Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 130 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 359587
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο μαγαζί της Δάφνης και επιλογή της Ρούλας. Πρόκειται για μια λεπτοκαμωμένη κοπέλα, κοντούλα κοντά στα 30 με μαύρο μαλλί,σχετικά καλό πρόσωπο,μικρό βυζάκι και κωλαρακι.Θα την χαρακτήριζα petite. Κατάγεται από Αλβανία, μιλά άριστα Ελληνικά και είναι επικοινωνιακή.
Οδηγήθηκα στο δωμάτιο, έκανα το μπάνιο μου και ήπια το ποτό που μου πρόσφερε η ευγενική κυρία της υποδοχής.Έτσι!
Κατόπιν ήλθε και η Ρούλα για τα περαιτέρω Εμμμμ
Στο κομμάτι του μασάζ η κοπέλα είναι από τις πιο καλές του χώρου,μιας και οι περισσότερες απλώς χαϊδεύουν.Αν και μικροκαμωμένη κάνει δυνατό μασάζ .Σε ξεκλειδώνει.Σε όλο το σώμα μέχρι που ανεβαίνει όλη στην πλάτη σου και σε τρίβει Έτσι!.
Στο κυρίως πιάτο έχουμε τα εξής.
Γλωσσοφιλα δίνει άφθονα. Το μόνο αρνητικό ήταν μια έντονη μυρωδιά τσιγαριλας που για μένα που δεν καπνίζω είναι λίγο ενοχλητική.
Το μενού της περιλαμβάνει γλυφοκωλαδα που κάνει με πάθος και διάρκεια .Οι λάτρεις του είδους θα ενθουσιαστουν Ναι!.
Δακτυλοσκοπησεις τις αποφεύγει. Δεν γουστάρει κωλοδάχτυλο και όταν πήγα να της χάιδεψω το μουνι,μου ειπε το κορυφαίο ότι γαργαλιεται Χμμμ;. Παίρνει τέτοια θέση δε κατά τη διάρκεια της πίπας που δεν εχεις πρόσβαση στα επίμαχα σημεία ( μάλλον εσκεμμένα).
Η πίπα της είναι βαθειά υγρή με φτυσιματα ,dt, περιποίηση αρχιδιων και κωλοβαλβιδας όπως προείπα.
Στο σεξ είναι συμμετοχική
με προτροπές να την γαμησεις.Ενα άσχημο μόνο για μένα ήταν οτι οι γαμπες της ήταν λίγο αξύριστες και κάπως με αγκυλωναν.
Το τέλος ήλθε πάλι με πίπα που ειχε διάρκεια με όλα τα παρελκόμενα και η ολοκλήρωση έγινε στο στόμα της Γερο-μύστης.
Κατόπιν μπήκαμε μαζι στην ντουζιέρα που με έκανε μπάνιο και κάπως έτσι έληξε η συνεδρία.
Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Ρούλα με τα μεν και τα δεν της .
Σας χαιρετώ καί νά περνατε καλά Καπέλο.

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ