Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 446 10
Μασατζίδικα 669877
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί , πέρασα στο σαλόνι είπα στη σερίφησσα ότι δε θέλω να δώ τις κοπέλες και την ρώτησα αν δουλεύουν Μαίρη ή Μαρίνα , απάντησε ότι η Μαίρη λείπει και η Μαρίνα τελειώνει από συνεδρία σε 20 λεπτά αν θέλω να περάσω .
Εννοείτε ότι δεν έχασα την ευκαιρία μίας και σπάνια μπορείς να την πετύχεις , πολλές πιθανότητες να την πετύχεις ελεύθερη υπάρχουν μόνο Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη πρωινές ώρες αλλιώς ραντεβού στο τηλέφωνο του μαγαζιού ή στο viber της Μαρίνας.
Η σερίφησσα με οδήγησε στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά από κάνα 20λέπτο όντως ήρθε , σήμερα ήταν πιο μαυρισμένη(από σολαριουμ) από ποτέ...
Μιλήσαμε λίγο μέχρι να βάλει μουσική και βούρ στο ψητό .
Συνοπτικά , πρώτο μέρος στο κρεβάτι , αφού πρώτα ανταλλάξαμε γλωσσόφιλα και δαχτύλιασα τις τρυπούλες της , την έστησα στα τέσσερα και για αρκετή ώρα απόλαυσα και τις δύο τρυπούλες της και αυτή το γλείψιμο μου , με ξάπλωσε στο κρεβάτι και αφού για αρκετή ώρα έδωσε φιλιά στα πόδια και ειδικά στα μπούτια , μούλιασε τα αρχίδια και στη συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της όπου τον εξαφάνισε , ίσα που πρόλαβα να της πω να μου φορέσει το προφυλακτικό και να τη πάρω απο μουνί και να χύσω στα μουνόχειλα της και στη κοιλίτσα της .
Φρεσκάρισμα στη ντουζιέρα , μεταφορά στο μασαζοκρέβατο και δεύτερο μέρος μασάζ , μασάζ καλό σε όλο το κορμί από πάνω ως κάτω , χαλαρωτικό, της είπα να δώσει έμφαση στα πόδια μου κάτι που έκανε , σκούπισμα στο τέλος με οινόπνευμα και χαρτί και στη συνέχεια άρχισε να με φιλάει στη πλάτη και στα κωλομέρια ενώ πέρασε το χέρι της κάτω από το σώμα μου και ξεκίνησε να παίζει τον πούτσο μου κάτι που σηματοδότησε την έναρξη του τρίτου μέρους .
Αυτή τη φορά αρχικά στον καναπέ , πίπα γονατιστή μπροστά μου ενώ εγώ πάλι έπαιζα με τις τρυπούλες της , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτα την πήρα πισωκολλητά από μουνί και στη συνέχεια μπήκα στη πρόθυμη κωλοτρυπίδα της όπου την πήρα για αρκετή ώρα , σταμάτησα και τη σήκωσα να πάμε πάλι στο κρεβάτι , την τοποθέτησα ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού έβαλα τα πόδια της πάνω από τους ώμους μου και τη γάμησα δυνατά και βαθιά , το τελείωμα έγινε πάλι στα μουνόχειλα της .
Η συνεδρία κράτησε αρκετά πάνω από ώρα όπως δηλαδή όλες τις φορές , πραγματικά αυτό το κορίτσι είναι vfm , θα δουλέψει και αύριο και μετά για μερικές μέρες θα πάει στο νησί που πήγαινε με τη κολλητή της τη Τζέσικα για να χαλαρώσει λίγες μερούλες .Για μένα όποιος τη πετυχαίνει ελεύθερη να μη το σκεφτεί , να περάσει , οι περισσότεροι ούτως ή άλλως τη γνωρίζετε .
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
225.543
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sakis_11, STAVROS6969, kostakis27 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2022
Καλησπέρα και χρόνια πολλά για τις ημέρες που διανύουμε. Αλήθεια η Jessica που δουλεύει πια?
21 Απριλίου, 2022
παντρεύτηκε αγαπητέ εδώ και λίγα χρόνια..
review reaction 1 n.smirni76
21 Απριλίου, 2022
Τζεσικαρα...απιστευτα γαμησια..ισως το καλυτερο μουνι που επαιζε σε λαδαδικο..
27 Απριλίου, 2022
Καλησπέρα θα ήθελα να μου δώσεις πληροφορίες για βρω το τηλ.της μαρίνας από Συγγρού 40-42 για να καταφέρω να την δω και εγώ...βάζει κάπου αγγελία ; Θέλεις να μου το δώσεις; Πάω από κει δεν τι βρίσκω ποτέ..περνω τηλ. Δεν κλείνει ραντεβού τσακώθηκα στο τηλ με την ξινή..αν θέλεις βοηθάς ευχαριστώ!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4