Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829382
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη μου επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί και γενικά σε μαγαζί τέτοιου είδους, οπότε μοιραία είχε και κάπως αναγνωριστικό χαρακτήρα.

Αρχικά μου έκανε καλή εντύπωση η κυρία στην υποδοχή και οι χώροι. Ακολούθησε η παρέλαση των κοριτσιών. Από τις οχτώ κοπέλες της ημέρας, τέσσερεις ήταν διαθέσιμες. Για τη μια είχα διαβάσει κακές κριτικές οπότε την απέφυγα, μια μου φάνηκε μεγαλούτσικη, απέμειναν δυο. Εμφανίζονται δε φορώντας την άσπρη ρόμπα του μασάζ, με αποτέλεσμα να μπορείς να σχηματίσεις εικόνα για το σώμα τους μόνο σε αδρές γραμμές.
Διάλεξα στη τύχη τη Μαρία. Νέα κοπέλα, αλβανιδούλα από Αλβανία, όχι μεγαλωμένη εδώ. Ένα χρόνο είναι στην Ελλάδα, μου είπε. Χαμόγελο και θετική διάθεση εκ μέρους της. Συνεννοηθήκαμε άνετα στα ελληνικά, όχι τόσο όμως ώστε να καταλαβαίνει και το χιούμορ μου. Της έδειξα το κρεβάτι του μασάζ και τη ρώτησα «τι είναι αυτό εδώ, θα μου κάνεις βασανιστήρια;» Απάντηση: «αυτό είναι για μασάζ, θέλεις να κάνουμε σεξ ή μασάζ;». Εύκολο δίλημμα.
Από εμφάνιση όχι κούκλα αλλά οκ. Καστανομάλλα με εξτένσιονς στυλ ράστα. Μέτριο προσωπάκι με σημαντικό ψεγάδι το μεγάλο κενό ανάμεσα στα δυο μπροστινά δόντια. Δεν μου αρέσει αλλά δεν το άφησα να χαλάσει τη συνεδρία. Όταν γδύθηκε μου αποκάλυψε βυζάκια μεγέθους Α με συμπαθητικές ρώγες, ότι πολύ πεταχτές αλλά ούτε φλατ. Κατά τα λοιπά καλό κορμάκι με πιασίματα στον κώλο όσο πρέπει. Όλα πάνω της φυσικά. Μόνο ένα πολύ διακριτικό τατού, δεν θυμάμαι καν σε ποιο σημείο ήταν.
Ανταλλάξαμε λίγα φιλάκια κι αρχίσαμε να ξεφορτωνόμαστε ό,τι φορούσαμε. Έβγαλε το στρινγκάκι της λικνιζόμενη όρθια πάνω στο κρεβάτι. Κατευθείαν της έδωσα φιλί στο μουνάκι. Μετά έπιασε δουλειά εκείνη μέχρι που της είπα να κάνει διάλειμμα. Την έβαλα ανάσκελα και ξεκίνησα φιλιά, από τα χείλη της στα βυζάκια μέχρι τα πόδια, με τελικό στόχο την ευαίσθητη περιοχή της.
Σήκωσε τα πόδια της φέρνοντάς μου το μουνάκι στο στόμα. Υπέροχο ροζ αιδοίο για ατέλειωτο γλείψιμο. Το περιποιήθηκα αρκετά. Κάποια στιγμή ενώ την έγλειφα πάτησε τα πόδια της στους ώμους μου. Αυτό με ξετρελαίνει. Το μόνο μείον είναι ότι δεν ήθελε δάχτυλο μέσα.
Σειρά της τώρα. Η πίπα ήταν κάθε άλλο παρά διεκπεραιωτική. Με περιποιήθηκε φιλότιμα και με διάρκεια, και στο πουλάκι και στις μπαλίτσες εναλλάξ. Όταν κατάλαβε ότι μου αρέσει το γλείψιμο αρχιδιών, επέμεινε αρκετά. Έφτασε μέχρι το περίνεο, πρώτη φορά μου το κάνει αυτό επαγγελματίας.
Το γαμήσι δεν ήταν η κορυφαία στιγμή της συνάντησης. Ζορίστηκε αρκετά στο πέρασμα του προφυλακτικού – μάλλον είναι άπειρη – και το πουλάκι παρά λίγο να μας πέσει. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια για cowgirl, καταλήξαμε doggy. Το στήσιμό της δεν ήταν πολύ καλό, αρχικά σημάδεψα την κωλοτρυπίδα της. Βρήκα λοιπόν κι εγώ την κατάλληλη λαβή, το δεξί μου χέρι στον κώλο της και το αριστερό στην κοιλιά κι άρχισα έντονο σπρώξιμο. Μέτρια αίσθηση, μετά από λίγο ανέβασα αρκετά ταχύτητα και της τα έδωσα.

Εν κατακλείδι, μια συνάντηση με θετικό πρόσημο. Σίγουρα δεν μετάνιωσα για την επίσκεψη. Ως σχέση αξίας/κόστους δε, το μασατζίδικο μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή, εφόσον βέβαια πετύχει κανείς καλό κορίτσι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
48
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Easy Rider(2), anavATIous, giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2022
Johnstef: Ερώτηση: Σημάδεψες σεβαστέ, αλλά βρήκες τον στόχο;
22 Αυγούστου, 2022
@anavATIous δεν τέθηκε ζήτημα πρωκτικού, ούτε καν ρώτησα. Μπροστά την τον έβαλα.
review reaction 1 anavATIous
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2