Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 126 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 347440
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
την Αλινα την πήρα πρώτη φορά το Νοέμβριο, τότε για το ελαιοτριβείο δεν μπορούσες να γράψεις κριτική γιατί δεν υπήρχε αντίστοιχο θέμα , τη Τρίτη που μας πέρασε την επέλεξα πάλι οπότε αποφάσισα να γράψω.
Η Αλινα είναι μια μελαχρινή κοπέλα γύρω στα 30-32, μετριου αναστηματος, σώμα με ελάχιστα πιασιματακια και γεμάτες 3.5-4αρες βυζαρες με μεγάλη ρογα.
Ήρεμη δύναμη γιατί ενώ δε μιλάει πολύ κ νομίζεις ότι είναι χαμηλών τόνων είναι καυλιαρα και το δείχνει με τις πράξεις της.
Συνοπτικά, μέρος 1ο παθιασμένα γλωσσοφιλα χουφτωματα, πιπα πάρα πολύ καλή υγρή βαθιά με φτυσιματα και λαγνες ματιές, γλύψιμο αρχιδιων, ισπανική και τελείωμα στο υπερπροθυμο στόμα της, κάποια έφυγαν και στο πρόσωπο αλλά κανένα πρόβλημα, γρήγορο ντουζάκι, μέρος 2ο μασάζ , το έχει δεν είναι τέλεια αλλά εφαρμόζει πολύ καλές πιέσεις σε όλα τα μέρη του σώματος, χρησιμοποιεί όπου χρειάζεται πιέσεις και με τους αγκώνες, γενικά το έχει, αφού με χαλάρωσε και με ισιωσε προχωρήσαμε στο 3ο μέρος, πάλι πιπα για αρχή, αυτή τη φορά την εγλυψα και εγώ και έδειξε να της αρέσει, πέρασμα προφυλακτικού, πρώτη στάση με αυτήν ανάσκελα στο μασεζοκρεβατο, γουστάρει δυνατό γαμησι, τα βυζομπαλα έφευγαν δεξιά αριστερά ενώ όταν εσκυβα να γλυψω/δαγκώσω τις ρογες της τεντωνε το κεφάλι της και εγλυφε και εκείνη, δεύτερη στάση πίσω κολλητό στον καναπέ, 3η στάση την ανέβασα από πάνω μου όπου ανεβοκατεναινε πάνω στον πουτσο μου και μουρμούριζε, αφαίρεση προφυλακτικού ισπανική και πάλι όπου το κατέχει και τελείωμα πάλι στο στομα μετά από μπουκωματα και mouthfucking.
Μπανακι στη ντουζιέρα μαζί για να μου βγάλει τα λάδια, πολύ καλή και η Αλινα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό