Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 130 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
359547
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Είχα ακούσει για τη Λίζα, πήγα να τη δω αλλά απουσίαζε. Η πολύ ευγενική σερίφησσα (να τα λέμε κι αυτά) μου παρουσίασε τις κοπέλες, επειδή δεν με εντυπωσίασε κάποια, ζήτησα να τις ξαναδώ, η σερίφησα μου λέει "ευχαρίστως" και έρχονται όλες μαζί, η μια να πατήσει την άλλη!! Τελικά πήρα την Αλίνα (έχω το ελάττωμα, όταν πάω σε μαγαζί και δεν βρω αυτή που ψάχνω, δε φεύγω, παίρνω κάποια κι ότι γίνει!!). Η Αλίνα απ΄ότι θυμάμαι, μελαχρινή μακριά μαλλιά, μετρίου αναστήματος, πολύ μεγάλο φυσικό στήθος, πολύ μέτρια γενική εμφάνιση με κοιλίτσα. Μπήκαμε κατ΄ευθείαν στο ψητό, η κοπέλα είναι πολύ πρόσχαρη, ευγενική και θερμή! Ξεκίνησε με πίπα η οποία ήταν καταπληκτική ( γλύψιμο μπάλες και γύρω περιοχή), στη συνέχεια αλλάξαμε όλες τις στάσεις και το αποκορύφωμα ήταν ότι με τέλειωσε με cim, που συνέχισε να τον ρουφάει για πολύ ώρα μέχρι να μου πέσει!!! Τρομερή αίσθηση. Για να τα φτύσει μετά στο μπάνιο. 'Έμεινε λίγη ώρα και μου έκανε ένα μέτριο μασάζ στο οποίο σπάνια δίνω σημασία. Εν κατακλείδι ήταν μια αρκετά καλή συνεύρεση, που με χάλασε όμως η εμφάνιση. Λίγο πριν φύγω μερικές κοπέλες ήρθαν στο δωμάτιο και μου ξανασυστήθηκαν, για να τις έχω υπόψη την επόμενη φορά!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως