Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 97 10
Μασατζίδικα 226855
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη , στην υποδοχή και σε διπλό ρόλο όπως πάντα (εκτός αν είναι σε δωμάτιο )η Χριστίνα , μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζί, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και κάποια μικρότερα, Ιουλία μιλφ με καστανοκοκκινο κατσαρό μαλλί , κανονικό σώμα , λεπτά ωραία πόδια 3αρι βυζί , Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζί και Νίνα κοκκινομάλλα μιλφ με κοντό μαλλί σώμα με πιασιματάκια 2αρι βυζί.
Η Ιουλία μου έκανε κλικ κατευθείαν , όταν επέστρεψε η Χριστίνα να με ρωτήσει με ποια θα περάσω της απάντησα να μου στείλει την Ιουλία , την πήρα στο πρόγραμμα των 45 λεπτών .
Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , στο δωμάτιο ήρθε με πολύ καλή διάθεση , με ρώτησε πώς θέλουμε να ξεκινήσουμε , τη ρώτησα αν μπορώ να τελειώσω δύο φορές (ήξερα ότι έχουν αλλάξει πολιτική πάρα πολύ καιρό τώρα) , μου απάντησε ναι αλλά πρέπει να δώσω σύν 20 ευρώ , επίσης αν θέλω πρωκτικό(η μόνη από το σημερινό ροστερ που κάνει) άλλα 20ευρώ ....Της είπα να ξεκινήσουμε με μασαζ , είπε ότι είναι από Ρουμανία 35 ετών (μάλλον μεγαλύτερη ) και ότι πριν από εδώ δούλευε σε στούντιο .
Συνοπτικά , το μασάζ της , μετριότατο , κάποιες βασικές κινήσεις χωρίς καμία πίεση , είναι και ο λόγος που δεν θα την ξαναπάρω παρόλο που στο σέξ είναι λυσσάρα , βλέποντας ότι δεν το έχει στο μασάζ πήρα την πρωτοβουλία να γυρίσω , έβαλε λίγο λαδάκι στα χέρια της και άρχισε μια πολύ ωραία μαλακία και τρίψιμο των αρχιδιών ενώ ταυτόχρονα μετά από κάποιες στιγμές με γλωσσοφίλαγε με μανία , την σταμάτησα της είπα να ξαπλώσει , άρχισα να γλύφω το μουνί της , πραγματικά εκεί έδωσε ρεσιτάλ , δε ξέρω αν το ένιωθε όντως ή υπερέβαλε πάντως ήταν σα να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα , χτυπιόταν φώναζε να μην σταματήσω και μου πίεζε το κεφάλι , μετά με τη σειρά της μου πήρε πίπα , πολύ υγρή βαθιά με αυξομοιώσεις ρυθμού χτυπήματα στα χείλη και στα μάγουλα και καλό γλύψιμο αρχιδιών , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση πισωκολλητό στα όρθια , έχει και φοβερό κώλο , δεύτερη στάση την έβαλα ανάσκελα στον καναπέ , αφού την έγλυψα ξανά για κάνα 2λέπτο ξαναμπήκα στο μουνάκι της , τη γαμούσα και φιλιόμασταν , ήμουν έτοιμος να χύσω , για να σπάσω το ρυθμό της είπα να αλλάξουμε στάση και να έρθει απο πάνω μου , τα έδωσε όλα , ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου ζουλώντας τις βυζάρες της , το τελείωμα έγινε στο στόμα της και τις βυζάρες της .
Μιλήσαμε λίγο , με καθάρισε απο τα λάδια χαιρετηθήκαμε και έφυγε , πολύ καυλιάρα στο σέξ καλό κορμί αλλά στο μασάζ δυστυχώς δεν...
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 03, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ιουλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
226.221
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sakarvats, ThE, drifter81 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2022
Σωστά τα λες συναγωνιστή. Είναι πολύ καυλιάρα και κρατιέται για να μη φωνάξει όταν χύνει. Σήμερα την ξαναπήρα για ίσως 10η φορά. 'Εχυσε με το γλύψιμο και με το γαμήσι. Κάνει εξαιρετική περιποίηση στην πρωκτική περιοχή με τη γλώσσα, εφ' όσον διαπιστώσει άκρα καθαριότητα. Το μασάζ της δεν λέει πολλά, αλλά εγώ δεν πάω για το μασάζ.
Σταθερή αξία η Ιουλία.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1