Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829157
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί σήμερα είπα να εμπιστευτώ κατά κύριο λόγο παλιότερες αξιολογήσεις μιας κ ομολογώ δεν έχω καλή εικόνα του ρόστερ με τις συνεχείς αλλαγές. Αφού ενημέρωθηκα για τις κοπέλες σήμερα, εμπιστεύτηκα τις κριτικές από Peter κ Professor( που μου αρέσει κ με βρίσκει σύμφωνο ο τρόπος γραφής τους) κ έκλεισα ραντεβού με την Κάτια χωρίς να την έχω δει ποτέ. Μάλλον θα τους συμβουλεύομαι πιο συχνά στο εξής...Η εμπειρία ήταν πολύ καλή κ θα επαναληφθεί σίγουρα. Όπως σωστά την περιγράφουν είναι μικροκαμωμένη, με μακρύ μαύρο μαλλί που όταν το αφήνει ελεύθερο της πάει πολύ, ματαρες μοναδικές, μικρό στήθος αλλά στητο, κωλαρακι να το χαζεύεις ατελείωτα κ δέρμα πολύ απαλό στην αφή. Κανένα τατουάζ στο σώμα της , πρόσωπο ελαφρά σπασμένο χωρίς εμένα να με χαλάει, πολύ ευδιάθετη κ επικοινωνιακή. Τα ελληνικά της παραπέμπουν λίγο σε Γκμοχ αλλά ποιος κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες.Η πίπα της είναι αριστουργηματική, αργή κ βασανιστική. Φιλιά, αγκαλιές, χουφτωματα, δάκτυλο όλα αδιαμαρτύρητα. Κατάλαβα τι εννοούσαν οι προαναφερθέντες με τα ντα ντα!! Όντως έπεσε πολύ ρωσικο στην συνάντηση κ μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται την Ρίτα στη φωνή!! πάντως η συμμετοχή της είναι πολύ ικανοποιητική κ δείχνει ότι το γουστάρει. Ενδιάμεσα το μασάζ της όχι κάτι τρομερό απλά ένα ευχάριστο διάλειμμα. Στο θέμα του anal χωρίς να κάνω καμία νύξη, η κα Σοφία φρόντισε να με ενημερώσει ότι δεν παρέχει πλέον τέτοια υπηρεσία. Ενώ άφησε κ να την γλείφω κ δάχτυλο αδιαμαρτύρητα, όταν θέλησα να "επεκταθω" είπε ότι πονάει... Τεσπα δεν το πίεσα περισσότερο. Για μένα ήταν μια πολύ καλή συνάντηση που μου άφησε θετικές εντυπώσεις
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, Mpratan, petergsp και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2022
Πάντα τέτοια. :
Καλό παιδί ή Κάτια μέ Καλές υπηρεσίες.

Στον petergsp τού έχει ιδιαίτερη αδυναμία τού μπαγάσα.
review reaction 1 petsakas79sp_v2, petergsp
03 Οκτωβρίου, 2022
χαιρομαι που περασες καλα συναδελφε. η Κατια ειναι οντως πολυ καλη και φιλοτιμη κοπελλα.

@professor x
ειμαι γλυκοτσουτσουνος ρε. τον βουταω στο μελι. Χεχε!Χεχε!
review reaction 1 professor x, petsakas79sp_v2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2