Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730895
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μου, την γνωρίζω αρκετά χρόνια και κάθε εμπειρία μαζί της είναι πάντα μοναδική. Έχω κάνει με το αρχικό προφίλ μου (petsakas79sp) κριτικές για την Νάνσυ κ τώρα μετά και από τα τελευταία σχόλια για την ίδια, θέλησα να δοκιμάσω εκ νέου μια επίσκεψη στο μαγαζί για να δω αν όντως έχει αλλάξει τόσο σε συμπεριφορά και υπηρεσίες. Τόνισα εξ αρχής στην υπεύθυνη την πρόθεση μου να δω την Νάνσυ και μόνο. Με το που με είδε φρόντισε να μου αναφέρει από μόνη της ότι έχει άνεση χρόνου για ωριαίο πρόγραμμα, Ακριβώς επειδή ξέρει τις προτιμήσεις μου κ ότι θέλω πάντα μεγάλο πρόγραμμα, όσες φορές είναι φουλ σε ραντεβού κ μπορεί μόνο μισή ώρα μου το αναφέρει από μόνη της για να μην την επιλέξω, καθώς έχουμε κ παράδοση να ξεπερνάμε κ τον επιλεγμένο χρόνο συνεδρίας. Είναι κάτι που το εκτιμώ σε εκείνη. Ποτέ δεν έχει προσπαθήσει να με ξεπετάξει κ πιο συγκεκριμένα είναι η μοναδική στο συγκεκριμένο μαγαζί που δεν κάνει συνεχή αναφορά στον χρόνο (είναι ένα απο τα πιο έντονα δυστυχώς χαρακτηριστικά του ομίλου)κ που δεν φοβάται να τον υπερβεί. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ο πραγματικός χρόνος στο δωμάτιο σήμερα ήταν 1 ώρα και δέκα λεπτά χωρίς να δείξει τον παραμικρό προβληματισμό για αυτό. Απο τον διάδρομο είχαν αρχίσει τα γλωσσόφιλα τα οποία δεν τα αποφεύγει καθόλου. Για την Νάνσυ τι να αναφέρω, είναι ένας μελαχρινός πειρασμός με κορμί που κολάζει , στήθος το πιο ωραίο πειραγμένο που γνωρίζω, κωλαράκι πεταχτό πέτρα, το πιο γευστικό μουνάκι που χαίρεσαι να γλύφεις ατελείωτα, φωνούλα που σε τρελαίνει, μυρωδιά που αναστατώνει. Η πίπα της σεμιναριακή και το βλέμμα της να σε καρφώνει σε όλη την διάρκεια. Ξέρει να κάνει πολύ καλό μασάζ κ το ευχαριστιέται με εκείνους που δίνουν σημασία κ σε αυτό. Για εμένα το θέαμα με την Νάνσυ με ανοιχτά τα πόδια να βγάζει αυτές τις μικρές κραυγούλες ή στημένη στα τέσσερα , με τρελαίνει. Θεωρώ ότι δεν έχουν μείνει πολλές κοπελες στον χώρο που να συνδυάζουν εμφάνιση, υπηρεσίες, μασάζ όσο η Νάνσυ. Για εμένα θα είναι πάντα μια τοπ επιλογή κ το ξέρει!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας