Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829161
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σας έχει τύχει να βλέπετε ένα πειρασμό αλλά κάτι να σας τρώει μέσα σας?
Έτσι ένιωσα όταν είδα την Δημήτρη και ειπα θα την δοκιμάσω.
Λοιπόν η Δήμητρα είναι μικρή, (20 -23) ψηλή εντυπωσιακή με όμορφο σχετικά πρόσωπο ωραία ματάκια που σίγουρα αν την έβλεπες στο δρόμο με τα τακούνια της θα γυρνούσες και θα χαζευες.
Βγάζοντας τα ρούχα της βλέπεις ένα λεπτό αγυμναστο κορμί με λίγη χαλάρωση στην κοιλιά χαλαρο πεσμένο στήθος κσι μερικές ελιές διάσπαρτες στην κοιλιά και στήθος που προσωπικά με χάλασαν λίγο.
Επίσης ο κωλος που αναφέρουν άλλες κριτικές δεν με εντυπωσίασε ο σχηματισμός του.
Στο αγώνα κάνει ένα μέτριο στοματικό με αργό τρυφερό ρυθμό που όμως είναι καυλα να το κοιτάς στο καθρέφτη με την πρόσωπαρα της.
Απολαμβάνει την περιποιηση με κάποιες διακρατικές αντιδράσεις και δέχεται δάχτυλο άνετα όπου υγρενεται.
Στο σεξ οι αντιδράσεις συνεχίζονται σε τρυφερους ρυθμούς.
Εντύπωση μου έκανε όταν μπήκα ότι δεν είχα αισθηση στενότητας του κόλπου(και είμαι πανω του μετρίου) κάτι το οποίο με χάλασε και αυτο.
Δοκιμάζοντας στα 4 πιο σκληρή μεταχείριση και με λίγες σφαλιάρες έδειξε ότι αντέχει χωρίς να δείξει ότι το γουστάρει.
Από πάνω ή κίνηση της δεν μου άρεσε (δεν έχει την εμπειρία να κάνει λικνισματα μεσης) και γρήγορα την γύρισα στα 4 όπου και τελείωσα.
Γενικά είναι ενα πολύ ευγενικό και καλό κορίτσι με μια εντυπωσιακή παρουσία με ρούχα (ρόμπα) που ωστόσο δεν μου αρκούν να την εχω για στανταρακι και να την κλείνω 1 η και 2 ώρες.
Δυστυχώς δεν φτάνει μόνο το αμπαλάζ. Ίσως στο μέλλον εξελιχθεί.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Δήμητρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sinec, giorgiodelafuentes2, Paliotsarkadoros και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2022
φίλε asteri να σε ρωτήσω κάτι???? από που και ώς πού εντυπωσιακό αμπαλάζ η δήμητρα?????? πόσες γυναίκες δηλ. έχεις δει στην ζωή σου?????? όποια έχει βαμμένο ξανθό μαλλί και είναι λίγο πιο ψηλή είναι και εντυπωσιακή????? πολύ μέτρια γούστα έχετε μερικοί ρε παιδιά για προσέξτε το!
05 Σεπτεμβρίου, 2022
Μυστήριο πράγμα το προσωπικό γούστο φίλε bixterious...
Θα έπρεπε να το ξέρεις τόσα χρόνια.... Για αυτό λέγεται κσι προσωπικό.... εσύ θεωρείς ότι είναι μάπα η Δήμητρα αλλά από την άλλη έκανες μπαλαρίνα από τα bolshoi την hellen .... άστο μην τον ψάχνεις...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2