Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 225 10
Μπακνανά 47 (Paradise Spa)
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
508269
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ανέβηκα στο πρώτο να με καλός ορίζει η λατίνα κυρία ροζα κάθομαι στο καναπέ και περνάνε από μπροστά μου η Έλενα πρώτη και μετά η Δήμητρα ρωτάω και μου λέει ότι η Δήμητρα είναι ελεύθερη με οδηγεί στο δωμάτιο με κερνάει νεράκι(δε ήθελα κάτι άλλο) κάθομαι στη καρέκλα και μπαίνω για μπάνιο δε προλαβαίνω να τελειώσει και σκάει η Δήμητρα γυμνή με δυο βυζαρες και ένα κωλαρακι για φίλημα!
Ξεκινάει το μασαζ σε όλο το σώμα και μετά από κάνα 30 με γυρνάει μπρούμυτα και αρχίζει τη πίπα έπειτα μου φοράει σκουφάκι και με καβαλάει καυλωνει με το να παίζουν τις ρώγες τις μετά από κάνα δεκάλεπτο δυνατού σφυροκοπήματος τελειώνω μέσα της σηκώνεται με βάζει στο μπάνιο και με πλένει για να φύγουν τα λάδια βγαίνω κάνουμε ένα τσιγάρο μαζί κουβεντιάζουμε και με αποχαιρεταει με ενα φιλί στο στόμα
Έφυγα με τις καλύτερες εντυπωσεις
Ξεκινάει το μασαζ σε όλο το σώμα και μετά από κάνα 30 με γυρνάει μπρούμυτα και αρχίζει τη πίπα έπειτα μου φοράει σκουφάκι και με καβαλάει καυλωνει με το να παίζουν τις ρώγες τις μετά από κάνα δεκάλεπτο δυνατού σφυροκοπήματος τελειώνω μέσα της σηκώνεται με βάζει στο μπάνιο και με πλένει για να φύγουν τα λάδια βγαίνω κάνουμε ένα τσιγάρο μαζί κουβεντιάζουμε και με αποχαιρεταει με ενα φιλί στο στόμα
Έφυγα με τις καλύτερες εντυπωσεις
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
Όνομα κοπέλας