Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730081
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Θυμάμαι ότι ήταν καθημερινή απόγευμα πάντως.
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ίδρυμα. καθώς δεν βρήκα τίποτα το ενδιαφέρον σε άλλο κοντινό κατάστημα και είπα να δώσω μια ευκαιρία σε κάτι καινούριο.

Η ξανθιά κοπέλα της ρεσεψιον μου φώναξε τις κοπέλες και είχε γύρω στις 6-7 διαθέσιμες εκείνη την ώρα.
Μου έκανε κλικ μια μελαχροινή Ουκρανή κοπέλα, καθώς από τις υπόλοιπες δε βρήκα κάτι στο στυλ μου και αφού τελείωσε η πασαρέλα, είπα να ρωτήσω την κοπέλα της ρεσεψόν για πληροφορίες για τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης κοπέλας, όπως ακριβώς γίνεται στα περισσότερα ιδρύματα άλλωστε.
Όμως η απάντησή της ήταν ότι δε γνωρίζει τίποτα για τις υπηρεσίες και να μιλήσω απευθείας με την κοπέλα που με ενδιαφέρει. Μόνο για το κόστος της συνεδρίας με πληροφόρησε ότι ήταν 60ευρώ για 30 λεπτά και 100ευρώ για 60 λεπτά. Άρα η 1 ώρα ήταν ήδη πιο ακριβή από άλλα αντίστοιχα ιδρύματα και είχα περιέργεια αν προσφέρουν κάτι έξτρα για αυτή τη διαφορα. Φιλί
Οπότε φώναξε την κοπέλα και ήρθε πάλι στο σαλόνι για να μιλήσουμε.

Εκεί τη ρώτησα 2 πράγματα:
Πρώτον αν κάνει ακάπωτη πίπα και ειπε ναι αν είμαι καθαρός και το δεύτερο ήταν για το τελείωμα.
Μου είπε ότι δεν προσφέρει τίποτα έξτρα και αν θέλω πχ να τελειώσω πάνω στο στήθος της είναι έξτρα 20ευρώ. Αυτό μου ξένισε πάρα πολύ γιατί καταρχήν σε κανένα άλλο ίδρυμα δεν χρεώνουν έξτρα για κάτι τέτοιο και ίσα ίσα, κάποιες κοπέλες δέχονται και τελείωμα στο στόμα χωρίς να χρεώνουν έξτρα.

Οπότε έχοντας ακούσει αυτές τις υπερβολικές απαιτήσεις (έξτρα χρέωση 20ευρώ για 1 ώρα υπηρεσίας συν 20ευρώ για τελείωμα πάνω στο σώμα) απλά αποφάσισα να αποχωρήσω και να βρω την τύχη μου αλλού.
Πολύ πιθανό να με είδαν για καινούριο στον χώρο τους και να θέλησαν να με χρεώσουν έξτρα, καθώς ακούγεται ότι δε χρεώνουν τα ίδια σε όλους. Δεν πειράζει αν συνεχίζουν έτσι και με άλλους, αργά ή γρήγορα θα τους καταλάβει η αγορά. Χείλη σφραγισμένα
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
X
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, adiwest και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2022
Επειδή σας έχουμε απαντήσει κι άλλη φορά για το συγκεκριμένο θέμα και σας έχουμε πει ότι θα είσαι ψεύτης και πρόμοτορας και πρώτη φορά παίρνουμε τέτοια θέση και σας αποκαλώ με ψεύτη και όχι εμείς ολο το σαιτ μπορεί να μπει και στο δικό μας μήνυμα και στα μασάζ που γαμας σας λέμε Λοιπόν για μία ακόμα φορά ότι είσαστε ψεύτης και το προμοτορας και μέχρι κάποιοι κυριοι σας αποκαλεσαν μεχρι και κότα γιατί, ούτε την κοπέλα μας λέτε ποια είναι ούτε ποτέ περάσατε Για αυτό λοιπόν δεν ξέρετε να κάνετε καλά τη δουλειά του promo τώρα Προσπάθησε μία ακόμα φορά ίσως και τα καταφέρετε. Μπορείτε τώρα να πάτε στα μαγαζιά που προμοτάρετε με ψεύτικες κριτικές να σας δώσουν κάνε fuck free
08 Ιουνίου, 2022
Δεν θα αμφισβητήσω την κριτική σου. Απλώς θέλω να πω ότι κ γω μια φορά πήγα κ με χρέωσαν όπως αναγράφεται στο νήμα...
08 Ιουνίου, 2022
Για ποιον λόγο τόση κακια αδερφέ?
Τον τιμοκατάλογο τον βλέπουμε κι από το site το θέμα των κρητικών είναι αν η κοπέλα ήταν σωστή απέναντι σου αν μέσα στο δωμάτιο έκανε ότι είχατε συμφωνήσει και αν ήταν το μαγαζι καθαρό κλπ.
Εσύ έγραψες ολόκληρη κρητική για το ότι χρεώνουν 20€ παραπάνω...
Χμμμμ κάτι παίζει εδώ χμμμμ Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3