Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 130 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
359590
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πήγα για τη Λίζα μετά την κριτική του Σμύρνη μιας και τον εμπιστεύομαι γιατί είναι πάντα ακριβής στις περιγραφές του.
Καταρχάς γινόταν κακός χαμός από κόσμο, η υπηρεσία ευγενέστατη και υπομονετική.
Η συνάντηση με συναγωνιστες αναπόφευκτη λόγω χώρου. Παρελαύναν από το σαλόνι συναγωνιστές και κοπέλες συνεχώς.
Η Λίζα εξήλθε από το προηγούμενο δωμάτιο και μόλις την είδα έδωσα το παράβολο.
Πλύθηκα στο καθαρότατο μπάνιο και μετά από λίγο ήρθε ευδιάθετη και σέξυ και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα.
Είναι πολύ επικοινωνιακή. Μασάζ μου έκανε και δεν ήταν και άσχημο. Απλά δεν κράτησε πολύ, μετά ανέβηκε και τριβόταν στην πλάτη μου.
Γύρισα και ξεκίνησε πίπα με φτυσίματα, μπουκώματα και δυνατό κοίταγμα. Την σταμάτησα αρκετές φορές για να μην τελειώσω έτσι γρήγορα. Μετά ιεραποστολικό και στη συνέχεια doggy όπου έπαιζα με την τρυπούλα της. Αν και ήθελα να τελειώσω με cim δεν πρόλαβα.
Μετά κάναμε μαζί μπανάκι φιλάκια στο στόμα και αντίο. Καλή περίπτωση. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι στο σαλονάρισμα εμφανίστηκε με σέξυ πέδιλα ενλω μετά στο δωμάτο ήρθε με κάτι φλατ παντοφλικά.
Καταρχάς γινόταν κακός χαμός από κόσμο, η υπηρεσία ευγενέστατη και υπομονετική.
Η συνάντηση με συναγωνιστες αναπόφευκτη λόγω χώρου. Παρελαύναν από το σαλόνι συναγωνιστές και κοπέλες συνεχώς.
Η Λίζα εξήλθε από το προηγούμενο δωμάτιο και μόλις την είδα έδωσα το παράβολο.
Πλύθηκα στο καθαρότατο μπάνιο και μετά από λίγο ήρθε ευδιάθετη και σέξυ και με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα.
Είναι πολύ επικοινωνιακή. Μασάζ μου έκανε και δεν ήταν και άσχημο. Απλά δεν κράτησε πολύ, μετά ανέβηκε και τριβόταν στην πλάτη μου.
Γύρισα και ξεκίνησε πίπα με φτυσίματα, μπουκώματα και δυνατό κοίταγμα. Την σταμάτησα αρκετές φορές για να μην τελειώσω έτσι γρήγορα. Μετά ιεραποστολικό και στη συνέχεια doggy όπου έπαιζα με την τρυπούλα της. Αν και ήθελα να τελειώσω με cim δεν πρόλαβα.
Μετά κάναμε μαζί μπανάκι φιλάκια στο στόμα και αντίο. Καλή περίπτωση. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι στο σαλονάρισμα εμφανίστηκε με σέξυ πέδιλα ενλω μετά στο δωμάτο ήρθε με κάτι φλατ παντοφλικά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2022
Κόστος συνάντησης
59
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Body to Body Μασάζ
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ