Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 107 10
Μασατζίδικα 195347
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ήταν η καυλιάρα η Βικτώρια σήμερα που είχε την τιμητική της. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ καιρό οι Μασαζονομάχοι μετά τις αποστολές στη Φυλης και τη Λιοσίων διεξάγουμε πορνο επιχειρήσεις στη Συγγρού και περιξ. Μετά τις σκληρές μάχες σωμα με σώμα με τη πολεμιστρια μιλφάρα ξανθιά Ρούλα απο το Καλιρροης πριν 4-5 μέρες σημερινή υποψήφια ήταν η Βικτώρια. Η Βικτώρια για όσους δεν την έχουν δεί ειναι ενα ωραίο μουνί με πιασίματα και απιστευτη κωλάρα ! Η κωλάρα της εμενα προσωπικά με καυλωσε οταν την έστησε στα 4 και περίμενε να την πάρω στα 4. Απο μουνί , δυστυχώς καθώς οπως μου ανέφερε σε σχετική διερευνητική ερωτηση κωλαράι δεν δίνει. Δάχτυλα όμως δέχτηκε και σε μουνί και σε χαιδεμα κωλοτρυπίδας.

Σημερα είχε ωραία μέρα και είπα να κατηφορίσω προς το κέντρο , πήγα απευθειας στο συγκεκριμενο λαδάδικο και ειπα στην κυρά της υποδοχής οτι θα περάσω με τη Βικτώρια. Αμεσως μετά ηρθε η Βικτώρια με ενα σετ μαυρες διχτυωτές κα΄λτσες και σεξυ μαυρο κορμάκι απο πάνω , συστηθήκαμε και εφυγε για να με αφήσει να πάρω το μπανάκι μου. Θα ανεβάσω φωτογραφιες απο το δωμάτιο στο θ΄ρεντ της ενημερωσης για τα μασάζ. Παιδιά το δωμάτιο ηταν πολυ ωραίο , απο τα πιο ωραια δωμάτια σε μασάζ που έχω περάσει , σε εμπνέει για δυνατά σκηνικά. Ωραιο ντου΄ζακι επισης με ζεστό νερό.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και περιμενα τη Βικτώρια , μολις ήρθε στο δωμάτιο της ειπα οτι θέλω πρωτα να παιξουμε και μετά μασάζ. Δεν αρνήθηκε. Έκατσε δίπλα μου και της είπα να μου γλείψει τα μπαλάκια που μου αρέσει. Η Βικτώρια έγλειψε πολυ ζεστά και καυλιάρικα , περιποιήθηκε για ώρα την περιοχή ενω μου χαίδευε και τα αρχιδια - μου τα πιεζε κάπως με τα δάχτυλα της - ηταν ωραίο. Μετά αφου καύλωσα κάπως φόρεσε καπότα και ξεκινησε ενα δυνατό τσιμπούκι !

Εκανε πολυ ωραια κόλπα με τη γλώσσα της ! Και έγλειφε και τη τρυπουλα στη βάλανο .... ηταν πολυ ωραια αίσθηση το τσιμπουκάκι της. Αρχικα να πούμε πως στα προκαταρκτικά ειναι λίγο σφιγμένη δηλαδη δεν ειναι η γκόμενα που θα πέσει πάνω σου κ θα αρχισει να σε φιλάει σαν να εισαι ο γκομενος της ! Κάποιες παλιοσειρές τα έκαναν αυτά αλλα δεν πειράζει στο τσιμπούκι σε αποζημιωνει οπως και στα υπόλοιπα.

Της ειπα να στηθει δίπλα μου με τη κωλάρα της να τη χαιδευω. Στηθηκε λοιπον ενω εγω ήμουν ανάσκελα και χάζευα την θεσπεσια κωλάρα της , μέσα στα μαυρα εσωρουχα ήταν όνειρο η καργιολίτσα. Ξανθιά κιολας ηταν πολυ ωραίες οι αντιθέσεις. Γενικα να πουμε σε αυτο το σημειο πως καλο ειναι να φοράνε και κανα μπινελίκι τα κοριτσια για να φτιαχνομαστε ακομη περισσοτερο.... τις προαλλες ειπα σε μια μασατζου να της φέρω κανα ζευγάρι καλτσες εγω απο το σέξ shop στα φανάρια. Το Μασαζονομάχο κλαίγανε !

Τουρλωσε τη κωλάρα της στα 4 ενω τραβηξα το κιλοτάκι της και παρουσιάστηκε ενα υπέροχο μουνάκι. Ξεπροβαλε αναμεσα στη κωλαρα και τις μπουτάρες της. Δεν έχασα ευκαιρια και άρχισα να τη δαχτυλιάζω ενω εκεινη βογγουσε κ εγω μαζί της καθως με το άλλο χέρι την επαιζα και ειχα πηδη καυλωσει και έκαιγα.

Σηκώθηκα εντος λεπτού και της την έχωσα απολαυστικά στο μουνί.

ΑΑΑΑΑχχχ,,, φφφφφφ ... ω τι ωραιο μουνάκι εισαι μωρό μου της έλεγα και την κάρφωνα στα 4 βλέποτας τα καπούλια της να χοροπηδάνε πάνω στο καυλί μου. Το μουνάκι της ηταν υγρο (μαλλον απο λίγο τζέλ) αλλα όχι πολύ στενή. Τελοςπαντων δεν με ξενέρωσε. Ηταν πολυ ωραια αισθηση να γαμάω αυτο το μουνί με τις μαυρες καλτσες στα 4. Δέχοταν σφαλιάρες τη κωλάρα της και αρχισαμε να βογγάμε και οι 2 ενω και η ιδια έδινε ρυθμο καθως κολλουσε τη κωλάρα της πάνω στον καυλωμενο μου πουτσο.

ΤΗ γυρισα ανασκελα και μπηκα μέσα της , ενω κατεβασα το σουτιεν να μπορω να πιάνω κ να γλειφω τις βυζάρες της. Με εφερνε κ αυτη με τα χέρια απο τους γλουτους μου μέσα της. Γενικα ηταν μαχίμι και σκυλί του πολέμου , εδινε κ αυτή ρυθμό !!! Φιλάκια δεχόταν αλλα όχι βαθειά με γλωσσα αν κ πιστευω πως σε επόμενο γαμήσι της μαζι μου θα λυθεί και θα τη ξεμουνιάσω ρουφώντας της ταυτοχρονα τη γλωσσα !!!

Τη ξαναγυριζω στα 4 , και φέρνω πλάγια τα χέρια μου να τη γαμαω κ να πιάσω κ τις κάλτσες της να καυλωνω ακομη περισσοτερο, γενικά της είχα κλειδώσει τα μπουτια με τα χέρια μου για να τη καρφώνω σκληρά! Άντεξα συνολικα κανα 12λεπτο καλό σφυροκόπημα και το χύσιμο στο τέλος ηταν απολαυστικότατο. Βγηκα απο τη μουναρα της κ με μαλακία γιατι ηθελα να τα πετάξω με δύναμη έχυσα δυνατα μέσα στη καπότα. Φωναζοντας ααααχ πάρε τα χυσια μου μωρε μουναρε !!! Απαπαπα

Οι παλμοι ειχαν ανέβει στο θεό ! Έγειρα ξεψυχισμένος πισω στο κρεβάτι, ΧΑΜΈΝΟΣ απο τον οργασμό. Ενω η Βικτώρια έφερε χαρτι να μου βγάλει τη καποτα και να με καθαρίσει. Αφου έκατσα 2-3 λεπτα με αυτην διπλα να με χαιδευει κ εγω να προσπα΄θώ να ηρεμίσω , αφου χαλαρωσα κάπως πηγαμε για μασάζ.

Στο μασάζ δεν θα συμφωνησω με το προηγούμενο συναγωνιστη ειναι πάρα πολύ καλή και έχει αρκετή διάθεση. Στο σοσιαλ δεν ειναι τόσο ομιλιτική. Μου είπε σε κάποια φάση οτι μου αρέσουν πολυ οι γυναικες απο όσο κατάλαβε. Και της απάντησα και εγώ οτι αν μπορουσα κάθε μέρα θα ήμουν στα μασάζ εκτος κ αν είχα γκόμενα ! Αυτη τη περίοδο δεν έχω κάτι οπποτε δίνω πόνο εκεί. Γέλαγε !

Στο τέλος μου έδωσε ενα φιλί στο στόμα και αποχαιρετηθήκαμε ενω εγω ξαναμπήκα για μπάνιο. Χρονος μέσα στο δωμάτιο ακριβως 30 λεπτά ! Για μένα η Βικτώρια ειναι μια καλή περίπτωση και το συγκεκριμένο μαγαζί επισης πολυ ωραιο άνετο καθαρο κ η κυρια στην υποδοχή ευγενική και παιχνιδιάρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΙΚΤΏΡΙΑ. Θα ξαναρθω να ξεσκιστούμε ! Καλά να περνάτε.

Ισως ξαναπάω εντος αυτης της βδομάδας !
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2022
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
136
Likes:
20.899
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp, drifter81, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2022
Ωραία κριτική συναγωνιστή, έχουμε τα ίδια γούστα!
review reaction 1 Masazonomaxos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1