Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 473 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 691529
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα είχε ωραία μέρα , ήλιο , καλό καιρό , και καύλες (το τελευταίο ειναι παντός καιρού βέβαια - καλα να είμαστε νά έχουμε να πληρώνουμε γενικότερα). Αρχικά είπα να περάσω απο Πατησίων να δώ στο Λέλας Καραγιάννη το θρυλικό αυτο στούντιο τι διαθέτει, τη Ροζα την ειχα τσεκάρε απο φωτογραφιες και μου άρεσε πολυ το στηθος κ γενικα το κορμι της... δυστυχω σημερα την ειδα πολυ πιο παχιά απο τις φωτο και με τα βυζιά παραμένουν τορπίλες μεγάλου βεληνεκούς... Εν πάση περιπτώση αν και το μέρος μ αρεσε έφυγα και κίνησα για Πατησιων 131 και Στουρνάρη αμφότερα και τα 2 δεν απάντησαν στο κουδούνισμα του καυλιάρη και τοτε είχα την επιλογη ειτε να πάω Μάρνη Ονειρό Μασάζ ειτε να περάσω απο Συγγρού. Επέλεξα το δεύτερο έχοντας στο μυαλό μου την Άννα η οποια μέσα δίνει πόνο απο οσο έχω πληροφορηθεί απο συναγωνιστές εδω στο αγαπημένο μας φορουμ. Αν δεν έβλεπα κατι να μ αρέσει θα πηγαινα σκαστός για Βικτώρια απο το 108 της Συγγρού.

Κάποιες πορνοσκέψεις... οποιος βαριέται συνεχίζει....

Έφτασα στο Νιρβάνα - περι ου ο λόγος - και η πολυ ευγενική Τζωρτζίνα - πολύ γλυκειά γυναικα.... μακαρι να κάνει δωμάτιο γιατι θα την προτιμήσω και να το διαβάσει... μου παρουσιασε πολυ διακριτικά και εχέμυθα τα ομορφα κορίτσια του μαγαζιού. Η Άννα έλειπε και επειδη βαριόμουν τις βόλτες - είπα να δοκιμάσω την Τζένιφερ οχι την Άνιστον ή την Λοπεζ... αυτη του μαγαζιού που έχουν φέρει. Η Τζωρτζίνα μου έκανε πολυ καλη εντύπωση για αυτο και το 10αρι στο χώρο. Ειναι πολύ γλυκειά και ευγενική γυναίκα.

Για τη Τζένιφερ εν θα γράψω πολλα σχετικά με την εμφάνιση της , τη βλέπετε απο τις φώτο, κάτι η ευγενεια και το στυλ της Τζωρτζίνας , κάτι η καυλιάρα σοκολάτα η Τζένιφερ , τελικά είπα θα περάσω στα ενδότερα χωρις πολλές σκέψεις κ με οδήγησε το μωρό στο δωμάτιο. Μου έδειξε το μπάνιο και της είπα να έρθει σε κανα 10λεπτο να φρεσκαριστώ λίγο. (Το πραγματικο φρεσκάρισμα γίνεται στα μασάζ που παιρνεις και το μπάνιο σου με την ησυχία σου).

Τελος παντων , λιγο αργοτερα ήρθε το μωρό στο δωμάτιο.... της είπα οτι θα ήθελα να κάνουμε πρώτα σέξ γιατι δεν κρατιόμουν και μετά μασάζ.... αυτο το κανω τις τελευταιες 10 συνεδριες της καριέρας μου και μπορω να πώ μ αρέσει καλύτερα... οποιος θέλει ας το δοκιμάσει ειναι ωραίο. Πρωτα γαμησι κ μετά χαλάρωση.

Ηρθε διπλα μου στο καναπεδάκι και στάθηκε ορθια , της ξεκουμπωσα τη ρομπα και άρχισα να τη φιλάω στη κοιλιτσα που έχει ενα υπέροχο piercing στον αφαλό, δεν ειναι μοντελέ παρουσια , έχει ελάχιστα πιασιματάκια στο κωλαράκι ενω δεν έχει μεγάλο στήθος... παρολαυτα πιπιλισα τις ρογες της και απολαυσα το γλύκο σοκολατένιο κορμί της , φιλώντας και γλειφοντάς την.

Στη συνέχεια έσκυψε και ξεκινησαμε τα,,, γλωσόφιλα ! Ηταν πολυ ζεστή και καυλιαρα εξαρχής , πηγε να με τσιμπουκώσει ακάποτα αλλα δεν την άφησα, της ειπα να μου γλειψει τα αρχιδια και το κορμο του πέους με τη γλωσσα της ενω εγω χουφτωνα την σοκολατένια κωλάρα της, ειχα γίνει λίγο τούρμπο και της κατέβασα το κιλοτάκι ενω αυτή έφερε ενα προφυλακτικό και μου το φόρεσε.

Πίπα δεν μου πήρε, (δεν της το ζήτησα) , επειδη ήμουν πολυ καυλωμένος και μπορει κ να έχυνα (ειχα να χυσω 2 μέρες) την έβαλα στα 4, και μπήκα στο σφιχτό μουνί της ! Η Τζένιφερ ειναι δοτική στις στάσεις και ισως επειδη ειναι ακόμη καινουργια δειχνει να απολαμβάνει κ αυτη το σέξ μαζι με τον παρτενέρ , την γαμουσα στα 4 και μούγκριζα απο καύλα σαν αρσενικός γάτος , εβγαζε κ αυτη κάποια μουγκριτά καυλας ισως επειδη την πονουσα ! Η αληθεια ειναι οτι η ψωλάρα μου ειχε γεμίσει τη σοκολατένια μούνα της ! Η φαντασιωση μου ηταν οτι ξέσκιζα ενα τουριστάκι που γνώρισα στη Πλάκα σε ένα παρακείμενο ξενοδοχείο......

Τη γυρισα ανάσκελα , τον έπαιξα λιγο , αυτη ειχε ανοιξει τα μπουτια της κ έτριβε το μουνί της ενω εκανε μορφασμούς καύλας, ξαναμπήκα μέσα της και αυτη τη φορά δεν άντεξα να τη γαήσω πάνω απο 1 λεπτό!!!! Επιτάχυνα τις ψωλιές στη μουνάρα της ενω αυτη με κρατούσε σφιχτά και έχυσα δυνατα μεγαλη ποσοτητα μέσα στη μουνάρα της ενω παράλληλα φιλιόμασταν στο στόμα. ΑΧ αχ αχ έβγαιναν απο τα χείλη και των δύο μας, ενω το φοβερό σημειο της συνάντησης ήταν οτι παρα που έχυσα , η Τζένιφερ με κράτησε μέσα της , με φιλουσε στο λαιμό και με έσπρωχνε κ άλλο, σαν να ήθελε να χύσει , να με νιώσει πιο μέσα στη μουνάρα της!!!! Εκανα κ εγω κάτι μπασιματα για να την ευχαριστήσω. Και ειμασταν έτσι αγκαλιασμένοι για 1-2 λεπτά με τις ανάσες μας να ειναι βαριές και να αλλάζουμε φιλιά σε στομα - λαιμο.

Απο τα καλύτερα σημεία , επισκεψης μου σε μασάζ τα τελευταια χρονια ! Δεν το έχω ξαναζήσει έτσι. Και στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός μηπως η μικρή επειδη ειναι άμαθη ακόμη δεν λειτουργήει, αλλα ειναι θέμα χαρακτηρα και καύλας ! Μπορει να είχαμε και χημεια δεν ξέρω.

Αφού μείναμε έτσι , βγήκα απο μέσα της (ο πουτσος μου ηταν ακομη σε 70-80% στυση παρα τα 2 λεπτά μετα το χυσιμο) πηγε μου έφερε μαντηλάκι και με σκούπισε.

Ακολούθησε πολυ χαλαρωτικό μασάζ , που εμένα προσωπικά με άφησε πληρως ικανοποιημένο..

Το μόνο σημειο που με κάνει να βάζω 8 στα 10 στη σχέση αποδοσης τιμής ειναι οτι κάτσαμε γυρω στα 25 λεπτά.... καλο ειναι στο 60αρι το μισάωρο να ειναι πλήρες ! Να το ξέρουν αυτο τα κορίτσια μας.... οι εποχες έχουν αλλάξει.

Κατα τα άλλα πέρασα πολυ όμορφα κ θα ξαναπάω.

Τζένιφερ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Στο γυρισμο κτύπησα και μια σουβλακάρα και ήρθα στα ίσια μου.

Να είστε όλοι καλα κ να γαμάτε !

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
Όνομα κοπέλας
Tζένιφερ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
136
Likes:
20.897
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, stebaba, drifter81 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2022
Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ που γραφεις ειναι κατασπρη ,μηπως εννοεις Τζελα;;;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1