Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 446 10
Μασατζίδικα 669875
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Προσφάτως έχω πει ότι δεν γράφω πολλές κριτικές από επιλογή και ότι συνηθίζω να γράφω όταν έχει αξία να αναφέρω κάτι. που πρέπει να το γνωρίζουν οι συναγωνιστές, ή να επιβεβαιώσω κάποια κακώς κείμενα, που τυχαίνουν σε συναγωνιστές και τα βιώνω και εγώ με την σειρά μου. Δύσκολα να δείτε αποθεωτικές κριτικές από μένα.

Τον περασμένο μήνα πέρασα κ δεν ακούμπησα από το συγκεκριμένο μαγαζί εξαιτίας της αθλίας συμπεριφοράς, της σερίφισας Άννας. Η Αννα, είναι αυτή η ξυνισμένη κοντή, με το καρέ μαλλί, που κάνει το Σαββατοκύριακο, τα ρεπό της βασικής σερίφισας, της Μαργαρίτας. Η Μαργαρίτα (Δευτέρα με Παρασκευή), είναι μια νταρντάνα, γεματούλα με μακριά μαλλιά, τουλάχιστον λιγότερο ξινισμένη από την Άννα. Η κριτική του πάντα εξαιρετικού “Σμύρνη76”, μου έβαλε στο μυαλό να δοκιμάσω ξανά την Μαρίνα, μετά από σχεδόν 3 χρόνια.. Συν το γεγονός ότι η Αθήνα μοιάζει να έχει αδειάσει τις τελευταίες 3 ημέρες, οπότε η πιθανότητα να την πετύχω αυξημένη.Τηλεφώνημα στο μαγαζί, ραντεβού και βουρ για Μαρίνα.

Στα της Μαρίνας τώρα. Η Μαρίνα δεν χρειάζεται συστάσεις. Έψαξα να βρω μια αρνητική κριτική, στις δεκάδες (23 παρακαλω...) που έχει: ούτε ΜΙΑ! Ακόμη κ σε μια άσχημη, μέτρια μέρα της, θα μπορούσε να έχει άλλωθι, αλλά μάλλον σε αυτή την κοπέλα, δεν υπάρχει άσχημη μέρα. Δεν είναι τυχαίο που είναι μόνιμα sold out.

Δεν νομίζω ότι έχει αξία να σας περιγράψω πως το κάναμε και που το κάναμε. Σαφώς και δοκιμάσαμε τα πάντα. Δεν λέει όχι σε τίποτα. Πεντακάθαρη και άνετη, ακομπλεξάριστη και γηινη. Ούτε ύφος πριμαντόνας, ούτε τουπέ. Αντέχει, γουστάρει, υπακούει, πρόθυμη σε ότι της πεις. Σε κάνει να νοιώθεις άρχοντας. Ούτε να δυσανασχετήσει, ούτε να κοιτάξει ρολόι. Ο πελάτης έρχεται να περάσει καλά. Αυτό είναι καρφωμένο καλά στο λογισμικό της Μαρίνας. Οι επιδόσεις της, γνωστές σε όλους.

Η δική μου συνεισφορά: ενδεχομένως με άλλη κοπέλα να έχω καλύτερη χημεία. (γουστάρω πιο μπαπατσικες κ βυζαρούδες).
Όμως σε μια μέρα που δεν ήταν και η καλύτερή μου (σωματικά και βιολογικά), με έκανε να τελειώσω δύο φορές (από μια φορά στην κάθε τρυπούλα της), όταν συνήθως στα θεραπευτήρια η δεύτερη φορά γίνεται αγχωτικά με στοματικό ή με παίξιμο (χύσε να τελειώνουμε, φάση …). Και υπόψη, την προηγούμενη μέρα είχα κ ένα δίμπαλο με βίζιτα. Και όμως, με έφτιαξε έτσι που με κατάφερε και τελείωσα δυο φορές (δεν της είπα τίποτα για το 2μπαλο της προηγούμενης ημέρας). Στο ενδιάμεσο, ένα καλό μασάζ για να χαλαρώσω. Προσωπικά, δεν νομίζω ότι κανείς πάει με την Μαρίνα, για το μασάζ, αλλά για το ότι είναι σκυλί του πολέμου την ώρα του αγώνα και δίνει τα πάντα (κυριολεκτικά κ μεταφορικά).

Οφείλω να καταθέσω ότι είναι πλέον άψογα μαυρισμένη σε όλο της το κορμί, σώμα και δέρμα αψεγάδιαστο (και πλέον στεγνό), μιλήσαμε για πολλά και διάφορα, η ουσία είναι ότι δύο φορές ασχολήθηκε η ίδια εκτενώς με τις ξινισμένες σερίφησες, με την τοποθέτησή της να είναι υπέρ των πελατών και εκεί καταλαβαίνεις γιατι´η τεράστια ζήτηση για πάρτυ της. Θα λείπει από σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και θα επιστρέψει στο μαγαζί από την ερχόμενη Πέμπτη. Να πω επίσης ότι η ίδια δηλώνει 33 ετών.

Γνώμη μου: Χαλαρά στο TOP3 “Value For Money”, 2μπαλο στην ώρα, με πλήρη πακέτο (πρωκτικό).
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.878
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, sakis_11, sweety72 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2022
ειμαι αριθμολαγνος:
οχι 23, ναι 24 κριτικες, δλδ:
Μαρινα = 24 κριτικες (σ42)
Μαρινα = 6 κριτικες (λ23)
συνολο = 30
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1