Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 216 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 483159
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Καταρχας να διευκρινισω οτι ειμαι πρωταρης στις μασαζοεμπειριες.
Απλα φετος με επιασε μια μανια να δοκιμασω και αυτα.
Παρακινηθεις απο καλη κριτικη συντροφου στο σαιτ αποφασισα να παρω Δημητρα για νουρου μασαζ, εχοντας και κατα νου κατι νουρου μασαζακια που ειχα παρει στα νιατα μου στις Φιλιππινες και περιξ.
Αλλά ΤΖΙΦΟΣ.
Παω στο καταστημα - ουτε ταμπελα ουτε τιποτα, κατι σκαλοπατακια ανεβαινεις και βαρας ενα κουδουνι. κοντολογις αν δεν πας μιλημενος δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις τι γινεται εκει.
Πηρα τη Δημητρα για τους λογους που προειπα.
η Δημητρα ειναι μια γυναικα που υπο νορμαλ συνθηκες δυσκολα θα πηδαγε κανεις απο μεσηλικας και πίσω - τουλαχιστο επί πληρωμή. Ειναι ανω των 40 ετων κατα πως την εκοψα, κοντουλα, χοντρουλα, εχει δοντια μαυρα και πεταχτα προς τα εξω, προσωπο προς το μη παλούλου, και γενικα το μονο της σεξοπροσον ειναι δυο απιστευτες βυζαρες - τορπιλες κανονικες, τις οποίες μαλιστα τις χρησιμοποιει στο μασαζ διαρκως και επαρκως. Κατεβαλα το τιμημα και μπηκα σε ενα μισοσκοτεινο δωματιο, που θυμιζε μπουρδελο κακης σταθμης. Μικρος χωρος, μουσικη δηθεν χαλαρωτικη αλλα του κωλου, ουτε κερια,ουτε αρωματα, ουτε τιποτα, με εναν καθρεφτη απεναντι μου μες στα λαδια που δεν μπορουσες να δεις τιποτα. Στο δε κρεβατι δεν εστρωσαν τιποτα - με δικη μου πρωτοβουλια εβαλα την πετσετα και ξαπλωσα πανω της, ενω ηθελα δεν ηθελα το προσωπο μου ακουμπαγε το δερμα του κρεβατιου - αν καποιος προηγουμενος συναγωνιστης ειχε κοβιντ ή οτιδηποτε, τα ειχα αρπαξει στα σιγουρα.
Ηρθε η δημητρα και αρχισε ενα μετριο μασαζ, το "νουρου" μονο κατ' ευφημισμον, αφου το μονο που εκανε ειναι να τριβεται πανω σου μες στα λαδια, και να σπρωχνει με τις βυζαρες της στο σωμα σου. Αυτο παιδια δεν ειναι νουρου. Ειναι ειδα στην τηλεοραση τι ειναι νουρου και παω να το μιμηθω χωρις να εχω ιδεα.
Η ''κοπελα'' δεν ειναι βιαστικη, της το αναγνωριζω, ουτε επιθετικη. καλοσυνατη θα την ελεγα, και αναγνωριζει οτι εκει βγαζει μεροκαματο που πρεπει να τιμησει. Εγλειφε με τη γλωσσα της ολο το σωμα μου, δε μπορω να πω, αλλα μυριζε λιγη τσιγαριλα και η ανασα της. Μην τα πολυλογω, με κατ' ιδεαν νουρου μασαζ και οπλο δυο βυζαρες εκληθην να χυσω επι γυναικας που βρισκω να πηδηξω ανετα στην καθημερινοτητα μου, και που αυτη θα το θεωρουσε επιτυχια της οτι με εριξε στο κρεβαρι και οχι το αντιθετο (σημειωνω δεν ειμαι ωραιος, ειμαι μετριος μεσηλιξ,χωρις πολλα πολλα κιλα). Μπορει εν τελει να ειχα υπερβολικες προσδοκιες απο τη μασαζοκατασταση (το ειπα οτι ειμαι απειρος), αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι 20€ προ να πηδας για μια ωρα ενα ωραιοτατο κολ γκιρλ, ειναι αποδεκτη διαφορα για να καταληξεις να σου κανει ενα μετριοτατο μασαζ και να πηδας μια που υπο νορμαλ συνθηκες θα το σκεφτοσουν πολυ αν θα την πηδηξεις εστω και δωρεαν.
ΤΟΝΙΖΩ δεν εχω κανενα, μα κανενα, προβλημα με την''κοπελα'', την δουλεια της κανει, και μαλιστα οσο μπορει η ιδια καλυτερα, Εχω ομως ενα προβληματακι με τους συντροφους του σαιτ που φτανουν σε σημειο αποθεωσης σε κοριτσια και υπηρεσιες ετσι χυμα. Τελοσπαντων ομολογω δεν καυλωσα με το μασαζ και της ειπα καποια στιγμη να μπει στο κοκο γιατι βαρεθηκα.
Και εκει ηταν μετριοτατα τα πραγματα.
Το μουνι οχι κ απολυτως ξυρισμενο, με εγδερνε λιγακι, η ανασα της , οπως τα ειπα, μυριζε λιγο τσιγαρο, πιπα μετρια, ολα μετρια. Εχυσα, φαντασιωνομενος αλλα κοριτσια που πηδηξα στο παρελθον και αλλες στασεις, και δεν ηθελα καν δευτερο γυρο.
Εκανα το μπανακι μου (οπου παραλιγο να περδικλωθω με ενα σκαλοπατακι που ειναι σπασμενο και υποχωρει οταν το πατας) και εφυγα απογοητευμενος πιο πολυ με τις κριτικες των συντροφων, παρα με την θεραπενιδα που δεν μού φταιει σε τιποτα, διοτι δεν εταξε κατι που να μην το κανει, ισα ισα, δεδομενων των αντικειμενικων συνιστωσων (ηλικια της και εμφανιση) εκανε ο,τι μπορουσε, ηταν ευγενεστατη, χαμογελαστη και εδειχνε να δινει και το κατι παραπανω για να μεινει ευχαριστημενος ο πελατης.
Πολυ απλα προσεφερε κατι σαν νουρου, κατι σαν μασαζ, κατι σαν απολαυστικο σεξ, και ολα αυτα σε ενα δωματιο σκετο χάλι , χωρις ατμοσφαιρα, χωρις τιποτα, με χαμηλες βασεις εκκινησης (εμφανιση κλπ).
Δεν θελω να παρω στο λαιμο μου ουτε το μαγαζι, ουτε την συμπαθεστατη Δημητρα, αλλα για εναν μεσο μπουρδελιαρη δε νομιζω οτι αξιζει η φαση με τιποτα
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Δήμητρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
861
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tawara, babis84, Josex και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2021
Με βαση της περιγραφες σου τυπε μου οποιος απλα θελει να πηδηξει ενα ζευγαρι λιπωδη αγελαδισια βυζια που ανηκουν σε μια μακραν κατω του μετριου εμφανησιακα γυναικα(σαν 2 αρακι ακουγεται) ας σπευσει
Φυσικα και τα γουστα ειναι πολυποικιλα γι αυτο πολλοι συναγωνιστες τονιζουν "ειμαι bbw lover" ωστε μετα το "κουκλαρα,εντυπωσιακη" να δενει με τις προτιμησεις του...
Δικη μου διαπιστωση:ΟΛΕΣ οι ιεροδουλες,μασατζουδες κτλ ΟΣΟ ασχημες και πατοζες κι αν ειναι εχουν πελατεια.ΟΛΕΣ.
Αντιθετα απο την πλευρα των ανδρων υπαρχουν πολλοι που εκει εξω δυσκολευονται πολυ να σταυρωσουν γκομενα ακομη και να χουν μια συμπαθητικη εμφανιση...
T
troubaman
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1