Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829159
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία ενδεικτική.
Ανεβαίνω κ φτάνοντας στα τελευταία σκαλιά είδα την Αναστασία να μπαίνει στο ασανσέρ. Ωχ, μια κοπέλα λιγότερη σκέπτομαι.
Κτυπάω το κουδούνι κ μετά από σχετική καθυστέρηση ανοίγει η πόρτα κ η υπεύθυνη με περνάει στο ιδιαίτερο δωματιάκι, όπου υπήρχε άλλος ένας υποψήφιος πίσω από το παραβάν.
Από το άνοιγμα της πόρτας βλέπω να περνάει η Βαλε και να φεύγει με τον κύριο που περίμενε στο σαλόνι.
Αμέσως μετά έφυγε μαζί με την Κάτια κ ο κύριος από δίπλα μου. Περνάω στο σαλόνι όπου ήταν διαθέσιμες 3 – 4 κοπέλες, από ονόματα θυμάμαι μόνο Αγγελική κ Γιούλια.
Πέρασα στο δωμάτιο με Γιούλια (την Αγγελική την γνώριζα από πριν), γιατί μου άρεσε η παρουσία της, με την άσπρη ρόμπα εργασίας να μη μπορεί να συγκρατήσει το στήθος της που ξεχείλιζε!
Αφού έκανα ένα σχολαστικό μπανάκι, μετά από ένα ολιγόλεπτο μέτριο μασάζ για χαλάρωση, περάσαμε στο κρεβάτι. Γλωσσόφιλα με τπτ, αλλά κατά τα άλλα πολύ συνεργάσιμη κ αφού με έφτιαξε καλά με πίπα ΑΚΑ (χωρίς όμως να ασχοληθεί με την γύρω μικρή περιοχή) κ 69 (πολύ καθαρό το μουνάκι της), μετά από 2-3 στάσεις το τέλος μας βρήκε cow, με τα βυζιά της να αιωρούνται από πάνω μου κ να μου δίνουν ηδονικά μπατσάκια στα μάγουλα, όταν γλύτωναν από το στόμα μου!
Υ.Γ. Είχα τις επιφυλάξεις μου, εξ αιτίας των 2 κριτικών που προηγήθηκαν, αλλά τελικά το ΑΚΑ της (πρόοδος) ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Θα την ξανασυναντούσα μετά από λογικό χρ. διάστημα, επειδή διαπίστωσα ότι έχει την τάση να βελτιώνει τις υπηρεσίες της (πάντα σε σχέση με τις 2 κριτικές μελών που προηγήθηκαν).

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Γιούλια
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως