Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730826
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετα απο 2,5 χρονια αποχης απο τα ευαγη αυτα ιδρυματα ειπα να δω τι γινεται.
Επισκεψη στο Νιρβανα, με τη λογικη να δω τη Νανσυ των διθυραμβικων κριτικων.
Μεσημερακι, βρηκα σχετικα ευκολα να παρκαρω κιολας (τρελος κωλος).
Στα της επισκεψης - παρηλασαν κορασιδες νομιζω 6. Περιμενα δυο λεπτα να δω και την τελευταια που ηταν στο ντουζ ονοματι Κασια. Κατα τα λεγομενα της νεα αφιξη, της ημερας κιολας. Τη Νανσυ δεν την διαλεξα, καθως την ξερω απο παλια τελικα
Διαλεξα αυτη γιατι στο ημιφως ειδα καλο σωμα και νομισα πως ειδα καλο προσωπο, αλλα μολις μπηκε μαζι μου στο δωματιο και την ειδα…ημουνα ετοιμος να φυγω.
Αλλαξα γνωμη, ζητησα Παμελα και δεν εκανα λαθος.
Μπηκαμε κατευθειαν στον αγωνα.
Γενικως ειναι πιο πολυ pse παρα gfe.
Γυμνασμενο σωμα, βυζακι ελαφρως πεσμενο, αν δεν με χαλασε.
Πολυ καλη περιποιηση κατω, δεχεται αδιαμαρτυρητα δαχτυλα, τα ζηταει κιολας
Για μενα που ειμαι λιγο της πιο σοφτ καταστασης ηταν κατι διαφορετικο και ημουν λιγακι εκτος κλιματος μαλλον, αλλα μια χαρα, το παλεψε το κοριτσι ??.
Στο τελος μασαζακι που εδειξε πως το εχει και αυτο…αρκει να εχεις παραπανω χρονο.
Συνολικα δεν ειχα κανενα παραπονο.
Για τον χωρο εβαλα μειον μονο επειδη η ντουζιερα ειναι ετοιμη προς αποδομηση, αλλιως ολα μια χαρα.
Επισκεψη στο Νιρβανα, με τη λογικη να δω τη Νανσυ των διθυραμβικων κριτικων.
Μεσημερακι, βρηκα σχετικα ευκολα να παρκαρω κιολας (τρελος κωλος).
Στα της επισκεψης - παρηλασαν κορασιδες νομιζω 6. Περιμενα δυο λεπτα να δω και την τελευταια που ηταν στο ντουζ ονοματι Κασια. Κατα τα λεγομενα της νεα αφιξη, της ημερας κιολας. Τη Νανσυ δεν την διαλεξα, καθως την ξερω απο παλια τελικα
Διαλεξα αυτη γιατι στο ημιφως ειδα καλο σωμα και νομισα πως ειδα καλο προσωπο, αλλα μολις μπηκε μαζι μου στο δωματιο και την ειδα…ημουνα ετοιμος να φυγω.
Αλλαξα γνωμη, ζητησα Παμελα και δεν εκανα λαθος.
Μπηκαμε κατευθειαν στον αγωνα.
Γενικως ειναι πιο πολυ pse παρα gfe.
Γυμνασμενο σωμα, βυζακι ελαφρως πεσμενο, αν δεν με χαλασε.
Πολυ καλη περιποιηση κατω, δεχεται αδιαμαρτυρητα δαχτυλα, τα ζηταει κιολας
Για μενα που ειμαι λιγο της πιο σοφτ καταστασης ηταν κατι διαφορετικο και ημουν λιγακι εκτος κλιματος μαλλον, αλλα μια χαρα, το παλεψε το κοριτσι ??.
Στο τελος μασαζακι που εδειξε πως το εχει και αυτο…αρκει να εχεις παραπανω χρονο.
Συνολικα δεν ειχα κανενα παραπονο.
Για τον χωρο εβαλα μειον μονο επειδη η ντουζιερα ειναι ετοιμη προς αποδομηση, αλλιως ολα μια χαρα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2022
εμένα πάντως μου έβγαλε μία πολύ μεγάλη δόση αγγαρείας την μία και την μοναδική φορά που την επέλεξα(επειδή δυστυχώς δεν υπήρχε αυτή που ήθελα)...ένιωσα ότι ήταν φανταρίνα στο ισραήλ και την φώναξαν να πάει στην καλλιόπη.....και δεν ήθελε και έτσι για να μην πάει μπήκε μέσα στο πρώτο γραφείο και πίπωσε τον ανθύπα!!!!!
B
bixterious
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1