Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834949
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Το περασμένο Σάββατο έκανα επίσκεψη στον οίκο του μασάζ και αναζωογόνησης πνεύματος και ψυχής Στουρνάρη 29.
Ωραίος χώρος υποδοχής με πολλά δωματια. Εκείνη την ώρα υπήρχε κίνηση στο μαγαζί και μόνο 4 κορίτσια διαθέσιμα.
Αυτή που μου κίνησε την προσοχή ήταν η Πάολα.
Όμορφο αδύνατο νεαρό κορίτσι με ωραίο κορμί και ολοστρόγγυλο κωλαρακι. Ωραίο πρόσωπο περιποιημένη και ευχαρης.
Αποφάσισα να πάρω ρίσκο και επέλεξα το μεγάλο πρόγραμμα των 120 ευρώ με νουρου μασάζ.
Έκανα ντουζ στο δωμάτιο ξάπλωσα στο φουσκωτό στρώμα και ήρθε η θεραπεύτρια με το ειδικό τζελ και άρχισε η πανδαισία.
έμεινε τελείως γυμνή άπλωσε το τζελ και ξεκίνησε ένα πολύ καλό μασάζ για κάμποση ώρα. σχετικά δυνατό και χαλαρωτικό.
καθώς περνούσε η ώρα το μασάζ γινόταν όλο και πιο αισθησιακό. άρχισε να τρίβει το κορμί της αργά και βασανιστικά επάνω μου . στην πορεία πέρασε το χέρι της στους όρχεις μου και άρχισε και εκεί ένα βασανιστικό χάδι. γύρισα ανάσκελα και συνεχίστηκε το ίδιο έργο με αυτήν να φέρνει το κωλαρακι της στο πρωσοπο μου ένα μαλαζε το πέος μου και τους όρχεις μου.
εκεί έκανα βουτιά στο μουνακι της και απόλαυσα γλυφομούνι για αρκετή ώρα. σιγά σιγά άρχισε να βοηθήσει και να υγραινεται. γύρισε πρόσωπο σε εμένα μου πέρασε προφυλακτικό και με καβάλησε ενώ συχρωνος άρχισαν να πέφτουν τα πρώτα φιλιά εκατέρωθεν. από εκεί και πέρα αλλάξαμε 4 στάσεις μέχρι που παρέδωσα πανιγυρικα. δεν τελειώσαμε όμως! για να με χαλαρώσει μου έκανε αλλά 15 λεπτά χαλαρωτικό μασάζ. τέλος κάναμε μαζί ντουζ και με καθάρισε σχολαστικά.
το πρόγραμμα είχε διάρκεια μια ώρα και δέκα λεπτά δεν βιάστηκε καθόλου το κορίτσι και άξιζε κάθε ευρώ. Απολαυστική εμπειρία που θα επαναληφθεί οπωσδήποτε !
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2022
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Nuru Μασάζ
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα