Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 827692
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είπα να γράψω μετά από πολλά χρόνια ,όχι ότι έχω αφήσει το σπόρ μόνο το γράψιμο σταμάτησα (κόβει η πουτάνα το γαμήσι?).Όμως θα κάνω τουλάχιστον μια εξαίρεση μήπως βοηθήσω κάποιο συναγωνιστή. Επίσκεψη λοιπόν στο ίδρυμα και άμεσα διαθέσιμες ΕΥΑ, ΕΙΡΗΝΗ , ΤΑΤΙΑΝΑ , ΖΑΡΑ αν θυμάμαι καλά. Είμαι έτοιμος να την πουλέψω και τότε μου λέει η desk manager: η ΖΑΡΑ είναι καινούργια και κάνει τα πάντα καλά. Μαλακωδώς κάτι μου κάνει κλικ κ αρπάζω ως χάνος το δόλωμα. Πηγαίνοντας προς το δωμάτιο ξεστραβώνομαι και βλέπω ότι η ξανθούλα ,από βαφή ,με το συμπαθητικό πρόσωπο και τις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι σωματότυπος βορειοευρωπαικός (ολίγον τετράγωνη αδύνατα πόδια ) κ το ευγενικό στοματάκι της μυρίζει τσιγαρίλα. Εδώ αποκλείσαμε το φιλί.
Γδυνόμαστε αμφότεροι κ η ολίγον τσουπωτή μας διαθέτει σχετικά αξιοπρεπές σε μέγεθος στήθος με κατηφορική τάση αλλά δυνατή ρόγα. Περαιτέρω βγάζοντας το ξεχειλωμένο βρακάκι ξεπετάγεται η κοιλίτσα κ κάτι ραγάδες κ κάτω από το αριστερό κωλομέρι μια πλατιά ελιά όχι καλαμών διαμέτρου ευρώ. Έχοντας μείνει με τη πετσέτα και σκεφτόμενος πως τον ήπιαμε έτσι μου λέει μασάζ ? Γνέφω θετικά και ξαπλώνω .Κάτι από μασάζ έπαιξε κ όταν βαρέθηκε μου λέει πάμε κρεβάτι . Οδηγώντας με στο κρεβάτι συνέλαβα στον αέρα μια μασχαλίτιδα και ακουμπώντας τη δέρμα μπιρμπιλωτό .Εδώ αποκλείσαμε αγκαλιές γλυψίματα περαιτέρω. Στη συνέχεια πίπα μέτρια και μονότονη , cow για χούφτωμα στα βυζιά από μακριά και πισωκολλητό σκεφτόμενος κάποια άλλη. Σε ερώτηση αν κάνει πρωκτικό είπε όχι .Εδώ αποκλείσαμε το ‘’τα πάντα’’. Για να μην κουράζω πολύ ο β γύρος είχε μόνο πίπα εκ του μακρόθεν ,όπου είχε κουραστεί και προφανώς βαρεθεί και η ίδια από τη μονοτονία της ,κι αφού δεν είχε νόημα να δίνω οδηγίες που σε λίγο τις παρέκαμπτε . Με τα πολλά κατάφερα να τελειώσω στο χέρι της αφού ούτε τα έπαιρνε στόμα –πρόσωπο. Εδώ ολοκληρώθηκε η ρήση ‘’κάνει τα πάντα’’ αλλά τελικά σχεδόν τίποτα.
Ντυθήκαμε την χαιρέτησα , μουτζώθηκα κι έφυγα .Πάντως ξέχασα να πω ότι είναι ευγενική και ότι είναι ελληνίδα όπως όλοι όσοι είναι από Αλβανία.
ΑΣΧΕΤΟ : H MELISSA ΑΠΟ ATHENS VIP ΦΟΒΕΡΗ.!!!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ = ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ζάρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, petergsp, Dr Lecter και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2023
Στην μια και μοναδική επίσκεψη στο μαγαζί μετά απο προτροπή τις υποδοχής διάλεξα και γω την Ζάρα! Αποτυχία σκέτη!
review reaction 1 Johnstef
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1