Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 226 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 509306
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία συναντησης ενδεικτικη .χρωστουμενη κριτικη σε πολλους συναγωνιστες για να σταματησουν τα π.μ . καθως και στην ιδια την ελενα .(απο δικη μου αναγκη κι οχι απο απαιτηση της ιδιας , το ξεκαθαριζω). ειμαι μεσηλικας και δεν ειμαι μεσα στους πρωτους 10 σε συχνοτητα επισκεπτες τετοιων καταστηματων , σας το λεω απο την αρχη .
ειμαι πρωινος τυπος και προσπαθω οι συναντησεις μου να ειναι οι πρωτες των κυριων .επειδη θελω μασαζ με εκτονωση κι οχι σεξ με λιγο χάιδεμα , προτιμω τις "θεραπευτριες" ξεκουραστες .
αφιξη στο εν λογω καταστημα 11 παρα το πρωι .η ελενα δεν ειχε φτασει ακομη αλλα ειχε ειδοποιησει την κυρια της γραμματειακης υποστηριξης οτι ηταν πολυ κοντα κι αναμενοταν απο λεπτο σε λεπτο.μου προταθηκαν αλλες δυο , η μια ηταν η στελλα νομιζω ,την αλλη δεν τη θυμαμαι αλλά επεμεινα στην ελενα.
αφου εκανα γνωστο το προγραμμα που ηθελα , περασα στο δωματιο για το μπανακι μου κερδιζοντας χρονο .δωματιο καθαροτατο με χαμηλο φωτισμο και κρεββατι μασαζ.το aircodition λιγο δυνατα για τα γερικα κοκκαλα μου αλλά εισακουστηκα αμεσα .δεν ειχα προλαβει να βγω απο τη ντουζιερα οταν ακουσα την εξωπορτα και μετα απο 15-20 δευτερολεπτα εισηλθε στο δωματιο η ελενα. παντοφλες και πετσετα ειχα ηδη προμηθευτει . σημειωνω οτι ειχα παει χωρις ραντεβου αλλά γνωριζα απο την προηγουμενη μερα την ωρα εναρξης της ελενας.
αλαφιασμενη αρχικα λογω της καθυστερησης αλλά παντα με την αυτοπεποιθηση (δικαιως λογω των ικανοτητων της) που εχει μπηκε για το ντουζακι της ξεκινωντας την ιεροτελεστια απο την αρχη. προσωπικα μου αρεσει αυτη η ανεση κι η οικειοτητα που δημιουργειται για πολλους λογους. δεν ειμαι χτεσινος ουτε εφηβος αλλά προτιμω τον σταδιακο τροπο επαφης .
μιλησαμε για 15 δευτερολεπτα περι των αναγκων μου κι αυτο ηταν. η ελενα καταλαβε αμεσως κι αυτο φανηκε απο το αποτελεσμα.
ξαπλωσα στο κρεββατι του πονου και αφεθηκα στα χερια της .πρεπει να παλευε (διοτι περι παλης επροκειτο ) με τους κομπους μου τουλαχιστον τρια τεταρτα .ειδικα στην ωμοπλατη που υπηρχαν εκατερωθεν δυο κομποι ,νομιζα οτι θα με βρισει.σπανια βρισκεις τετοια υπομονη σε θεραπευτρια .απο κεφαλι, ωμοπλλατη ,μεση , ποδια μεχρι και το μικρο δαχτυλακι του ποδιου την ενιωσα να παιδευεται .κι επειδη εχω και καποιες φλεβες στη γαμπα ηταν ιδιαιτερα προσεκτικη .καθ΄ολη τη διαρκεια, η συζητηση εξελισσοταν κι ηταν σαν να μιλαω με μια φιλη μου .δεν προσποιηθηκε ποτέ οτι ημουνα ο αντρας που περιμενε σε ολη της τη ζωη και οτι μετα απο μενα θα κλεινοταν σε μοναστηρι. ειλικρινης , αμεση, συνειδητοποιημενη και φιλικοτατη. δεν ξερω αν ειναι με ολους ετσι γιατι κρυβει ενα αντρακι μεσα της και ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα εχουν δει και την άλλη πλευρα της.
για να μην τα πολυλογω , πηγα σαν αναποδο γαμωτο και σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα ξαναεγινα homo sapiens . αφου τελειωσε το λαδωμα με τη δικη μου εγκριση γυρισα ανασκελα οπου ακολουθησε ενα συντομοτερο αλλά οχι κατωτερου επιπεδου μασαζ .και τοτε ηρθε εκεινη η "αγια ωρα" που ελεγε κι ο τολης ο συγχωρεμενος.
προφυλαξη ή οχι ? με ρωτησε .(αυτο για καποιους που με ρωτατε στα π.μ) .απαντησα και ξεκινησε μια εκτονωση ακριβως ο,τι ειχα αναγκη . στο τελειωμα ηταν σαν να εχασα στιγμιαια 3 κιλα απο πανω μου .
σηκωθηκα μετα απο κανα τεταρτο - εικοσαλεπτο ,αγχωμενος γιατι την ειχα καθυστερησει αλλά δεν ειχε τελειωσει η διαδικασια . με ειδε που ετριβα την πλατη μου και αφου μου κατεβασε τα χερια συνεχισε για να τελειωσει αυτο που ειχε ξεκινησει νωριτερα . ειχαμε ξεπερασει την μια ωρα που ειχα ζητησει κατα πολυ αλλά εκεινη συνεχιζε και μαλιστα με δικη της πρωτοβουλια .μπορει να ειχε την ανεση του χρονου μεχρι τον επομενο ,δεν ξερω , αλλά κι αυτο σπανιο στα καταστηματα του ειδους .και μιλαμε για ενα καταστημα που η ελενα ειναι η φιρμα και η ταμπελα του. δεν μιλαμε για δευτεροκλασσατη. μιλαμε για την ΕΛΕΝΑ.
η συνεχεια , λιγο πολυ γνωστη σε ολους .ντουσακι στο οποιο με βοηθησε να ξεβγαλω απο πανω μου τα λαδια . καναμε κι ενα τσιγαρο μαζι μεχρι να ντυθω. .πουρακι για την ακριβεια και το λεω αυτο γιατι το πουρακι αργει να τελειωσει περισσοτερο απο ενα κοινο τσιγαρο. ολιγολεπτη συζητηση περι των πεπραγμενων και συνοδεια ως την εξοδο με εναν εγκαρδιο χαιρετισμο που δεν ειχε ουτε δραμα ουτε κοροιδια .λογικα η ολη διαδικασια πρεπει να κρατησε κατι λιγοτερο απο μιαμιση ωρα !!!!
τελικο συμπερασμα : πηγα για μασαζ και πηρα μασαζ .ουτε χαιδεματα ουτε πασαλειμματα . πηγα στραβωμενος και βγηκα απο το καταστημα ετοιμος για διωρο 5 επι 5 .και η εκτονωση ηταν εκτονωση πραγματικη. η γυναικα , γιατι περι γυναικας προκειται κι οχι χαζοχαρουμενης κοπελιτσας που κανει αρπαχτες για να παρει το καινουριο i phone , ξερει την δουλεια της καλυτερα απο το 99% των "θεραπευτριων " που βολοδερνουν στην αγορα .επίμονη , υπομονετικη ,ντομπρα και μαγκακι . και το κυριοτερο, ξερει απο μασαζ .δεν ειναι απο αυτες που χρειαζεσαι ορθοπεδικο μετα .στα του σεξ δεν θα αναφερθω παραπανω γιατι τα γουστα διαφερουν απο πελατη σε πελατη. εαν ενδιαφερεται καποιος για περισσοτερες λεπτομερειες για το δευτερο μερος ας κοιταξει σε κριτικες αλλων συναγωνιστων .εγω , παντως ,εφυγα υπερκαλυμμενος .
αυτα ήθελα , αυτα πηρα . και περισσοτερα απο οσα περιμενα.
απο εμφανιση , η ελενα ειναι γυρω στο 1,60 -1, 65 (δεν ειμαι καλος σε τετοιες εκτιμησεις ) , ξανθια με κοντο μαλλι και σωμα ΑΡΚΕΤΑ σφιχτο αλλά θυληκο .δεν ειναι ξυλαγγουρο για να μην σας μπερδεψω. την περιγραφη την βαζω λογω των κανονισμων του νηματος. εχω να την συναντησω κι αρκετο καιρο λογω καραντινας .και το 6 στα 7 το εβαλα γιατι θελω να ειμαι αντικειμενικος ,γνωριζοντας οτι κυκλοφορουν διμετρες μοντελες στην πιατσα. εμενα μου αρεσει .
το τιμημα ηταν 80 ευρω αλλά οι υπηρεσιες της ελενας αξιζαν τα διπλασια, μην πω και παραπανω συμφωνα με αυτα που διαβαζω στα διαφορα νηματα εδω μεσα. δεν εχει αποκτησει αδίκως την επονομασια "ΕΛΕΝΑΡΑ" .
αν καποιοι απο εσας ενδιαφερεστε , οπως εγω , για ΜΑΣΑΖ πρωταρχικα και επιπροσθετως για την ευτυχη καταληξη , τηλεφωνειστε στο καταστημα και οργανωστε το πριν μας ξανακαραντινιασουν .Κουλ
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2020
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
2
Πόντοι:
456
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, koumanidas, koukos19 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Αυγούστου, 2021
θα ηθελα να επισημανω πως οι βαθμολογιες με τα αστερια στο πλαινο της κριτικης φαινονται λαθος .ειναι πολυ πιθανον να εχω κανει εγω τη λαλακια. εαν μπορω να τα διορθωσω θα το κανω .σε διαφορετικη περιπτωση , η αληθεια ειναι ανωτερη της αξιολογησης μου σε αστερια.
review reaction 1 olddog, Constantinos27
28 Αυγούστου, 2021
Ωραίος Κωνσταντίνε !
Καπέλο
review reaction 1 olddog
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2