαζα δυνατά πολύ δυνατά και δεν παραπονέθηκε καθόλου ίσα ίσα που ανεβάζει κι αυτή Ρυθμό. Πραγματικά τρομερή περίπτωση μασσατζους.
Πλήρωσα 80€ για το πρόγραμμα της μια ώρας και έκανα το ντουζάκι μου στέγνωσα και περίμενε να έρθει. Το μασάζ της είναι καλό όχι επαγγελματικό αλλά σε χαλαρώνει. Μετά της τον έδωσα στο στόμα όπου με τελείωσε εύκολα σταργγιζοντας όλο το σπέρμα μου στο στόμα της. Λίγο ντουζάκι μασάζ πάλι ίσα ίσα και σειρά για δεύτερο γύρο όπου την πιστόνιαζα δυνατά πολύ δυνατά και δεν παραπονέθηκε καθόλου ίσα ίσα που ανεβάζει κι αυτή Ρυθμό. Πραγματικά τρομερή περίπτωση μασσατζους.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού