Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 450 10
Συγγρού 40-42
Hot
Μασατζίδικα
687017
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επισκεψη στο μαγαζι. Το ενδιαφερον μου τραβηξε η Βικυ .
Δοκιμη στο μισαωρο προγραμμα λοιπον.Δωματιο ποτο και μπανιο.
Ηλθε και η Βικυ. Απο την Γεωργια,μιλα καλα Ελληνικα ,γυρω στα 35 μετριου αναστηματος.
Ωραιο προσωπο μακρυ μαυρο μαλλι,μεγαλα ματια.Της αφαιρεσα την ποδια, δεν φορουσε τιποτε απο μεσα ,ωραιο σωμα μαυρισμενο απο σολαριουμ,ωραιος κωλος ,δυομισαρι στηθος ελαφρα πεσμενο.Γενικοτερα μια ωραια παρουσια .
Αρχισαμε τα φιλια και κατευθειαν στο κρεβατι. Γλωσσοφιλα , θερμοι εναγγαλισμοι και εναλλαξ περιποιησεις.
Την εγλυψα παντου και κατοπιν μου προσεφερε αυτη τις περιποιησεις της. Πιπα με dt ,περιποιηση αρχιδιων και σεξ σε δυο στασεις ιεραποστολικο και πισωκολητο Ξανα πιπα ,την γυρισα ανασκελα και τελειωσα στο στηθος της.
Καθολη την διαρκεια της επαφης η Βικυ ηταν δοτικη και συμμετοχικη. Κινηθηκαμε σε ρυθμους gfe και μου αρεσε.
Εφαγα τον χρονο ,ισως και λιγο παραπανω οποτε για μασαζ βαζω ενα μ.ο.
Ηταν μια θετικη συναντηση με μια ωραια παρουσια για τα γουστα μου παντα ,
Δοκιμη στο μισαωρο προγραμμα λοιπον.Δωματιο ποτο και μπανιο.
Ηλθε και η Βικυ. Απο την Γεωργια,μιλα καλα Ελληνικα ,γυρω στα 35 μετριου αναστηματος.
Ωραιο προσωπο μακρυ μαυρο μαλλι,μεγαλα ματια.Της αφαιρεσα την ποδια, δεν φορουσε τιποτε απο μεσα ,ωραιο σωμα μαυρισμενο απο σολαριουμ,ωραιος κωλος ,δυομισαρι στηθος ελαφρα πεσμενο.Γενικοτερα μια ωραια παρουσια .
Αρχισαμε τα φιλια και κατευθειαν στο κρεβατι. Γλωσσοφιλα , θερμοι εναγγαλισμοι και εναλλαξ περιποιησεις.
Την εγλυψα παντου και κατοπιν μου προσεφερε αυτη τις περιποιησεις της. Πιπα με dt ,περιποιηση αρχιδιων και σεξ σε δυο στασεις ιεραποστολικο και πισωκολητο Ξανα πιπα ,την γυρισα ανασκελα και τελειωσα στο στηθος της.
Καθολη την διαρκεια της επαφης η Βικυ ηταν δοτικη και συμμετοχικη. Κινηθηκαμε σε ρυθμους gfe και μου αρεσε.
Εφαγα τον χρονο ,ισως και λιγο παραπανω οποτε για μασαζ βαζω ενα μ.ο.
Ηταν μια θετικη συναντηση με μια ωραια παρουσια για τα γουστα μου παντα ,
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Θα την ξανασυναντούσες;