Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 130 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 359523
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρώτη μου φορά σε μασάζ και παω στο συγκεκριμένο μαγαζί. Περιμενω σε ένα δωμάτιο όπου πρέπει να κάναν "παρέλαση " γύρω στις 10 κοπέλες και επέλεξα την Εύα. Μπαίνω στο δωμάτιο με ρώτησαν αν θέλω κάτι να πιω (σε αυτό το σημείο να πω ότι η διεύθυνση είναι πραγματικά ευγενέστατη)κάνω το μπανακι μου και μετά από λίγο έρχεται η κοπέλα. Η Εύα ηλικιακά θα έλεγα ότι πρέπει να είναι 25-30 γύρω στο 1,6 ύψος εκφυλη φατσουλα, σχετικά μικρό βυζι αλλά φοβερό κωλαράκι! Ξεκινήσαμε με γλωσσοφιλα, στη συνέχεια έπιασε δουλειά αυτή με πολύ καλό τσιμπουκι και μετά ήρθε η σειρά μου να της κάνω γλυφομουνι που το καταευχαριστηθηκε. Έπειτα ξεκινήσαμε το σεξακι με ιεραποστολικο και στα τέσσερα. Πήγαμε και κάναμε μπανακι μαζί όπου με ξεπλυνε στην πλάτη από τα λάδια και μέσα στην ντουζιέρα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος. Ξεκίνησε με τσιμπουκι μετά συνεχίσαμε για λίγο στα τέσσερα αλλά δεν βόλευε η ντουζιέρα και συνεχίσαμε στα ενδότερα του δωματίου.
Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι η συνάντηση ήταν και η κοπέλα είχε πολύ κα εξαιρετικήλή συμμετοχή!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ