Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202655
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Την είχα ξαναδεί πριν μερικούς μήνες την ¨Ερρικα, στο αδελφό μασάζ Ναυαρίνου. Είπα να διαλέξω αυτήν αυτή την φορά, δεύτερη στο συγκεκριμένο μαγαζί. (κακώς που δεν είχα γράψει και την παλαιότερη μέτρια εμπειρία στο Ναυαρίνου... )

Έπρεπε να το γράψω στα "μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς", ναι, αυτό έτυχε. Τι να έκανα, να τους έριχνα μπουρλότο; Ποιά η εναλλακτική; Η δεύτερη φορά που πήγα εκεί και η τελευταία, γιατί από ότι κατάλαβα, γνωρίζουν και ξέρουν πώς φέρεται η κοπέλα αλλά την κρατούν...

Είδα το ρολόι ΑΚΡΙΒΩΣ την ώρα που σκουπιζόμουν από το μπάνιο, παρά πέντε.

Μπήκε μέσα, εγώ ξάπλωσα να αρχίσουμε με μασάζ. Καλούτσικο μασάζ. Μετά από 15'-20' μασάζ, μου είπε να γυρίσω.

Μου είπε να γυρίσω μπρούμυτα να συνεχίσει μασάζ από μπροστά.
Άρχισε την χειρομάλαξη ΝΤΥΜΕΝΗ, δεν έκανε ΚΑΝ κίνηση να έρθει με το πρόσωπό της προς τα κάτω, δεν μιλάμε για πίπα με σκουφάκι, μάλλον.. ΤΙΠΟΤΑ... κατάλαβα αμέσως ότι δεν θα έπαιζε απολύτως τίποτα, ούτε καν πίπα έστω με σκούφο...
"Δεν θα γδυθείς";;;; της είπα.
"ξέρεις τώρα... είσαι άντρας..."
"ΟΧΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ" της λέω. "Με τα ρούχα θα κάτσεις;;;"
"Είσαι άντρας, μου λέει".
"Λες να μην το ξέρω;;" της λέω. "Έχεις περίοδο;" την ρωτάω. .. Γελάκια και χαζογελάκια με ασαφείς απαντήσεις.
"Πάντα έτσι είσαι στο μασάζ, ντυμένη;;;"
"ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ δεν είσαι που μου πρότεινες και ΤΡΙΟ στο Ναυαρίνου, όταν διάλεξα την Χ κοπέλα, ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;;;;"
"Ναι... εγώ..." Γελάκια ψεύτικα σπαστικά.

Μαλάκες μου ήρθε να τα κάνω γης μαδιάμ, κρατήθηκα με το ζόρι.
"Σταμάτα να τον παίζεις" της λέω. "Ξαναπάμε μασάζ όσο έχουμε ακόμα".... Τουλάχιστον να χαλαρώσω που είμαι και πιασμένος απίστευτα, σκέφτομαι.

Στα 25'-27', κατάλαβα ότι ετοιμαζόταν να το λήξει. Της λέω "μπήκες παρά πέντε, έχουμε ακόμα 20', πού πας;;;"
"Μπήκα παρά δέκα", μου λέει.
"Το είδα το ρολόι, παρά πέντε μπήκες, ότι και να λες, αλλά ακόμα και παρά δέκα να είχες μπει, πού πας να φύγεις;;;" "Πλήρωσα για 45'!!! 70€, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!!!"

Μου συνέχισε μασάζ, ντυμένη κανονικότατα όπως μπήκε μέσα αρχικά, μετά από πέντε λεπτά μόνος μου της είπα να το λήξει, τα νεύρα μου άρχισαν να βράζουν και είπα να φύγω πριν κάνω τίποτα που μετανοιώσω.

Τώρα μόλις διάβασα ο άνθρωπος τι έχει κάνει η ίδια κοπέλα και σε άλλους συναγωνιστές, τι έπαθαν οι φουκαράδες.... Το μαγαζί τρώει ΑΚΥΡΟ από εμένα, εφόσον εξακολουθεί αυτή η κατάσταση, δεν μπορεί να ΜΗΝ ξέρουν τίποτα.

Αυτά.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2021
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Έρρικα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτερος
15
Πόντοι:
6.946
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 konsolasg3, Pol Pan, Yatoputso και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2021
Συμπτωση επαναλαμβανομενη,παυει να ειναι συμπτωση.
η συγκεκριμενη διαβαζοντας καποιος τις κριτικες της απο αλλο μαγαζι που εχει δουλεψει και απο σχολια στο φορουμ το εχει συστημα να εχει αυτη τη συμπεριφορα,με την ανοχη και την γνωση των μαγαζιων.
μαυρο λοιπον.
review reaction 1 olddog, baroc, Easy Rider(2)
23 Νοεμβρίου, 2021
Έκανες παράπονα στην υπεύθυνη;; Τι σου ειπε; Σου πρωτηνε αλλη κοπέλα χωρίς λεφτά;; Αυτά πρέπει να αναφέρεις να ξέρει ο κόσμος!!!και να κρίνει
18 Ιανουαρίου, 2022
@lagos28: συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά είχα σχολιάσει το γεγονός εκτενώς στο νήμα για τα μασατζιδικα. Γράφω και εδώ τι έγινε, λοιπόν.

Συνοπτικά, ΟΧΙ, δεν έκανα παράπονα στην υπεύθυνη εκείνη την στιγμή, κακώς, πολύ κακώς.

Ωστόσο, το μαγαζί ήταν άψογο απέναντι μου, επικοινώνησε γρήγορα μέσω μηνύματος μετά την κριτική μου, και μου παραχώρησε μία ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία, ΙΣΗΣ αξίας με την ατυχή μου συνάντηση.
Δεν έχω παράπονο εκ μέρους τους και τους ευχαριστώ πολύ για τον επαγγελματισμό τους.

Υ.Γ.: την κοπέλα δεν την ξαναείδα στο μαγαζί από τότε, δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό μαζί της σαν άνθρωπος, και δεν κρατάω καμία κακία/έχθρα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3