Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.4 7 10
Μασατζίδικα
64677
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Όταν πήγα εμφανίστηκαν 3, μια αδιάφορη, η Αλεξία, κοντούλι, αδύνατο, όμορφο καυλοπίπινο, την οποία δεν επέλεξα λόγω κακών κριτικών. Πήρα την 3η που κάνει και χρέη σερίφησας. Φορούσε τζιν και φαινόταν ωραία η κωλάρα της. Το ντουζ είναι έξω 1ο μείον. Όταν ήρθε στο δωμάτιο, κατέβηκε από τα τακούνια, έβγαλε το παντελόνι και με έπιασε μαύρη απελπισία! Τι να πω, κοντή, γεμάτη ραγάδες, δυσανάλογα μεγάλος κώλος, νερουλιασμένο όλο το σώμα. Ξεκίνησε μια πολύ άγαρμπη πίπα με λάστιχο, όταν της είπα χωρίς μου είπε 20+ (αμ δε), κάναμε 2 στάσεις miss και doggie. Μου ήρθαν και κάτι μυρωδιές, με το ζόρι τελείωσα. Την υπόλοιπη ώρα μου έκανε ένα μέτριο μασάζ. Γρήγορο μπάνιο και Λούης. Από μένα Χ στο μαγαζί.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2022
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Πίπα με προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2022
Η Ελένη είναι αυτή που έκανε τη σεριφισα στις αρχές οταν το μαγαζί πηγε ναυαρινου? Μια μελαχρινή με μπλε μάτια που έμοιαζε με Ρωσίδα?
Arxontas tou skotous
25 Ιουνίου, 2022
Ναι μελαχρινή, κοντή με μεγάλο κώλο, Ελληνίδα
konsolasg3
26 Ιουνίου, 2022
Δεν εχει καλες κριτικες το μαγαζι παιδια
O
Observerbou
27 Ιουνίου, 2022
Άλλη θα είναι γιατί τη μία και μοναδική φορά που πήγα στο μαγαζί είχε 2 μήνες που πηγε στη ναυαρινου ήταν μια μελαχρινή σεριφισα με μπλε μάτια κ κωλαράκι ποίημα....αλλά δεν εμπενε δωμάτιο μου είπε!!!
Arxontas tou skotous
27 Ιουνίου, 2022
Άλλη θα λέμε...γιατί εγώ όταν είχα πάει αρχές στο μαγαζί που ξεκίνησε ναυαρινου είχε σεριφισα μια μελαχρινή μπλε μάτια κοντούλα και κωλαράκι ποίημα που σου έβγαζε τα μάτια!!! Δυστυχώς δεν εμπενε δωμάτιο μου είπε όταν την ρώτησα. Τώρα να φόρτωσε κιλά δέν ξέρω???
Arxontas tou skotous
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5