Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 731256
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα τα όσα διάβαζα καθημερινά για την Άννα και λίγο απο τις φωτο που με συνέπεια δημοσιεύει το μαγαζι αποφάσισα ότι η Άννα ηταν must! Ραντεβου στα τυφλά με υψηλές προσδοκίες...
Δεν θα προσθεσω κατι ιδιαίτερο απο όσα έχουν ειπωθεί, μόνο ότι για μένα είναι απο σωμα ότι καλυτερο έχω δει εγω σε τετοια μαγαζιά! Οι φωτο πολυ κοντα στην πραγματικότητα, περίπου 1.70, το μαλλί είναι λίγο πιο κοντο και εμφανίζεται με γυαλιά. Εμένα το μικρό στηθος μου αρέσει όταν ταιρειαζει με το σωμα. Συνάντηση σε πολυ gfe κλίμα με άφθονα προκαταρκτικά που στο δεύτερο μέρος (προγραμμα μιας ωρας) γίνονται ακόμη καλύτερα εφ´ όσον το πρώτο χέρι εχει παει καλά. Ηχητικά άριστα δέκα και συμμετοχή επισης. Φιλια να κάνουμε εξαγωγή!
Το μασαζ προτείνω να το ξεχάσετε, και ηταν ίσως η πρωτη φορα που δεν με ένοιαξε. Είπαμε απο κορμι....φωνάρα!!
Για το μαγαζι τα έχω πει και στο παρελθόν....είναι απαράδεκτο να δίνει μόνο μια πετσέτα και αυτη όχι σφραγισμένη, υπαρχει καναπές/κρεββάτι αλλα αναγκαστικά βάζεις μια αλλη μικρή πετσέτα επανω που προηγουμένως εχει χρησιμοποιηθεί στο μασαζοκρεββατο.....θα μπορούσαν να έχουν σεντόνι μιας χρήσεως....
Κατα τα αλλα ο χώρος καθαρός, μουσική σωστή, το ραντεβου ευκολο και η Μαριάνα στην υποδοχή με διαφορα η πιο όμορφη σε αυτη τη δουλειά και ίσως και η πιο ωραία στο μαγαζι....
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2022
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας