Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829157
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Λαγουμτζή, ο καλύτερος χώρος αυτή τη στιγμή σε μασατζίδικο με σερίφισα εθισμένη στο ψέμα για το καλό του μαγαζιού πάνω απ' όλα και λαδοκόρες πάνω από το μέσο όρο σε εμφάνιση και υπηρεσίες επί το πλείστον μπουρδέλου..

Μα τα καλά χαρτιά θα μου πείτε κάνουν παπάδες.. οκ μάλλον είμαι "άτυχος" και δεν τα πετυχαίνω με τίποτα.

Ξεκινάω από τα ψέματα της κυράς στην υποδοχή. Μου αναφέρει σε ερώτηση μου ότι κάποιες λαδοκόρες λείπουν, ενώ έγκυροι συναγωνιστές σε live μετάδοση επιβεβαιώνουν τη παρουσία τους.

Τη Ρίτα μέσα σε σεκοντς στο δωμάτιο κατάλαβα ότι θα με διεκπεραιώσει. Ψεύτικο χαμόγελο υποδοχής κι απευθείας πίπα (μέτρια). Τη κόβω για να γλύψω λίγο μουνάκι - περιποιημένο γαρ και κρατάει αντίσταση με πόδια για να μην πλησιάζω πολύ! Εεε τι ήθελα κι εγώ πάω να βάλω λίγο δάχτυλο και την έφαγα τη κλωτσιά. Χαζογελάκια δήθεν κατά λάθος αντανακλστικό και παπαριές. Στο χύσιμο με το που έφυγε η πρώτη σταγόνα έφυγε σφαίρα νιπτίρα και εμεινα να τον παίζω μόνος!

Μασάζ απλά άθλιο. Την κόβω για να την γαμήσω να φεύγω και στα 45 λεπτά τιγκανα. Τουλάχιστον πέρασε καλά όταν τη γάμαγα, ούρλιαζε από ηδονή
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Josex
Μέγας
34
Πόντοι:
4.365
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, lagos28, petergsp και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2022
Αδερφέ ήσουν άτυχος! Η Ρίτα γενικά είναι ασταθής σε απόδοση. Έχω ζήσει ακριβώς τα ίδια μαζί της, αλλά έχω περάσει και ζάχαρη... Προχωράμε στα επόμενα με αισιοδοξία!
review reaction 1 Josex
11 Νοεμβρίου, 2022
Μάλλον κουράστηκε νωρίς .

review reaction 1 review reaction 5 Josex, anthotypos
12 Νοεμβρίου, 2022
Κρίμα αλλά φαινότανε το έργο καιρό. Η Ριτα ήταν αστέρι και στενή και φωνακλου κ χαμογελαστή. Έπιασε γρήγορα το ταβάνι της δε της αρέσει κ η δουλειά και άρχισε η παρακμή, έκανε και πολλά χιλιόμετρα πολύ γρήγορα όποτε κάηκε
review reaction 1 Josex, anthotypos
12 Νοεμβρίου, 2022
Μάλλον όπως γράφουν οι δυο φίλοι " κουράστηκε " και νωρίς και για πάντα … ξεκούραση , διαλλειμα, αλλαγή περιβάλλοντος χρειάζεται και ας αποφασίσει η ίδια και το μαγαζί ! Είναι κρίμα γιατί είχε καλές υπηρεσίες όπως διάβασα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4