Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Μασατζίδικα 112848
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Πέρασμα στην λούντα μετά απο διάστημα 4 μηνών 4και 15 το μεσημέρι.
Είχα ελεύθερη μέρα και είπα να περάσω για χαλάρωση μιας και οι φίλοι μου έχουν πάει διακοπές με τις γκόμενες τους και άλλοι δούλευαν.
Ο χώρος και το σημείο γνωστό. Είχα στο μυαλό την τελευταία συνεύρεση απο Αλίνα και στο νού πετάγανε πεταλούδες και θετική σκέψη.
2 κοπέλες δούλευαν Άννα και Μαρία. Η Άννα στο δωμάτιο και ελεύθερη η Μαρία. Μπαίνει δωμάτιο να την καμαρώσω και χωρίς πολλά πολλά αναφέρω στην Λούντα να την στείλει στο δωμάτιο,αφού πρώτα την ρωτάω αν η κοπέλα ''τα κάνει όλα''?. Απάντηση θετική απο Λούντα. Ώραία λέω απο μέσα μου. Η Μαρία είναι 22 ετών ρωσσιδάκι κοντά στο 1,65-1,70 με ωραίο πρόσωπο,σφιχτό κορμί αδύνατο, γενικά μια ωραία παρουσία.
Είχα αναφέρει οτι θα ήθελα δυνατό μασάζ στην Λούντα.
Μπαίνω για μπάνιο να λουστώ και δίπλα πέφτανε κωλοσκάμπιλα.
Βγαίνω απο το μπάνιο,μπαίνω στο δωμάτιο τα πετάω όλα,χτύπαγε το αρκουδίσιο και είχα γίνει.
Ξαναπλάνω επάνω στο μασαζοκρέβατο και τσούμπ μπαίνει η Μαρία με το φουστανάκι της.
Μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει δυνατό μασάζ γιατί δεν ξέρει. Οκ λέω σιγά τα αυγά,κάνε ότι ξέρεις εκεί θα κωλήσουμε.
Αρχίζει το ψευτομασάζ στην πλάτη (ακούμπαγε τα χέρια ίσα ίσα στην πλάτη μου) και πίστευα οτι θα είναι παρόμοιο ωσάν την Αλίνα, αρχίδια.
Δεν έχουν περάσει ούτε 5 λεπτά και γυρίζω πλευρό,αντικρίζω το όμορφο κορμί της γυμνό. Κωλαράκι μικρό,η παλάμη του χεριού μου είναι ποιο μεγάλη.
Βυζί 3,5 όμορφα στεκούμενο,πολύ όμορφο στην αφή και στο μάτι. Αρχίζουμε τα χάδια και τα υπόλοιπα ΙΕΡΟΥΤΙΚΆ και ο χαζός πίστεψα ότι είναι η κοπέλα μου.
Γενικά στην αρχή πολύ θετική παρουσία και αυτό με έκανε σίγουρο ότι θα έχω ακόμα ένα ακόμα σωστό αποτέλεσμα.
Ήθελα φιλάκια σαν μανιακός ,την είχα στην αγκαλιά μου και 'εβλεπα οτι υπάρχει τελικά ομορφιά σε αυτήν τη σκατοζωή.
Η Μαρία απόφευγε μέχρι που τελικά πέσανε γλωσσόφιλα για 5-10 λεπτά και εκεί το όπλο κούμπωσε γεμιστήρα.
Αρχίζουμε 69 και βλέπω αυτό το μουνάκι στο πιάτο, ροζ ,μικρό,νεανικό έτοιμο να με υποδεχθεί.
Πέρασμα προφύλαξεις και αρχίζει το βεντούζωμα.
Της είχα κάνει το μουνί απο το πολύ γλύψιμο γρανίτα. Σπρώξε γλείψε 10 λεπτά.
Κοντά στα 15 λεπτά όμορφου-παθιασμένου σεξ και το πρώτο γκόλ ήρθε.
Γυρίζω πλάτη για μασάζ και είμαι στα αστέρια.Δεν έχει περάσει μισάωρο απο όλο το σκηνικό και της πετάω σπόντα για δεύτερο γύρο σούβλι.
Εκεί τα πράγματα ήρθανε τούμπα. ''Για δεύτερο γύρο ΧΥΣΙ πάμε στα +60 στο σύνολο 120'' (πρώτη ξενέρα)
'Ωπα λέω βρε Μαρία γιατί +60 με την τάδε κοπέλα απο εδώ έχω κάνει αυτό αυτό και δεν ζήτησε επιπλέον λεφτά''
Εκεί το πράγμα άλλαξε ρώτα. Για να μην μακρηγορώ γιατί θα πρέπει να κάθομαι και να γράφω για κανα μήνα,μου ζήτησε +20 ευρώ όπου ευχαρίστως δέχτηκα.
Ήθελα πολύ να έχω πάλι στην αγκαλιά μου το κορμί αυτό.
Ζητώ λίγο για να πάρω δύναμη για τον δεύτερο γύρο όπου μου έφερε μπουκαλάκι.
Πίνω νερό και τρώω την δεύτερη ξενέρα '' μην πίνεις πολύ νερό γιατί δεν θα τελειώσεις μέσα στην ώρα''
Αρχίζω ήδη να μετανιώνω το +20ρικο που έχω επιλέξει.
Αρχίζει το μπαλαμούτι και μου πετάει το τρίτο άκυρο'' φιλιά στο στόμα δεν δίνω''
Σκέφτομαι οτι δεν παίζει άλλη κοπέλα ήρθε.
Ψευτο χαιδεύματα και δεν άφηνε ούτε αγκαλιές ώσπου αρχίζω να νευριάζω και την γυρίζω 69.
Τώρα το μουνοψλύψιμο μετράει 20 λεπτά.Εμένα δεν λέει να πέσει η να τελειώσει με τίποτα.
Η Μαρία να πετάει σπόντες για την ώρα που περνάει (τέταρτο άκυρο)
Μαρία έχουμε ακόμα 15 λεπτά χαλάρωσε. Την συγκεκριμένη ώρα η Σιβηρία είχε ποιό ζέστη απο αυτήν.
Γυρίζουμε 3 στάσεις και δεν μπορώ να τελειώσω γιατί απο ζωντανή παρουσία έχει γίνει σοβαρό -άψυχο πράμα που κοιτάει το ταβάνι.
5 λεπτά πρίν τελειώσει η ώρα την έστειλα. Κάνω μπανάκι,ντύνομαι πάω να φύγω και έρχεται η Λούντα.
΄΄Καλά τι της έκανες και αρχίζει να ετοιμάζει τα ρούχα της, σταματάει την δουλειά και κλαίει''
Έχω μείνει μαλάκας. Τι έγινε απαντάω? Δεν ξέρω τι μου λές.Εγώ το μόνο που της είπα είναι να χαλαρώσει.(για τον δεύτερο γύρο)
Πλέρωκα έφυγα. Καλά κρασιά. Τι πίνεις και δεν μου δίνεις να πάω στον αγύριστο.
Αν την ξαναπάρω? ίσως οχι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2021
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Elganador, new_intown, Kaloeros και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιανουαρίου, 2022
Hi , Where can I find this place ? And how do I book time ?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1