Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 166 10
Μασατζίδικα 352646
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
*Σε αυτό το μασατσιδικο είχα καιρό να περάσω.Γνωριζω ότι έχει σταθερές κοπέλες και σπανίως νέες προσθήκες.
Πιο πολλές φορές έχω περάσει με τη Ρούλα αλλά πλέον ήθελα να δω και τη Στέλλα για την οποία έχω ακούσει θετικά σχόλια. Γλώσσα
Πολυ βροχή το μεσημέρι και ησυχία στο ίδρυμα.Βγηκε η Μαριάννα πρώτη και δεύτερη η Στέλλα την οποία και επέλεξα.Μπλε εσώρουχα σέξι με μαύρη ρόμπα από πάνω.Οτι έχει γράψει ο "φίλος" saκarvats ισχύει κατά λέξη.Σεξουαλικοτητα και καύλα η παρουσίαση της...!Εμμμμ
Μασάζ χρησιμοποιώντας όλο της το σώμα,χέρια με δυνατές κινήσεις.Στην πορεία body to body για κορύφωση...
Στο δεύτερο μέρος άψογα προκαταρκτικά με γλυψιμο σχεδόν παντού.Φτιαχνεται και η ίδια με γλυψιμο σε ρώγες και γενικά το ζει η τουλάχιστον έτσι δείχνει.Σεξ κυρίως σε cow girl όπου συμμετείχε άψογα σε όλη τη διάρκεια.Μιση ώρα λοιπόν περασα πολύ καλά και φυσικά άξιζε τον κόπο η επιλογή.Πολυ καλή η μιλφαρα Στέλλα δεν το περίμενα.Για όσους αρέσουν οι μιλφαρες νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή.

Καλά να περνάτε!Προσκύνημα
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Μασάζ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Στέλλα2
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
741
Πόντοι:
36.988
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, n.smirni76, company of heroes tho και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού