Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834893
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παρόλο που έχουν ειπωθεί πολλά για το συγκεκριμένο λαδάδικο ας προσθέσω και εγώ τη γνώμη μου. Θα σταθώ σε 2 πράγματα. Το 1ο είναι ο χώρος. Για μένα ο πιο καλόγουστος & καθαρός χώρος που υπάρχει. Το μόνο αρνητικό του θέμα είναι το πάρκινγκ. Το 2ο τα κορίτσια. Με όσες έχω συνευρεθεί , καμία δεν με έχει απογοητεύσει.
Για το τωρινό ραντεβού διάλεξα την Σοφη (περάσανε 4-5) παρόλο που δεν ήτανε έτοιμη γιατί μόλις είχε έρθει. Μου έδωσε μια πετσέτα για να κάνω μπάνιο και επέστρεψε σε 10 λεπτά. Ξεκίνησε ένα χαλαρωτικό μασάζ αφού πριν με ρώτησε τι προτιμάω. Στο δεύτερο μέρος ενθουσιάστηκα. Είμαι φαν , μεγάλος φαν των φυσικών μεγάλων βυζιών. Η Σοφη αφού το αντιλήφθηκε αυτό, με τρέλανε. Ήμουνα χαμένος εκεί μέσα κανα τέταρτο.
Εν κατακλείδι , πέρασα υπέροχα με μια γυναίκα με τα όλα της. Μια γυναίκα που ξέρει πως να σε ευχαριστήσει.
Για το τωρινό ραντεβού διάλεξα την Σοφη (περάσανε 4-5) παρόλο που δεν ήτανε έτοιμη γιατί μόλις είχε έρθει. Μου έδωσε μια πετσέτα για να κάνω μπάνιο και επέστρεψε σε 10 λεπτά. Ξεκίνησε ένα χαλαρωτικό μασάζ αφού πριν με ρώτησε τι προτιμάω. Στο δεύτερο μέρος ενθουσιάστηκα. Είμαι φαν , μεγάλος φαν των φυσικών μεγάλων βυζιών. Η Σοφη αφού το αντιλήφθηκε αυτό, με τρέλανε. Ήμουνα χαμένος εκεί μέσα κανα τέταρτο.
Εν κατακλείδι , πέρασα υπέροχα με μια γυναίκα με τα όλα της. Μια γυναίκα που ξέρει πως να σε ευχαριστήσει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας