Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 686828
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.
Την μαρίνα είναι ή δεύτερη φορά πού την συναντώ και οφείλω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι ενημέρωσης αν και τά περισσότερα έχουν ειπωθεί. Ή κοπέλα είναι ευγενική χαμογελαστή πολύ καλό παιδί σέβεται τόν πελάτη δεν κλέβει χρόνο είναι εκεί μαζί σου από τό πρώτο έως το τελευταίο λεπτό κυρία σέ όλα τής, εκτιμά πολύ την καθαριότητα είναι και εκείνη πεντακάθαρη καί περιποιημένη παντού. Ύψος κανονικό, μελαχρινο Μάλι, όμορφο πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά, ωραίο μαυρισμένο λεπτό σωματακι, κολαρακι σούπερ για δάγκωμα καί όχι μόνο.... Βυζακι μικρό με ωραία ρώγα αν καί θά τό προτιμούσα μεγαλύτερο αλλά δεν γίνεται να τά έχουμε όλα. Στον αγώνα θερμή δοτική γυναίκα προκαταρκτικά φουλ με γλωσοφιλα, χάδια, χουφτωματα, ή πίπα τής είναι για σεμινάριο βαθειά υγρή με πολύ σάλιο καί dt με καλή περιποίηση στα δίδυμα.... από στάσεις τά πάντα όλα και παντού, τό κολαρακι τής (κόλαση λέμε) μου τό έδωσε με ευχαρίστηση, συμμετέχει και ακολουθεί τόν παρτενέρ τής παίρνει πρωτοβουλίες εκεί που πρέπει καί τό ραντεβού πάει σέ άλλο επίπεδο.... Μασαζακι special σέ όλο τό σώμα με πέρασμα στα επίμαχα σημεία. Γενικά ένα Ραντεβού που τά έχει όλα διάθεση όρεξη συμμετοχή δεν κλαίς τά χρήματα σού αλλά τό βασικότερο φεύγεις με χαμόγελο και κάτι νά θυμάσαι έως την επόμενη συνάντηση. Για τα δικά μου γούστα ή μαρίνα αξίζει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 16, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Πρωκτικό σεξ
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
professor x
Ανώτατος
40
Πόντοι:
11.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, malakotianos, sakis_11 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2022
Καλησπέρα καλό μήνα σε όλους!!

Με την Αλίκη δεν έχω δει κάποιο σχόλιο

Βέβαια δεν έχω επιδιώξει να τη δω αλλά και να την εχω δει δεν τη θυμάμαι...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1