Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 110 10
Μασατζίδικα
203171
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μετά από γύρα στά μασατζίδικα της περιοχής & έχοντας δεί στο site τις νέες αφίξεις & τις φωτογραφίες που παρέπεμπαν σε πιπινάκια,
είπα μετά από καιρό να επισκεφτώ πάλι το Σ108 να δώ τι παίζει.
Από αυτές που είδα, συγκράτησα την Άννα αλλά έμπαινε σε δωμάτιο για 1 ώρα, την Ιωάννα αλλά πολύ μικρό στήθος με τεράστια νύχια & την Έλλη που ήταν & διαθέσιμη και πέρασα με την Έλλη.
Ο χώρος γενικά καμία σχέση από τους άλλους χώρους που έχω πάει αλλά σε ΟΚ επίπεδα.
Το μασαζοκρέβατο ήταν πτυσόμενο και κολημένο στον τοίχο με καθρέφτη οπότε έπιασα το νόημα να μην περιμένω πολλά από μασάζ.
Κρεβάτι όμως τεράστιο, ντουζίερα μεγάλη και ζεστό νερό αρκετό.
Ήρθε η κοπέλα & ρώτησε αν θα κάνουμε μασάζ και απάντησα θετικά.
Μασαζ ? Αδιάφορο. Κάτι μεταξύ χαδιού & εντριβής για 3-4' οπού με κατεύθηνε στο κρεβάτι (με τέτοιο "μασαζ" καλύτερα)
Ήρθε γονατιστή στα δεξιά μου, ανασηκώθηκα & έγλυψα λίγο τα βυζάκια της & άρχισε να μου τον παίζει αλλά δυνατά & άγαρμπα σε σημείο ενοχλητικό.
Έκανα ένα μορφασμό αλλά δεν κατάλαβε. Ευτυχώς μετά απο μερικά δευτερόλεπτα σταμάτησε για να βάλει προφυλακτικό σε μισοσηκωμένο (για να μην πω πεσμενο) όπου & δεν τα κατάφερε & τελικά το έβαλα εγώ.
Ήρθε ανάμεσα στα πόδια (πρόσβαση στο κορμί της γιοκ) & ξεκίνησε πίπα.
Το πάλεψε αλλά δεν έχει αρκετή εμπειρία. Έβαζε χέρι αν και οχι πολύ αλλά ούτως ή άλλως Deepthroat δεν μπορούσε.
Τον σάλιωνε αρκετά & σκέφτηκα οτί τόσο σάλιο με προφυλακτικό, τσάμπα πάει.
Μετά κατάλαβε οτί το έκανε για να μουλιάσει τα αρχίδια μου αλλά άν και ξυρισμενα δεν κατέβηκε.
Απλά τα χάιδεψεμάλαξε λίγο.
Μου είπε για doggy αλλά της είπα να ανέβει απο πάνω.
Μετά απο λίγο μου είπε πάλι για doggy αλλά αρνήθηκα.
Μετά απο λίγο μου είπε πάλι για doggy αλλά την γύρισα ιεραποστολικα.
Μετά από λίγο μου είπε πάλι για doggy & της έκανα το χατίρι.
Δεν καμπούριασε αλλά ήταν αρκετα ψηλή και δεν άνοιξε αρκετά τα ποδιά να χαμηλώσει με αποτέλεσμα να μην μπαινω ολος μέσα.
Οπότε την ξαπλωσα τελίως μπρούμητα, της δίπλωσα τα πόδια προς τα πάνω και πέτυχα μια ικανοποιητική διείσδυση για να τελείωσω.
Συμπερασματικά, ωραίο κορμί αλλά άτεχνη τόσο σε μασαζ όσο & σε προκαταρτικάπίπα.
Όπως λέτε αρκετοί, για το παλμαρέ καλά ήταν.
Ίσως σε κανά 6μηνο αν δω καλές κριτικές να το ξαναπροσπαθήσω & να είμαι και πιο καθοδηγητικος...
είπα μετά από καιρό να επισκεφτώ πάλι το Σ108 να δώ τι παίζει.
Από αυτές που είδα, συγκράτησα την Άννα αλλά έμπαινε σε δωμάτιο για 1 ώρα, την Ιωάννα αλλά πολύ μικρό στήθος με τεράστια νύχια & την Έλλη που ήταν & διαθέσιμη και πέρασα με την Έλλη.
Ο χώρος γενικά καμία σχέση από τους άλλους χώρους που έχω πάει αλλά σε ΟΚ επίπεδα.
Το μασαζοκρέβατο ήταν πτυσόμενο και κολημένο στον τοίχο με καθρέφτη οπότε έπιασα το νόημα να μην περιμένω πολλά από μασάζ.
Κρεβάτι όμως τεράστιο, ντουζίερα μεγάλη και ζεστό νερό αρκετό.
Ήρθε η κοπέλα & ρώτησε αν θα κάνουμε μασάζ και απάντησα θετικά.
Μασαζ ? Αδιάφορο. Κάτι μεταξύ χαδιού & εντριβής για 3-4' οπού με κατεύθηνε στο κρεβάτι (με τέτοιο "μασαζ" καλύτερα)
Ήρθε γονατιστή στα δεξιά μου, ανασηκώθηκα & έγλυψα λίγο τα βυζάκια της & άρχισε να μου τον παίζει αλλά δυνατά & άγαρμπα σε σημείο ενοχλητικό.
Έκανα ένα μορφασμό αλλά δεν κατάλαβε. Ευτυχώς μετά απο μερικά δευτερόλεπτα σταμάτησε για να βάλει προφυλακτικό σε μισοσηκωμένο (για να μην πω πεσμενο) όπου & δεν τα κατάφερε & τελικά το έβαλα εγώ.
Ήρθε ανάμεσα στα πόδια (πρόσβαση στο κορμί της γιοκ) & ξεκίνησε πίπα.
Το πάλεψε αλλά δεν έχει αρκετή εμπειρία. Έβαζε χέρι αν και οχι πολύ αλλά ούτως ή άλλως Deepthroat δεν μπορούσε.
Τον σάλιωνε αρκετά & σκέφτηκα οτί τόσο σάλιο με προφυλακτικό, τσάμπα πάει.
Μετά κατάλαβε οτί το έκανε για να μουλιάσει τα αρχίδια μου αλλά άν και ξυρισμενα δεν κατέβηκε.
Απλά τα χάιδεψεμάλαξε λίγο.
Μου είπε για doggy αλλά της είπα να ανέβει απο πάνω.
Μετά απο λίγο μου είπε πάλι για doggy αλλά αρνήθηκα.
Μετά απο λίγο μου είπε πάλι για doggy αλλά την γύρισα ιεραποστολικα.
Μετά από λίγο μου είπε πάλι για doggy & της έκανα το χατίρι.
Δεν καμπούριασε αλλά ήταν αρκετα ψηλή και δεν άνοιξε αρκετά τα ποδιά να χαμηλώσει με αποτέλεσμα να μην μπαινω ολος μέσα.
Οπότε την ξαπλωσα τελίως μπρούμητα, της δίπλωσα τα πόδια προς τα πάνω και πέτυχα μια ικανοποιητική διείσδυση για να τελείωσω.
Συμπερασματικά, ωραίο κορμί αλλά άτεχνη τόσο σε μασαζ όσο & σε προκαταρτικάπίπα.
Όπως λέτε αρκετοί, για το παλμαρέ καλά ήταν.
Ίσως σε κανά 6μηνο αν δω καλές κριτικές να το ξαναπροσπαθήσω & να είμαι και πιο καθοδηγητικος...
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2022
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Μασάζ
- Πίπα με προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας