Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 130 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 359590
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πήγα για τη Λίζα μετά την κριτική του Σμύρνη μιας και τον εμπιστεύομαι γιατί είναι πάντα ακριβής στις περιγραφές του.
Καταρχάς γινόταν κακός χαμός από κόσμο, η υπηρεσία ευγενέστατη και υπομονετική.
Η συνάντηση με συναγωνιστες αναπόφευκτη λόγω χώρου. Παρελαύναν από το σαλόνι συναγωνιστές και κοπέλες συνεχώς.
Η Λίζα εξήλθε από το προηγούμενο δωμάτιο και μόλις την είδα έδωσα το παράβολο.
Πλύθηκα στο καθαρότατο μπάνιο και μετά από λίγο ήρθε ευδιάθετη και σέξυ και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα.
Είναι πολύ επικοινωνιακή. Μασάζ μου έκανε και δεν ήταν και άσχημο. Απλά δεν κράτησε πολύ, μετά ανέβηκε και τριβόταν στην πλάτη μου.
Γύρισα και ξεκίνησε πίπα με φτυσίματα, μπουκώματα και δυνατό κοίταγμα. Την σταμάτησα αρκετές φορές για να μην τελειώσω έτσι γρήγορα. Μετά ιεραποστολικό και στη συνέχεια doggy όπου έπαιζα με την τρυπούλα της. Αν και ήθελα να τελειώσω με cim δεν πρόλαβα.
Μετά κάναμε μαζί μπανάκι φιλάκια στο στόμα και αντίο. Καλή περίπτωση. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι στο σαλονάρισμα εμφανίστηκε με σέξυ πέδιλα ενλω μετά στο δωμάτο ήρθε με κάτι φλατ παντοφλικά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2022
Κόστος συνάντησης
59
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
black crow
Τιμημένος
258
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, giorgiodelafuentes2, olddog και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2022
Παίζει να είμασταν μαζί στο χώρο! Όταν έφευγα και πείραζα τη σερίφισα πως τα μάτια της σκανάρουν τα πάντα, να ήσουν το παλικάρι στον καναπέ αναμονής! ?
review reaction 1 black crow
01 Μαρτίου, 2022
δυστυχώς δε θα συμφωνήσω με τον αξιόλογο κατα τα άλλα συναγωνιστή καθότι η Λίζα όπως και οι περισσότερες έχω την αίσθηση εκεί πως το παίζουν πολύ τσαμπουκαλούδες μέσα στο δωμάτιο και καλά ότι γαμάω και δέρνω.....και όταν αρχίζουν τα ζοριλίκια από μεριάς του πελάτη(πχ θέλω να γαμήσω σε 5-6 στάσεις) ψιλοτεμπελιάζουν και το εισπράττει αυτός ο πελάτης που εκεί είναι άνω των 35-40 στην καλύτερη των περιπτώσεων......δεν πάνε πιτσιρικάδες......Δυστυχώς το τρίο Ρίτα-Εύα-Άσπα και Κατερίνα δεν έχει αναπληρωθεί ούτε στο 10% με το σημερινό ρόστερ....τώρα το πως και γιατί έχει κόσμο(που όντως έχει) το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι ανεξήγητο ή μάλλον εξηγείται....είτε επειδή δεν υπάρχει πουθενά πλην μαρίνας-μαίρης-σοφίας από συγγρού 40-42 σοβαρό μουνί με υπηρεσίες και όλοι καταλήγουν σε μπαζοκαταστάσεις με κάποιες -ας το πούμε- καλές υπηρεσιούλες, είτε γιατί το γούστο των μεγαλύτερων αντρών έχει πέσει στα τάρταρα....
review reaction 1 Stelios_el_Conquistador, ΧΧΧ-Man
03 Μαρτίου, 2022
Δυστυχώς το τρίο Ρίτα-Εύα-Άσπα και Κατερίνα δεν έχει αναπληρωθεί ούτε στο 10% με το σημερινό ρόστερ.

μια Κατερίνα φαίνεται στο πρόγραμμα..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3