Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 685950
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Βρέθηκα στην λεωφόρο της αμαρτίας, θυμήθηκα ότι κάπου διαβασα ότι η Λέιλα επέστρεψε στα παλιά λημέρια και αφού είχα λίγο χρόνο (και πολλές καύλες) είπα να την αναζητήσω.
Καθώς έφτανα στην είσοδο του κτιρίου μου ήρθε στο μυαλό και σιγοτραγουδούσα την παλιά επιτυχία των Derek and the Dominos.

Μου ανοιξε η σερίφισσα και (ευτυχώς) ήμουν τυχερός! Ηταν διαθέσιμη! Εδωσα το παράβολο των 80 εουρος και προχώρησα στα ενδότερα.

Ηρθε στο δωμάτιο η Λέιλα, εδειξε ότι χάρηκε που με ξαναείδε και με άφησε να κάνω το ντουσακι μου.
Το γνωστό προσωπάκι με τα υπέροχα μάτια, τα μικρά βυζάκια και μάλλον έχει παρει λίγα κιλάκια στην περιφέρεια (όχι όμως κάτι αντιαισθητικό).

Οταν ξαναήρθε στο δωμάτιο, την οδήγησα κατευθείαν στο κρεβάτι όπου άρχισε ενα μαστορικο πεοθηλασμό, με άριστη περιποίηση και της γύρψ περιοχής και γλύψιμο στα @@. Την άφησα αρκετή ώρα, καθώς απολάμβανα την όλη φάση.
Κατόπιν τη διέκοψα, βάλαμε σκουφάκι και την πήρα αρχικά σε στάση cow girl (όπου χτυπήθηκε σαν δαιμονισμένη πάνω στο εργαλείο μου) και κατόπιν σε doggy. Καθώς την έσπρωχνα δυνατά στο doggy, της ζήτησα να μπω στο κωλαρακι της. Τότε μου είπε ότι δεν το δίνει πλέον. Απογοητευτηκα (γιατί είχα υπέροχες στιγμές στο παρελθόν με το anal της Λέιλας), αλλά είχα τέτοια καύλα που τελείωσα μέσα στο σκουφάκι σπρώχνοντας την δυνατά.

Ακολούθησε ένα αρκετά καλό μασαζακι σε όλο μου το σώμα και κατόπιν ένας δεύτερος γύρος με περίπου το ίδιο πρόγραμμα πίπα-ιεραποστολικό-cow και doggy με κατάθεση στα βυζάκια της.

Εκανα μπανάκι και έφυγα ανανεωμένος.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Λέιλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέγας