Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829161
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη συνάντηση με την Εύα και έφυγα με σπασμένο πούτσο!! Η κοπέλα τρελαίνεται να τον ρουφάει, να κάνει DT, να γλύφει αρχίδια και να τα παίρνει στο στόμα! Πλατύ χαμόγελο
Για την εμφάνιση έχει ειπωθεί ότι είναι Ρωσίδα που μένει χρόνια στην Ελλάδα και μιλάει άπταιστα Ελληνικά, γύρω στα 35-38 ετών. Εμένα πάντως σαν Ισπανίδα μου κάνει. Ανύπαρκτο βυζί, λίγο χαλαρή κοιλιά, καλός κώλος αλλά σίγουρα θέλει λίγο γυμναστική για να σφίξει. Γενικά φιλιά και χαδάκια δε γουστάρει. Φαίνεται ότι είναι για άγριο γαμήσι η κοπέλα.

Πρώτος γύρος τελείωσα με 69 και ενώ της έγλυφα το στενό μουνάκι, εκείνη είχε τρελάνει το καυλί μου με συνεχόμενα DT μέχρι που τα πήρε όλα στο στόμα. Γιούπιιι!
Μετα μασαζάκι, πρώτα πίσω πλευρά και μετά με γυρνάει ανάσκελα και εκεί που μιλάμε σκύβει ανάμεσα στα πόδια μου και χώνει τη μουσούδα της ανάμεσα στα μπούτια μου και ξεκινάει γλύψιμο τις μπάλλες από κάτω! Φαίνεται ότι γουστάρει αν ο άνδρας έχει μεγάλα μπαλλάκια, γιατί γουστάρει να τα πιάνει και να τα γλύφει συνέχεια.
Συνέχεια στο κρεβάτι για λίγο σεξάκι με αυτήν από πάνω και μετά ιεραποστολικό. Η κοπέλα ανοίγει τέρμα τα πόδια σπαγγάτο και γουστάρει να το παίρνει βαθια μέσα, ενώ μάλιστα σε κάποιες φάσεις έδινε τρομερό ρυθμό εκείνη με κίνηση της μέσης της! Μετά πάμε στον καναπέ για τσιμπούκι όπου εγώ κάθομαι και εκείνη πέφτει στα γόνατα μπροστά μου και ξεκινάει κάτι βιδωτά, φτυσίματα και να εξαφανίζει τον πούτσο μου με ένα άνοιγμα του στόματος της. Τέλος περνάμε πάλι στο κρεβάτι και εγώ ξαπλωμένος να απολαμβάνω τσιμπούκι και να παίζω με το κωλί και το μουνάκι της ενώ εκείνη συνεχίζει τα ρουφήγματα μέχρι που με κατάφερε να τα πάρει όλα πάλι στο στόμα για 2η φορά! Προσκύνημα

Σίγουρα θα υπάρξει ξανά επίσκεψη όταν θελήσω πάλι να λιώσω τον πούτσο μου από γλύψιμο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ