Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834924
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Δευτερη επισκεψη στο μαγαζι σημερα εντος 19ημερου.
Πηρα δυο κοπελες για να αισθανθω σαν πορνοσταρ.
Την βερονικα που εχω ξαναπαρει ενα κοριτσι περιπου στα 40 κοντουλικο και τσαχπινικο με λιγα κιλα παραπανω και την λια που ειναι λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια με σωμα μανεκεν και σαρκωδη χειλη που μολις τα βλεπεις καυλωνεις.
Ζητησα να εχουν μαζι τους δυο ποτα με παγακια μεσα.
Η λια ειχε βοτκα και ποτε την εσταζε πανω στον πουτσο και ποτε την κρατουσε στο στομα της και ο πουτσος κολυμπουσε μεσα στην βοτκα ενω η βερονικα εκανε το ιδιο με το ουισκυ.τελικα ο πουτσος με τετοιο συντονισμο κινησεων πανω του μεθυσε απο χαρα.αλλο πραγμα ηταν το ολο σκηνικο.
Εκαναν πολυ καλο λεσβιακο μεταξυ τους και γλυφομουνια κσι φυσικα μπηκα στο παιχνιδι κσι εγω.οταν τα χορτασα ολα αυτα ζητησα απο την λια να μπει απο πανω μου ενω η βερονικα μου εγλυφε τα αρχιδια.μετα αλλαγη.μπηκε η βερονικα απο πανω και η λια μου τα εγλυφε.αλλα με τετοια πανδαισια αισθησεων δεν εκανα πολυ εβγαλαν το προφυλακτικο και με συντονισμενες κινησεις πανω στον πουτσο και των δυο κοριτσιων εχυσα στα στοματα τους οπως ακριβως βλεπουμε στις ταινιες για
..ενηλικους.
Ενταξυ δεν εχουμε χρηματα να παιρνουμε συχνα δυο κοριτσια αλλα μια φορα στο τοσο αξιζει.
Τα κοριτσια τα ιδια καθαρισαν και το δωματιο.
Εν τω μεταξυ οταν ντυνομουν ηρθε η διευθυντρια του καταστηματος με την ασπρη μπλουζα της μου συστηθηκε και με ρωτησε αν περασα ωραια αν κατι δεν εγινε σωστα κτλ.μιλαμε για κορυφαιο μαγαζι.
Σημερα λογω σαββατου παντως ειχε πολυ δουλεια.
Επειδη ετυχε να παω νωρις εβλεπα τα κοριτσια μολις ερχοντουσαν με τα ρουχα που φορουσαν.μετα ειδα πως ντυνοντουσαν με τσ ρουχα της ..δουλειας και το βαψιμο τους που ειχαν μετατραπει δε θεες του σεξ.
Σιγουρα θα ξαναπαω στο μαγαζι αυτο για να περασω ακομα πιο ομορφα.
Πηρα δυο κοπελες για να αισθανθω σαν πορνοσταρ.
Την βερονικα που εχω ξαναπαρει ενα κοριτσι περιπου στα 40 κοντουλικο και τσαχπινικο με λιγα κιλα παραπανω και την λια που ειναι λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια με σωμα μανεκεν και σαρκωδη χειλη που μολις τα βλεπεις καυλωνεις.
Ζητησα να εχουν μαζι τους δυο ποτα με παγακια μεσα.
Η λια ειχε βοτκα και ποτε την εσταζε πανω στον πουτσο και ποτε την κρατουσε στο στομα της και ο πουτσος κολυμπουσε μεσα στην βοτκα ενω η βερονικα εκανε το ιδιο με το ουισκυ.τελικα ο πουτσος με τετοιο συντονισμο κινησεων πανω του μεθυσε απο χαρα.αλλο πραγμα ηταν το ολο σκηνικο.
Εκαναν πολυ καλο λεσβιακο μεταξυ τους και γλυφομουνια κσι φυσικα μπηκα στο παιχνιδι κσι εγω.οταν τα χορτασα ολα αυτα ζητησα απο την λια να μπει απο πανω μου ενω η βερονικα μου εγλυφε τα αρχιδια.μετα αλλαγη.μπηκε η βερονικα απο πανω και η λια μου τα εγλυφε.αλλα με τετοια πανδαισια αισθησεων δεν εκανα πολυ εβγαλαν το προφυλακτικο και με συντονισμενες κινησεις πανω στον πουτσο και των δυο κοριτσιων εχυσα στα στοματα τους οπως ακριβως βλεπουμε στις ταινιες για
..ενηλικους.
Ενταξυ δεν εχουμε χρηματα να παιρνουμε συχνα δυο κοριτσια αλλα μια φορα στο τοσο αξιζει.
Τα κοριτσια τα ιδια καθαρισαν και το δωματιο.
Εν τω μεταξυ οταν ντυνομουν ηρθε η διευθυντρια του καταστηματος με την ασπρη μπλουζα της μου συστηθηκε και με ρωτησε αν περασα ωραια αν κατι δεν εγινε σωστα κτλ.μιλαμε για κορυφαιο μαγαζι.
Σημερα λογω σαββατου παντως ειχε πολυ δουλεια.
Επειδη ετυχε να παω νωρις εβλεπα τα κοριτσια μολις ερχοντουσαν με τα ρουχα που φορουσαν.μετα ειδα πως ντυνοντουσαν με τσ ρουχα της ..δουλειας και το βαψιμο τους που ειχαν μετατραπει δε θεες του σεξ.
Σιγουρα θα ξαναπαω στο μαγαζι αυτο για να περασω ακομα πιο ομορφα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2021
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2021
Παρ-ακολουθούμε και εκτιμούμε τη Ζάνα, από πριν το Σολ 54/ 6.. δηλ. από τη Μάρνης κλπ . Οντως, δεν χρειάζονται τέτοιες "ποιητικές" κινήσεις / παρεμβάσεις ..
O
observer(1)
24 Οκτωβρίου, 2021
Νεανια μου βρηκεs τον παραδεισο ε ? οπωs σου ειπε και ο φιλos oλα τα μαγαζια που ηταν η ζανα ειτε δικα τηs η δουλευε εχουμε χτισει και μια πτερυγα ( ξεχασε τον 1ο Οροφο στην Σ29 ο φιλοs να αναφερει) οποτε καλα κανειs και το αναφερειs αλλα επειδη γνωριζουμε τα πραγματα πολυ καλα μαs φαινεται και λιγο "ποιητικο" ....καλη κριτικη παντωs ...by the way η Διευθυντρια ηταν η Ζανα ?
steeve
27 Οκτωβρίου, 2021
Μπορω να παρω και την ζανα;
D
Diplokaulos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3