Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 168 10
Μασατζίδικα 220904
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη, η σεριφησσα με έβαλε στο δωμάτιο Νο6 να περιμένω να δω τις κοπελες, δούλευαν 4 κοπέλες, Τζούλια μελαχρινή πολύ χοντρή μιλφ με μακρύ μαλλί 4αρια βυζια, Σοφία μελαχρινή μιλφαρα με κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι, Βικτόρια μελαχρινή μιλφ παχουλη με 2.5αρι και Άννα ξανθιά ψηλή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι βυζι.
Επέλεξα τη Σοφία, προπληρωσα έκανα ένα φρεσκάρισμα και τη περίμενα.
Συνοπτικά, δεν είναι πολύ κοινωνική, οι βυζαρες είναι σιλικονατες, γλωσσοφιλα δίνει και μάλιστα την ώρα του σεξ ακόμα πιο πολλά, ξεκίνημα με πίπα και τελείωμα στο στομα, τα ρούφηξε όλα χωρίς σταματημό, τα έφτυσε στον μικρό κάδο για τα σκουπίδια, ενδιάμεσα μασάζ το οποίο είναι μετριότατο και είναι ένας από τους λόγους που θα το σκεφτώ αν θα την ξαναπάρω, της δίνω ένα πόντο γιατί για να προχωρήσουμε πάλι σε σεξ δε μου είπε γύρνα όπως τα τελευταία χρόνια κάνουν πολλές αλλά άρχισε να μου φιλάει τα κωλομερια να χαϊδεύει τον πουτσο μου και να με φιλάει στα αυτιά και στο λαιμό, 3ο μέρος λοιπόν ξεκίνημα πάλι με πίπα στην οποία είναι πολύ καλή, μετά της εγλυψα το μουνακι για αρκετή ώρα όπως και την κωλοτρυπιδα, έβγαζε ψεύτικες κραυγουλες, πέρασμα προφυλακτικού, σεξ 3 στάσεις και τελείωμα πάλι στο πρόθυμο στοματάκι της.
Την ώρα την εξαντλησαμε όλη, όποιος θέλει μόνο πιπα και σεξ θα περάσει καλά, αν κάποιος ψάχνει και μασάζ καλό θα απογοητευτεί.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2022
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό