Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 372 10
Μασατζίδικα
827869
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πριν 10-15 μέρες πέρασα από το μαγαζί. 6 κοπέλες διαθέσιμες.
Εύα, Αναστασία, Ρίτα και άλλες 3 (τελείως αδιάφορες).
Η Εύα είναι 38 ετών, μελαχρινή, αρκετά ψηλή, αδύνατη με μικρο στήθος, ωραία πόδια και κώλο. Αρκετά εμφανίσιμη για τα γούστα μου.
Όπως έχει γραφτεί ξανά είναι λίγο περίεργη και σχολαστική με τη καθαριότητα.
2 φορές σεξ χωρίς μασάζ στο ενδιάμεσο γιατί δεν ήθελα, το βαριέμαι.
Στο σεξ κάνει πολύ ωραία πίπα, δίνει γλωσσόφιλα, γαμιέται με ένταση και δέχεται και τελείωμα στο στόμα.
Γενικότερα παίρνει πρωτοβουλίες, αλλάζει στάσεις και θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη.
Όμως, δεν θα τη συναντούσα ξανά για 2 λόγους:
1. Γδύθηκε μόνη της, το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου. Θέλω να γδύνω εγώ τη κοπέλα ως μέρος του παιχνιδιού
2. Μιλάει πολύ, μιλάει πάρα πολύ, μιλάει πάρα πάρα πολύ. Όχι για να κλέψει χρόνο, είναι ο χαρακτήρας της.
Εύα, Αναστασία, Ρίτα και άλλες 3 (τελείως αδιάφορες).
Η Εύα είναι 38 ετών, μελαχρινή, αρκετά ψηλή, αδύνατη με μικρο στήθος, ωραία πόδια και κώλο. Αρκετά εμφανίσιμη για τα γούστα μου.
Όπως έχει γραφτεί ξανά είναι λίγο περίεργη και σχολαστική με τη καθαριότητα.
2 φορές σεξ χωρίς μασάζ στο ενδιάμεσο γιατί δεν ήθελα, το βαριέμαι.
Στο σεξ κάνει πολύ ωραία πίπα, δίνει γλωσσόφιλα, γαμιέται με ένταση και δέχεται και τελείωμα στο στόμα.
Γενικότερα παίρνει πρωτοβουλίες, αλλάζει στάσεις και θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη.
Όμως, δεν θα τη συναντούσα ξανά για 2 λόγους:
1. Γδύθηκε μόνη της, το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου. Θέλω να γδύνω εγώ τη κοπέλα ως μέρος του παιχνιδιού
2. Μιλάει πολύ, μιλάει πάρα πολύ, μιλάει πάρα πάρα πολύ. Όχι για να κλέψει χρόνο, είναι ο χαρακτήρας της.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ