Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 162 10
Μασατζίδικα 336936
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απόφαση για επίσκεψη στο 48 με στόχο την Τάνια μετά από τις καλές κριτικές φίλων και μελών ,αλλά στην πορεία προέκυψε παλιά γνώριμη από Μπακνανά η Στέλλα.
Κάποιος είχε αναφέρει το όνομα Στέλλα μετά από επίσκεψη του και αναφορά των κοριτσιών που ήταν εκεί, οπότε στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε αυτό το ερώτημα ...είναι η Στέλλα από Μπακνανά ή άλλη παρουσία με αυτό το όνομα ?
Υποδοχή από την υπεύθυνη ,ερώτηση εάν ήταν η πρώτη επίσκεψη μου εκεί , αναφορά μου ότι είχα περάσει πιο παλιά και δήλωση της για παρουσίαση των κοριτσιών που ήταν παρόντα την δεδομένη ώρα .Κλαούντια ακόμα με κανονικά ρούχα , Τάνια έτοιμη με την αμφίεση της δουλειάς (καλή και ενδιαφέρουσα παρουσία, την Μαριάννα την είδα όταν πήγα για μπάνιο στο κοινόχρηστο λουτρό καθώς έμπαινε σε κοντινό δωμάτιο και μετά μου λέει τώρα η Στέλλα . Εμφάνιση της Στέλλας όπως και στην Μπακνανά, ψηλή ,λεπτή με ωραίο σετ εσωρούχων και με την λεπτή μαύρη λεπτή ρόμπα (μάλλον σήμα κατατεθέν της Στέλλας) πάνω σε γόβες . Μετά την εμφάνιση της Στέλλας δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη και πέρασμα στο δωμάτιο για μία ώρα (γιαυτό και τα 100 ευρώ).
Πέρασμα στο ελεύθερο λουτρό για μπάνιο όπως όλοι συνήθως κάνουμε .
Επιστροφή στο δωμάτιο ,το ποτό μου από την Στέλλα και λίγη κουβέντα για τα νέα μας από την εμπειρία μας με το lockdown και τον κορονοιό .
Αφαίρεση των απαραιτήτων από την Στέλλα και έναρξη του πάντα καλού μασάζ της για λιγη ώρα ,ήρεμα και απλά .
Σύσταση της να γυρίσω και αυτό για εμένα είναι πρόσταγμα να αναλάβω τα ηνία της κατάστασης για την περιποίηση μου στην Στέλλα που απολαμβάνω.
Βαθιά φιλιά με ανταπόκριση , περιποίηση του όμορφου στήθους της ,και συνέχεια στο όμορφο σώμα της καθώς και τοπικά ανάμεσα στα πόδια της που πάντα το απολαμβάνει για αρκετή ώρα.
Πρόταση μου να αλλάξουμε θέση με συνέχιση της δικής μου περιποίησης της ,εγώ ανάσκελα και η Στέλλα καθιστή (face sitting) με στήριξη της με τα χέρια στον τοίχο, όπου και τελείωσε.
Αμέσως μου είπε ότι είναι η σειρά της να με περιποιηθεί που πάντα το κάνει πολύ καλά .Έχουμε καλή χημεία με την Στέλλα (πιστεύω σε αυτή) ...
Τέλος της συνεδρίας ,αποχώρηση και των δύο για νέα μπάνια, ντύσιμο και αποχώρηση μετά από άλλη μία πετυχημένη συνάντηση με την Στέλλα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2021
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
4.834
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, koumanidas, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού