Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 450 10
Συγγρού 40-42
Hot
Μασατζίδικα
686799
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επειδή βαριέμαι.
Ενδεικτική ημ/νια. Για να βρεις μαρίνα πρέπει να κανείς αίτηση στα ΚΕΠ, όποτε Βίκυ. Καυλιαρικο πρόσωπο καλό σώμα και η μόνη στο σαλοναρισμα που δεν ήταν λες και μόλις την ξύπνησε. Δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες όποτε δεν ξέρω και δεν με διαφέρει.
Στο γλύψιμο μούσκεψε φουλ αλλα δεν έχυσε(πρέπει να κατεβάζει νταμιτζανες), στην πίπα ήταν πολύ καλή και στο σεξ επίσης. Στο μασάζ δεν μας νοιάζει… Πήρε πρωτοβουλίες και δέχτηκε οδηγίες χωρίς να πει όχι.
Δεν τις αρέσει το δακτυλιασμα και τα βαθειά γλωσσόφιλα και δεν δίνει κωλο. Αν είσαι οκ με αυτά και είσαι καθαρός θα σε προσέξει.
Μια ώρα πρόγραμμα γιατί στο μισάωρο δεν προλαβαίνεις να κανείς τίποτα. Δεύτερη κατάθεση δεν επιτευχθεί παρότι τις φιλότιμες προσπάθειες, αλλά αυτό ήταν θέμα δικό μου.
Προσωπικά δεν με χάλασε κάτι και την επόμενη φορά, αν πάλι δεν βρω την μαρίνα, θα περάσω με την Βίκυ.
Ενδεικτική ημ/νια. Για να βρεις μαρίνα πρέπει να κανείς αίτηση στα ΚΕΠ, όποτε Βίκυ. Καυλιαρικο πρόσωπο καλό σώμα και η μόνη στο σαλοναρισμα που δεν ήταν λες και μόλις την ξύπνησε. Δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες όποτε δεν ξέρω και δεν με διαφέρει.
Στο γλύψιμο μούσκεψε φουλ αλλα δεν έχυσε(πρέπει να κατεβάζει νταμιτζανες), στην πίπα ήταν πολύ καλή και στο σεξ επίσης. Στο μασάζ δεν μας νοιάζει… Πήρε πρωτοβουλίες και δέχτηκε οδηγίες χωρίς να πει όχι.
Δεν τις αρέσει το δακτυλιασμα και τα βαθειά γλωσσόφιλα και δεν δίνει κωλο. Αν είσαι οκ με αυτά και είσαι καθαρός θα σε προσέξει.
Μια ώρα πρόγραμμα γιατί στο μισάωρο δεν προλαβαίνεις να κανείς τίποτα. Δεύτερη κατάθεση δεν επιτευχθεί παρότι τις φιλότιμες προσπάθειες, αλλά αυτό ήταν θέμα δικό μου.
Προσωπικά δεν με χάλασε κάτι και την επόμενη φορά, αν πάλι δεν βρω την μαρίνα, θα περάσω με την Βίκυ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Μεγάλη κουβέντα χωρίς αρχή και τέλος, από άλλες επιλογές μπόλικες εμείς νά είμαστε καλά.
Τελευταία επίσκεψη είδα πετσέτα με αίματα ( τους είπα να μου δώσουν άλλη η οποία επίσης είχε λεκε), καπότες πεταμένες κάτω, το σεντόνι ήταν σκατά, η ντοουζιέρα λές και είχαν να την πλήνουν μήνες.
Δεν με εμπνέε ποτέ το περιβάλλον αλλά τώρα το γάμησαν.