Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 226 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 509876
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ειμαι καιρο στον αγώνα αλλα ειναι η πρώτη κριτικη που θα κανω για μια κοπελα που την εχω χασει. Και δεν ξερω που υπάρχει. Και τι εχει απογινει.
Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη.

Μιλαμε για μια 35αρα ουκρανιδα μαυρομαλλα τελειο σωμα μικρο στηθος και τελειως κωλος.. Πανέμορφη.

Η τριτη φορα που την επισκεπτομαι... Ηταν αξέχαστη.. (εξου και η κριτικη μετα απο 2 μιση χρονια.. )
Αφου δινω τα τρια χάρτινα μπαινω στο δωματιο κανω το ντουσακι μου .. δεν προλαβα να τελειωσω μπαινει στο δωματιο και δεν αργησε ο πρωτος γυρος... Αρχισε να με φιλαει να με χαϊδεύει.. και ξεκιναει το κλαρινο ενω ειμαι όρθιος... Γυρναει ορθια και γινεται η πρωτη διείσδυση... Μετα στο τοιχο μετα στο μασαζοκρεβατο... Οπου ερχεται το πρώτο τελος.. γινεται ενα γρηγορο ντους .. και ξεκιναει το μασαζ...
Το ΚΑΤΕΧΕΙ και αυτο.. αφου εκανε ολα τα σημεια του σωματος μου ξαπλωνει πανω μου και κανει σερφ κυριολεκτικα.. Δεν αργησε να αχνοφαινεται ο 2ος γυρος.. ενω ειμαι μπρούμυτα ξεκινησε τα πονηρα ακουμπηματα μεχρι που με γυρναει και αρχιζει μια φοβερη πιπα και αφου βαζει κρανος ανεβαινει πανω μου με φιλαγε ενω της τον εχωνα μεσα με μανια σαν σκυλι... Μεχρι που τελειωσα εκει... Μπαινουμε στο ντους μαζι και μου καθαρισε την πλατη και αρχισε ενας πολυ στο φλου 3ος γυρος... Με φιλια και μαλακια στο ντους... Και μια φοβερη πιπα αλλα δεν θα τελειωνα ποτε οποτε το σταματησαμε εκει...
Φοβερη εμπειρια.
Μου έχει λείψει η Μπέλα και ακομα και τωρα την ψαχνω.
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2019
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μπέλλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Paliotsarkadoros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2021
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια, αλλά με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις και το ίδιο όνομα ήταν πριν ένα μήνα περίπου μια κοπέλα στο Μάρνης 28. Μόνη διαφορά ότι μου είπε πως είναι από Λετονία...αν θυμάμαι καλά.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1