Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834951
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τελειώνοντας μία βαρετή βδομάδα στη δουλειά είχα όρεξη να ξεσκάσω. Μιας και ήταν στον δρόμο μου είπα να περάσω από το Σ29 που είχα αρκετό καιρό να πάω και ομολογουμένος πασαρελιάσανε διάφορα κορίτσια που τα θεωρώ καλές περιπτώσεις . Είχα όμως όρεξη να δοκιμάσω κάτι διαφορέτικο. Την προσοχή μου την κέντρισε η Πάολα -γύρο στα 30ντα, λεπτή, μικρό βυζί, πολύ μελαχρινό δέρμα, βαμένη ξανθιά).

Πέρασα στο δωμάτιο και αφού τα είπαμε λίγο με την κοπέλα, έκανα το ντουσάκι μου και την περίμενα. Με το που ήρθε αρχίσαμε μερικές αγκαλίτσες και φιλάκια, την ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο (που ανακάλυψα ότι έχει κάτι ρωγίτσες που σηκώνονται κάγκελο) την έγλειψα καλά. Η συμμετοχή και ανταπόκριση της πάρα πολύ καλή. Με σταμάτησε μετά από λίγο, μου είπε να ξαπλώσω και μετά από μία πολύ καλή πίπα με περιποίηση και στα μπαλάκια, μου είχε γίνει σιδερόβεργα οπότε δεν καθυστερήσαμε και περάσαμε στο κυρίως γεύμα! Cowgirl αρχικα, μετά λίγο ιεραποστολικά και τελείωσα έντονα στα 4.

Αφού μας είχε μείνει κανά 10λεπτό αφού καθαριστήκαμε, μου έκανε και ένα χαλαρό μασαζάκι. Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ καλά, Η κοπέλα δέιχνει να ξέρει την δουλειά και με έκανε να νιώθω χαλαρός. Αν την πετύχω ξανά θα ξαναδοκιμάσω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!