Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 832532
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η σεζόν για εμένα αρχίζει την 1η Σεπτέμβρη όχι την Πρωτοχρονιά
τότε κάνω τα πλάνα μου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και θέτω στόχους κάθε είδους.
πρωτομηνιά λοιπόν και βρέθηκε στο κέντρο. ύστερα από πέρασμα από κάποια ιστορικά μασάζ του κέντρου άφησα τελευταίο το πλέον ιστορικό Στουρνάρη 29 στο οποίο στο παρελθόν έχω περάσει φοβερές στιγμές.
από την παρέλαση των κοριτσιών επέλεξα την Παολα.αυτη μου άρεσε μου κέντρισε το ενδιαφέρον και την ξεχώρισα.
Φορούσε μια αρκετά διάφανη άσπρη ρόμπα και από μέσα ένα σεξι σατέν κορμάκι με μαύρη δαντέλα.ωτο σύνολο έκλεινε με κόκκινες γόβες γυαλί μυωπίας (τεράστια καυλα) και το μαλλί της πίσω μαζεμένο κότσο. πολύ σεξι.πηρα το πρόγραμμα της μιας ώρας .
ηλικία γύρω στα 27 πολύ ωραίο σφιχτό μαυρισμένο σώμα και αρκετά γυμνασμενο. πρόσωπο επίσης όμορφο και θελκτικό.
έχει δηλαδή ολο το πακέτο .
στο δωμάτιο ξεκίνησε με πολύ καλό χαλαρωτικό μασάζ για κάνα μισάωρο και ύστερα ξεκίνησε ένα γλυψιμο όσο ήμουν ανάσκελα σε όλο το σώμα. μου έκανε νόημα να γυρίσω και αμέσως πήρε το πέος μου στο στόμα της με μανία . το αναωσυκωσε και ρουφήξει και από κάτω με τέχνη και μαεστρία. η συνέχεια έγινε στον καναπέ όπου την έστησαν για γλυψιμο. καθαρή και υγρή φουλ η συνέχεια σεξ σε δύο στάσεις με ένταση και φουλ γλωσσοφιλα.
πλήρης απολαυστική συνάντηση λοιπόν και η σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο !
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ